- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Neden yapamazsiniz kuzumAy allahım yaa o ne yaaa çok pahalı. benim zaten imkansız.Insallah sağlıkla olur canım senin de.Ben de Allah'a bıraktım o verirse nasip ederse olur.Malesef tüp bebek yapamayız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yapamazsiniz kuzumAy allahım yaa o ne yaaa çok pahalı. benim zaten imkansız.Insallah sağlıkla olur canım senin de.Ben de Allah'a bıraktım o verirse nasip ederse olur.Malesef tüp bebek yapamayız.
Canım ben kürtaj olduğum için mecbur korundum bu ay oyuzden yeni bat 7 Şubat kuzum
Ayyyy sorma ben de aynı bekliyorummmBeklemek denen bitmek tükenmek bilmeyen durumun içindeyim kuzum![]()
Gecmis olsun canimmCanım ben kürtaj olduğum için mecbur korundum bu ay oyuzden yeni bat 7 Şubat kuzum
Yaa eşin nolcak tatlım oda mı bırakacak işiniKontenjanda deilm ama kayma olcak ole gidicem insllaaahhhh. Oglumun sansina artk bekliyorm
Nasıl ypılıyor canım bilinc altı temizligi?Canım asıl ben umutsuz vakayim ki 10 yıl oldu olmayali ama bırakmıyorum adet oluyorsak umut var demektir
Ben bilinçaltı temizliği yaptırdım ve 3ayda adet olmiyordum adet sokturuculerle adet olabiliyorum 1 yıl önce doktorum bilinçaltı temizliği yaptı çok farklı bir deneyimdi ve artık düzenli adet görüyorum olumlama şart kesinlikle benim umudum var sen de hatta hiç sorun bile yok❤
Simdilk doguma denk geldgi icin yerimdeym bi sure. Sonrasinda da ben nereye o da oraya mecburenYaa eşin nolcak tatlım oda mı bırakacak işini
İyi yine ayrı kalmıcaksınız çok zor ayrı kalmak ya benim eşim işini bırakamadığı için Bi sene ayrı kaldık bizSimdilk doguma denk geldgi icin yerimdeym bi sure. Sonrasinda da ben nereye o da oraya mecburen
Valla simdilk plan bu. Artk zamani gelince bole olck mi belli olmaz. Ayri olmak cidden zorİyi yine ayrı kalmıcaksınız çok zor ayrı kalmak ya benim eşim işini bırakamadığı için Bi sene ayrı kaldık biz
Aboow o daha fena ulan bn seni her yokulgnda sordmm uleeennnBende kafadan hastayım![]()
eşim istemez.Neden yapamazsiniz kuzum
Yaaa benim esim de tup bebek diyince kuplre biniyordu ama sonradan kabullendi normal bisey oldugunueşim istemez.
Cok ilgincKızlar boyle şeylere inananlarınız yada inanmayanlarınız olabilir. Şimdiden soyleyim isteyen okusun bi anlar zaten. Şifa Allahtan. Esenyurt kıraçtaymış yapan kadın. İstanbul da olanlar gidebilir. Benim bi cok tanıdıgım da boyle şeylerle hamile kaldı. Bi gidip muayene olabilirsiniz en azından.
Bana da ilginç geldi.Cok ilginc
Cikan iltihap beni cok şaşırttı aklim orda kaldiBana da ilginç geldi.
HheeeeyyyyyllllllooooooooooğğğHellöğğ
Ozledin dimiggHheeeeyyyyyllllllooooooooooğğğ