Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen maşallahları variyiyim Şükür canım yata kalka gidiyor bklmsiz nasılsınız minikle
Günaydın canım hızla gidiyor bence yeni yılın ilk haftası bitecek bile bugünsenin nasıl gidiyor
bende yetişemiyorum vala arada bakıyorum MasAllah lari var
İyi şükür cnm bı yaramazlık yokAynen maşallahları varbebiş nasıl?
Bende nasıl olsun bebiş olsun diye bekliyorum![]()
Aslinda hep erken kalkiorm koca yuzundenOoo bacım erkencisin sankigeç de uyuyorsun dimi
![]()
Ahhh ahhh kac gece kocalari uyutup dedikodu yaptik buralardaaValla bende öyle oldum buraya girince. Biz ağustostan beri burdayız o zamanlar gece sohbetlerimiz de meşhurdu![]()
Benim kızıma hamileliğimde aynı böyledi, 4. Ayda ancak bitti ama çok fena gerçekten. Tiksinme yok yiyorum ama illa ki çıkıyor malesef. Az kaldı inş, bulantı hapım da var biraz etki ediyor AllahtanTm ortmenimkolay gelsin. Darisi bana artk ole ugraslarin
Hadi yaaaz kalmis ama gecmesine. Bnm 3 ay bitince tiksinmlerim gecmisti. 4.aya kadar yavastan bisyler yemeye baslamistm
Tiksinme hepsinden berbat benceBenim kızıma hamileliğimde aynı böyledi, 4. Ayda ancak bitti ama çok fena gerçekten. Tiksinme yok yiyorum ama illa ki çıkıyor malesef. Az kaldı inş, bulantı hapım da var biraz etki ediyor Allahtan
Leaaaann ben hastydmmmBenide kimse sormuyor bende gelmeyeyim ozaman![]()
Tebrikler canım sagsalim insalllahTarama testim cok sukur iyi cikti![]()
İyi yaptın canım ben de anca yazabildim işlerin yoğunluğundan öğretmenlik sınavına girmiştin sen dimi başvurunu mu yaptınAslinda hep erken kalkiorm koca yuzundenkahvltimi yapip geri uyuyorm dayanamadgim icin
bugun de ogretmnlik basvurumu onayltmak icin mebe gittim de sistem yokmus
geri dondum mecbur. Simdi uzandim acuk yatam dedim
Ahhh ahhh kac gece kocalari uyutup dedikodu yaptik buralardaa![]()
İyiyiz biz de canım idare ediyoruziyiyim Şükür canım yata kalka gidiyor bklmsiz nasılsınız minikle
Günaydın canım hızla gidiyor bence yeni yılın ilk haftası bitecek bile bugünsenin nasıl gidiyor
bende yetişemiyorum vala arada bakıyorum MasAllah lari var
Hadi insllhhAyy kizlar benim kahverengi akıntım var ya kesildi yine beyaz akintiya döndü valla umutlaniyorum ben yaaa![]()
Gozun aydin yavrimTarama testim cok sukur iyi cikti![]()
Evt. Bu mulakat basvurusuydu ama yapamdim sistem yok diyeİyi yaptın canım ben de anca yazabildim işlerin yoğunluğundan öğretmenlik sınavına girmiştin sen dimi başvurunu mu yaptın![]()
Beni de soran olmamisben de gidiyom
![]()
Dondurma kulahini mikrofon sanaaannaann kuzuumm
Gitme duuuurrr noooluuurrr biraaakma ellerimii![]()
Kendi kendimize eğleniyoruzUhaa sorulmayan gidiyosa bende gidem bari bu ne yahuu kimse beni sormuyo etmiyo kendi kendime burda durum bildiriyorum vay bee![]()