Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim cnm e okul işlerimi bitirdim çok şükür döndüm aranıza artık😍 sen nasılsın güzel annem yeğenimiz nasıl
ohh gözün aydın canım 🤩 iyiyim Şükür canım minikte iyidir insAllah bklm haftaya kontrol var
Iilk saglk cnm oturmus cay iciorz sen napion nasilsn
Afiyet olsun canım kız bu saatte ne çayı MaşAllah biz uyuyacaaz 😁😯

Valla benim de berbattı is yerinde berbat gun geçirdim.
İssizim ve nasil gecinicez hic bi fikrim yok isin kotusu isimi yaptigim icin kavga ettik babamla insanlarin yaninda birsuru bagirdi cagirdi kaldiramadim ayriliyorum isten dedim hamileyim ve bugun gun boyu agri cektim hala da cekiyorum Allahim seninde yardimcin olsun insallah duzelir 🤲🏻

Bu arada bat a 14 gun kala kan testi yaptırmıştım 0,7 çıkmıştı. Bat a suanda 5 gün var kasıklarım batıyor ve 11 gündür folikasit kullanıyorum. imom tablet. Aşırı iştahım açıldı 2 saatte bir acıkıyorum hersey canim istiyor yemeklere saldırıyorum diyebilirim. Bunlar bir belirti mi , yoksa folikasit mi yaptii ? Adetimi bekliyorum degerler ne zaman yükseliyor aşağı yukarı.

İssizim ve nasil gecinicez hic bi fikrim yok isin kotusu isimi yaptigim icin kavga ettik babamla insanlarin yaninda birsuru bagirdi cagirdi kaldiramadim ayriliyorum isten dedim hamileyim ve bugun gun boyu agri cektim hala da cekiyorum Allahim seninde yardimcin olsun insallah duzelir 🤲🏻
Ooo baya kötü olmuş cnm yaa, babanin herkesin icinde yapmasi orada tek hakimiyet olduğunu gostermek istemis olabilir diye dusundum ben. Ayrımcılık yok gibisinden. Bilemedim. Hayirlisi olsun canimm uzme kendiniii düzelir herşey. Bebisine yogunlasss gecer insallah en kisa surede sıkıntınn rabbim defetsin uzerinden tüm sıkıntılarını

Ooo baya kötü olmuş cnm yaa, babanin herkesin icinde yapmasi orada tek hakimiyet olduğunu gostermek istemis olabilir diye dusundum ben. Ayrımcılık yok gibisinden. Bilemedim. Hayirlisi olsun canimm uzme kendiniii düzelir herşey. Bebisine yogunlasss gecer insallah en kisa surede sıkıntınn rabbim defetsin uzerinden tüm sıkıntılarını
Amin kuzum cumlemizin hakimiyet degil babam 2 defa sinir yuzunden beyin kanamasi gecirdi sakinlestiricisi var 4-5 ilac aliyo gunde ama sakinlestiriciyi 2 gundur almiyo sirf isle ilgili baskasina kizip benden aldi sinirini bide cikarken bana bisey olursa hicc gelme dedi daha da agirima gitti hassas oldugumu biliyo sagligi konusunda ilkkez de yasamiyoruz bunlari ama kaldiramiyorum sanirim hamilelikte yeterince sinirli ve duygusalim bu sefer yuzumu gostermicem konusmicam biliyorum pisman olucak ama ders olmasi sart bu sefer guzel dileklerin icinde tesekkur ederim canim ♥️

İsten ayrildim isin kotu kismi ailecek calisiyoruz elemanlar var tabi babamla tartistim sabahtan beri aglamaktan gozlerim sisti simdide uyuyamiyorum dusunmekten deli olucam artik 🥺
Çok kötü olmuş cnm ya olmasa daha iyi tabi ama her şerde vardr bı hayır üzülme lütfen düzelir insAllah aranız

Çok kötü olmuş cnm ya olmasa daha iyi tabi ama her şerde vardr bı hayır üzülme lütfen düzelir insAllah aranız
Umarim kuzum umarim o benim cigerim cok baska bende 2 kez korkuttu ya beni daha da bagliyim zatem o yuzden bu kadar kotu oldum baskasi yapsa agzina sokarim o laflari ama ona kiyamiyorum ben kiyamadikca cigerimi sokuyo ozlicem aglicam sizlicam ama konusmicam gormicek yuzumu sesimi duymicak cunku bunlara izin verirsem yine yumusarim kiyamam insallah duzelir sizinde. Kafanizi agrittim gece gece hakkinizi helal edin 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X