Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benm malesef her gun ku halim bole 😑

Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.

En sevdgim sey tembellik yapmak 😀 cok ozlicm
Gece mi çalışıyor eşin sürekli cnm

Canim bebek emzirmek ve rüyada gelinlik giymek hamile kalmaya yoruluyor kadinlar sayfasinda bir yerde kadinlar yaziyorlardi kimisi seningibi hem emzirirken hemde gelinlik giydiğini göreni olsunlar diğer ay yada o ay hamile kalmislar insaAllah hayırla seninde buna çıksın 😍🤲
Oy ağzın bal yesin inş ya hepimiz hamile kalırız bu topik çok hakediyo anne olmayı 😍

Kuzu şu dediklerinin tamamını arkadaşım yaşadı ve bir sonraki ay gebeydi 😃 şimdi birkaç aylık olmasa sen osun zannetcem o derece aynı 🙈
Oy inş kuzum ya hepimiz kalırız hamile öyle çok dua ediyorum ki hepimiz kavuşalım bebeklerimize 😍

Oy inş kuzum ya hepimiz kalırız hamile öyle çok dua ediyorum ki hepimiz kavuşalım bebeklerimize 😍
Bende oyle oldum bol bol bebek sevdim emzirdim rüyamda. Beni de hamile görenler oldu. bilinçaltı heralde dedim umudum kalmamıştı cünkü ama hamile oldugumu ogrendim diger aya. İnşallah senin de oyledir. 💕

Bende oyle oldum bol bol bebek sevdim emzirdim rüyamda. Beni de hamile görenler oldu. bilinçaltı heralde dedim umudum kalmamıştı cünkü ama hamile oldugumu ogrendim diger aya. İnşallah senin de oyledir. 💕
Bende açıkçası ümütlenmek istemiyorum cnm bilinçaltı dır diyorum ama Bi yanımda ümitli hep..inş cnm ya inş 😍dua et bize güzel anne😍

Bende açıkçası ümütlenmek istemiyorum cnm bilinçaltı dır diyorum ama Bi yanımda ümitli hep..inş cnm ya inş 😍dua et bize güzel anne😍
Ben birde emzirirdim göğsümden ayıramazdım kokusu gelirdi burnuma. Uyanınca 2 3 gun kendime gelememiştim hala o koku burnumdaydı. Allah ım kimselere aratmasın. Bana saglıkla kucagıma almayı sizlere de hayırlı vakitte güzel haberler almayı saglıklı hamilelik gecirebilmeyi nasip etsimn.

Ben birde emzirirdim göğsümden ayıramazdım kokusu gelirdi burnuma. Uyanınca 2 3 gun kendime gelememiştim hala o koku burnumdaydı. Allah ım kimselere aratmasın. Bana saglıkla kucagıma almayı sizlere de hayırlı vakitte güzel haberler almayı saglıklı hamilelik gecirebilmeyi nasip etsimn.
Ben çok etkilenmek istemedim kuzum ya geçen ay çok gecikti adetim silik çizgiyi de gördüm ama kanda çıkmadı baya kötü oldum şimdi biraz daha akışına bıraktım. Amin inş cnm 😍

Bende bebek emzirdim rüyamda bende gelinlik giydim bende bebek arabasıyla hamile hamile dolastıgımı gördüm üzerinden bes ay gecti hala hamile kalamadım😞
Evet bende cok gördüm ama böyle 1 seneye yakin hep birseyler görüp sonra hamile kalanlarda yazmışlardı. Bende ayni seyleri düşündüm senin gibi ama okuduğum sayfada ki kadinin biriside 1 seneye yakin görmediği şey yokmuş yazmış yani sonra en son rüyasında baklava yedigini görüyor tepsi tepsi ve sonraki ay hamile kalmis 1 seneyi anlayacağın rüyalarını özetlemiş canim benim insaAllah kalben inaniyorum ki cok yakin zamanda bizlerde o güzel duyguyu hayırlısıyla yasicaz❤🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X