Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle bu konuda bilmeden anlamadan hamile kalmayı isterdim gerçekten bazen bu internet olmasaydi dah az stres olup hamile kalirmiydik ki acaba diye düşünüyorum
Bence öyle değilde kuzum bizde bilmiyorduk baktık olmuyor neden olmuyor diye diye bu duruma geldik yani bizde bir bilinmeyenli denklemdik😂😂

Bence öyle değilde kuzum bizde bilmiyorduk baktık olmuyor neden olmuyor diye diye bu duruma geldik yani bizde bir bilinmeyenli denklemdik😂😂
En azından kendim için öyle değil ilk dusundugumuz ay başladım araştırmaya çünkü ben en küçük şeyi bile arastiririm çocukluğumdan beri😂 bu sefer bence bilinçli olmayacaktır gelişine yapıştır gitsin 😂😂

Nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik😘
iyiyim Şükür canım yata kalka gidiyor bklm 😁 siz nasılsınız minikle
Günaydın kızlar 🌹
Ben yine geriden geriden geliyorum, yetişemiyorum size :KK70:
Nasıl gidiyor 2020 ❤
Günaydın canım hızla gidiyor bence yeni yılın ilk haftası bitecek bile bugün 😃 senin nasıl gidiyor 😁 bende yetişemiyorum vala arada bakıyorum MasAllah lari var

En azından kendim için öyle değil ilk dusundugumuz ay başladım araştırmaya çünkü ben en küçük şeyi bile arastiririm çocukluğumdan beri😂 bu sefer bence bilinçli olmayacaktır gelişine yapıştır gitsin 😂😂
Hadi ya 😂😂 ben de ilk üç ay denedikten sonra gitmiştim sonra buralardada herşey duyuyorsun araştırmasanda karşına çıkıveriyor😂

Hadi ya 😂😂 ben de ilk üç ay denedikten sonra gitmiştim sonra buralardada herşey duyuyorsun araştırmasanda karşına çıkıveriyor😂
Bilinçli olmak lazım diye düşündüğüm için 😂 10yilda iyi bir bilinç geliştirdim drlarla tartiyoruz artık tedavi yöntemlerini😎

Harikasın 🥰Senin problem ne kuzum
Ben de yok yok ilk rahimkalinlasmasi teşhisiyle başladı FSH yükseldi amh düştü 3 laparoskopi histereskopi tüp bebek derken vücudum tıkandı iyice ve son tüp bebekte vücut emriyoya savaş açtı ve crp yükseldi ölümlerden döndüm ve noralterapi sonrası düzelsin çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X