- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
Az kaldı Allahın izniyle bebeğim kavuşucazHepimiz bebeklenirsek neden olmasın cicegim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı Allahın izniyle bebeğim kavuşucazHepimiz bebeklenirsek neden olmasın cicegim![]()
Ben hep yatiyorum aslında :)) belki kilodandır diye dusunuyorum çünkü ultrasonda çok hareketli gözüküyor ama ben hissetmiyorumSırt üstü yatıp 10dk filan bak karnına ufak kıpırdanmalar olur aslında benim de 3. Gebelik bir öncekinde de erken hissetmiştim bu seferde ufak tefek kıpırdanmalar oluyor birkaç gün ileride 13. Hafta yani ama tabi bağırsaklarda fena halde gaz hareketleri de oluyor
Doktor 18-20 hafta arası hissedersin dedi, bi oncekinide 18 lerde başlamıştı bakalım hayırlısıNeyse bekleyelim bakalım insAllah hissedicez bı gün![]()
Evt yeniyiz ama diger taraf saolsun 2. Aydan basladilar yok mu diyeyoksa atanmayi bekliodum biraz rahatlayalm diye. Hem bi kuruş gondermezler hem de torun diye soylenirler. Laf atiodu bide bana. Aayyhh geldiler yine banaa
ole olunca dedim yavastan baslylm ne zmn kismet olduysa artk. Biktm ailenin baskisindan...
Evt cnm zaten ole oluo. Ne zamn pik oldgunu bilmesen daha ii zaten. Sadece esinle anlas adete kadar![]()
amin canım
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmaz
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorum
Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllah
hayırlısı canımDoktor 18-20 hafta arası hissedersin dedi, bi oncekinide 18 lerde başlamıştı bakalım hayırlısı![]()
Komple düşünmesek ne güzel olurAy kızlar bide eşlerlede iyi anlaşmak gerek aman morallari bozuk olmasnbiz kadnlarn ne derdi varya çocuğu düşün rvi düşün kocayı düşün, eee bizi kim düşünecek
Kızlar ovu yapmıyım mı diyorsunuz? Yapmasam mı ya acaba
Ama bizde azcık sperm sorunu var, sizce ne yapsam
Evet tatlım doktor artık gerek yok dese bile o devam ediyor çünkü morfolojimiz 2 ve ben bu takviyeyi kullanmaya devam etmek istiyorum dedi, devam ediyorhayırlısı canım
Komple düşünmesek ne güzel olursperm sorunu varsa gün aşırı iki güne değerlendirin canım takviye falan kullanıyor mu eşin
anladım canım hadi hayırlısı Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllahEvet tatlım doktor artık gerek yok dese bile o devam ediyor çünkü morfolojimiz 2 ve ben bu takviyeyi kullanmaya devam etmek istiyorum dedi, devam ediyor
Amin inşallah canımanladım canım hadi hayırlısı Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllah❤
Sadece klomen mi kullandın canım çatlatma iğnesi kullanmadın mıKizlar merhaba klomenden kac gun sonra test yapmaliyiz tesekkur ederim simdiden
Afiyet olsun canım ben de ev işi yaptım işten geldikten sonra veee mahvoldumIi aksmlr cnm. Yine kocasiz bi aksam oturmusum kendi kendme bisyler yiyorm haber izliorm. Sen napion D Deryakadir
Eevt canm sadece klomen kullandm 18 aralikta regl oldum. 5.gunu 5 gun gunde 2 defa kullandm.. cok fazla gazim var ve beyaz sut gibi akintimSadece klomen mi kullandın canım çatlatma iğnesi kullanmadın mı
Ben de evi temizledim ya hemde işteki o yorgunluktan sonra ev baya kötüydü dayanamadım yaptım yeni oturabildim
amin canım
faydası olduysa ne mutlu canım Rabb'im neyi vesile kılacak belli olmaz
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür bugün deli gibi ev işi yaptım demin yemek yedik eşimle kızım markete gitti bende uzandım dinleniyorum
Cidden etkiliyor bence ya ben de kaç kez denedim ovuyla pik gördüğüm halde olmadı nasip klişe olacak ama spontane gelişen tutkulu ilişkiler daha verimli bence görev gibi yapmaktansa öyle olunca bence sperm de etkileniyor yumurtalar da Rabb'im isteyen herkese bi an önce sağlıkla nasip etsin insAllah
adete 2-3 gün kala test yapabilirsin canım o halde ya da yumurtlamanjn üzerinden 10 gün geçtiyse yap varsa belki bı ihtimal çıkarEevt canm sadece klomen kullandm 18 aralikta regl oldum. 5.gunu 5 gun gunde 2 defa kullandm.. cok fazla gazim var ve beyaz sut gibi akintim
Ohh sende dinlen canım iyi yapmışsınBen de evi temizledim ya hemde işteki o yorgunluktan sonra ev baya kötüydü dayanamadım yaptım yeni oturabildimsen de dinlen bari
Insallah hayrlisiyla Duzensiz adet oldugum icin bilmiyorum ne zman yapacagimiadete 2-3 gün kala test yapabilirsin canım o halde ya da yumurtlamanjn üzerinden 10 gün geçtiyse yap varsa belki bı ihtimal çıkar
Ohh sende dinlen canım iyi yapmışsın
Belirti herkese göre değişiyor canım klomeni doktor kontrolünde kullanmadn mi yumurtlama zamanını bilmen gerekirInsallah hayrlisiyla Duzensiz adet oldugum icin bilmiyorum ne zman yapacagiminegatif sonuca dayanacak gucum kalmadi.. dedigim belirtilerle olmaz degil mi
Benm malesef her gun ku halim boleBende ya eşim 4 12 2 haftadır da izinliydi baya zor geldi tek başına takılmak..
Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.Ay kızlar bide eşlerlede iyi anlaşmak gerek aman morallari bozuk olmasnbiz kadnlarn ne derdi varya çocuğu düşün rvi düşün kocayı düşün, eee bizi kim düşünecek
Kızlar ovu yapmıyım mı diyorsunuz? Yapmasam mı ya acaba
Ama bizde azcık sperm sorunu var, sizce ne yapsam
En sevdgim sey tembellik yapmakAfiyet olsun canım ben de ev işi yaptım işten geldikten sonra veee mahvoldumyeni oturabildim diyecem de oturamayacam kızımı yatıracam
![]()
Doktor dedigi icin kullandm fakat calstigim icin izin alip gidemedimBelirti herkese göre değişiyor canım klomeni doktor kontrolünde kullanmadn mi yumurtlama zamanını bilmen gerekir
Anladım o zmn tamamen muallak en erken bence adete yakın yap test canım hani en uzun döngünu baz al bDoktor dedigi icin kullandm fakat calstigim icin izin alip gidemedim![]()
Çok pis gaza getirdiniz beni kızlarBenm malesef her gun ku halim bole
Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.
En sevdgim sey tembellik yapmakcok ozlicm