Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba
Bende 0 morfoloji ile hamile kalmaya çalışıyorum
Bu topige daha önce katılmıştım ama bı ara giremeyince bayağı mesaj birikmiş okuyamadım

Ayy sen gor bari anacim 😂😂 ben goremiyorum sen gor 😂
hadi insAllah cnm bklm 😊🤲
Sen şanslıymışsın canım işte öyle bırakmayanlarda var malesef o yuzden baştan önlem almak🙏
aynen öyle cnm hyarliis bklm
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce. Bugün 3. Günüm gelen giden yok.
kuruyunca netleştiyse negatiftir bence Rabbim gönlündekini nasip eder insAllah canım bı an önce hayırlısıyla
pembelik gözüküyor cnm insAllah vardır hayırlısıyla
Hamile olup bilgi vermiyorlar sonrada anne topiklerine geciyorlar hic buradaki istikrarlı gebelerimizden feyz almıyorlar🤣
Mesela F Fatma KTL Memeli Mestan Memeli Mestan Beklemekseni Beklemekseni S Sibelll16 @Mevayigit D Deryakadir ve sayamadıgım bi cok böceklimiz gibi 😇
ilk 6 ya girememişim :(
Kızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutar 🙏🏼🙏🏼 allah herkeze salih evlatlar versin 🙏🏼 L Loriklorik N Nana Ana @ fatma ktl D Deryakadir Fit mutlu anne Fit mutlu anne Beklemekseni Beklemekseni
Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllah canım 🤲🤗

hadi insAllah cnm bklm 😊🤲
aynen öyle cnm hyarliis bklm
kuruyunca netleştiyse negatiftir bence Rabbim gönlündekini nasip eder insAllah canım bı an önce hayırlısıyla
pembelik gözüküyor cnm insAllah vardır hayırlısıyla
ilk 6 ya girememişim :KK43:
Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllah canım 🤲🤗
Aminnn🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X