Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırt üstü yatıp 10dk filan bak karnına ufak kıpırdanmalar olur aslında benim de 3. Gebelik bir öncekinde de erken hissetmiştim bu seferde ufak tefek kıpırdanmalar oluyor birkaç gün ileride 13. Hafta yani ama tabi bağırsaklarda fena halde gaz hareketleri de oluyor
Ben hep yatiyorum aslında :)) belki kilodandır diye dusunuyorum çünkü ultrasonda çok hareketli gözüküyor ama ben hissetmiyorum 😊

Evt yeniyiz ama diger taraf saolsun 2. Aydan basladilar yok mu diye 😒 yoksa atanmayi bekliodum biraz rahatlayalm diye. Hem bi kuruş gondermezler hem de torun diye soylenirler. Laf atiodu bide bana. Aayyhh geldiler yine banaa 😒 ole olunca dedim yavastan baslylm ne zmn kismet olduysa artk. Biktm ailenin baskisindan...

Evt cnm zaten ole oluo. Ne zamn pik oldgunu bilmesen daha ii zaten. Sadece esinle anlas adete kadar 😊
😂😂
amin canım
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmaz 🤗🤲
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorum

Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllah

Ay kızlar bide eşlerlede iyi anlaşmak gerek aman morallari bozuk olmasn :D biz kadnlarn ne derdi varya çocuğu düşün rvi düşün kocayı düşün, eee bizi kim düşünecek :D
Kızlar ovu yapmıyım mı diyorsunuz? Yapmasam mı ya acaba :(
Ama bizde azcık sperm sorunu var, sizce ne yapsam

Doktor 18-20 hafta arası hissedersin dedi, bi oncekinide 18 lerde başlamıştı bakalım hayırlısı 😊
hayırlısı canım 😊
Ay kızlar bide eşlerlede iyi anlaşmak gerek aman morallari bozuk olmasn :KK70: biz kadnlarn ne derdi varya çocuğu düşün rvi düşün kocayı düşün, eee bizi kim düşünecek :KK70:
Kızlar ovu yapmıyım mı diyorsunuz? Yapmasam mı ya acaba :KK43:
Komple düşünmesek ne güzel olur 😁 sperm sorunu varsa gün aşırı iki güne değerlendirin canım takviye falan kullanıyor mu eşin

hayırlısı canım 😊

Komple düşünmesek ne güzel olur 😁 sperm sorunu varsa gün aşırı iki güne değerlendirin canım takviye falan kullanıyor mu eşin
Evet tatlım doktor artık gerek yok dese bile o devam ediyor çünkü morfolojimiz 2 ve ben bu takviyeyi kullanmaya devam etmek istiyorum dedi, devam ediyor

Ii aksmlr cnm. Yine kocasiz bi aksam oturmusum kendi kendme bisyler yiyorm haber izliorm. Sen napion D Deryakadir
Afiyet olsun canım ben de ev işi yaptım işten geldikten sonra veee mahvoldum 😞 yeni oturabildim diyecem de oturamayacam kızımı yatıracam😒

😂😂
amin canım
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmaz 🤗🤲
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorum

Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllah
Ben de evi temizledim ya hemde işteki o yorgunluktan sonra ev baya kötüydü dayanamadım yaptım yeni oturabildim😞 sen de dinlen bari

Eevt canm sadece klomen kullandm 18 aralikta regl oldum. 5.gunu 5 gun gunde 2 defa kullandm.. cok fazla gazim var ve beyaz sut gibi akintim
adete 2-3 gün kala test yapabilirsin canım o halde ya da yumurtlamanjn üzerinden 10 gün geçtiyse yap varsa belki bı ihtimal çıkar
Ben de evi temizledim ya hemde işteki o yorgunluktan sonra ev baya kötüydü dayanamadım yaptım yeni oturabildim😞 sen de dinlen bari
Ohh sende dinlen canım iyi yapmışsın

adete 2-3 gün kala test yapabilirsin canım o halde ya da yumurtlamanjn üzerinden 10 gün geçtiyse yap varsa belki bı ihtimal çıkar

Ohh sende dinlen canım iyi yapmışsın
Insallah hayrlisiyla Duzensiz adet oldugum icin bilmiyorum ne zman yapacagimi 😢 negatif sonuca dayanacak gucum kalmadi.. dedigim belirtilerle olmaz degil mi

Insallah hayrlisiyla Duzensiz adet oldugum icin bilmiyorum ne zman yapacagimi 😢 negatif sonuca dayanacak gucum kalmadi.. dedigim belirtilerle olmaz degil mi
Belirti herkese göre değişiyor canım klomeni doktor kontrolünde kullanmadn mi yumurtlama zamanını bilmen gerekir

Bende ya eşim 4 12 2 haftadır da izinliydi baya zor geldi tek başına takılmak..
Benm malesef her gun ku halim bole 😑
Ay kızlar bide eşlerlede iyi anlaşmak gerek aman morallari bozuk olmasn :D biz kadnlarn ne derdi varya çocuğu düşün rvi düşün kocayı düşün, eee bizi kim düşünecek :D
Kızlar ovu yapmıyım mı diyorsunuz? Yapmasam mı ya acaba :(
Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.
Afiyet olsun canım ben de ev işi yaptım işten geldikten sonra veee mahvoldum 😞 yeni oturabildim diyecem de oturamayacam kızımı yatıracam😒
En sevdgim sey tembellik yapmak 😀 cok ozlicm

Benm malesef her gun ku halim bole 😑

Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.

En sevdgim sey tembellik yapmak 😀 cok ozlicm
Çok pis gaza getirdiniz beni kızlar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X