Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende cok gördüm ama böyle 1 seneye yakin hep birseyler görüp sonra hamile kalanlarda yazmışlardı. Bende ayni seyleri düşündüm senin gibi ama okuduğum sayfada ki kadinin biriside 1 seneye yakin görmediği şey yokmuş yazmış yani sonra en son rüyasında baklava yedigini görüyor tepsi tepsi ve sonraki ay hamile kalmis 1 seneyi anlayacağın rüyalarını özetlemiş canim benim insaAllah kalben inaniyorum ki cok yakin zamanda bizlerde o güzel duyguyu hayırlısıyla yasicaz❤🤲
Ben de son 5 aydir duzenli olarak her ay mutlaka görürüm 🤣🤣🤣😍

Ben de son 5 aydir duzenli olarak her ay mutlaka görürüm 🤣🤣🤣😍
Bir topik var kadinlar kulübünde bende ilk evlendigim ay rüyamda gördüm araştırırken sayfaya denk geldim okumuştum orada 1 seneye yakin rüyalar görüp ayni bizler gibi sonra hamile kalmis kadin hatta ruyalarini bile özetlemiş o derece o yüzden biz hayira yoralim da insaAllah cok yakin zamanda hepimiz 2020 ya hamile yada doğumla kapatiriz hayirlisiyla sağlıkla insaAllah ben inanıyorum ki buradaki tüm kizceler o duyguyu tadacaklar❤🤲😍

Bir topik var kadinlar kulübünde bende ilk evlendigim ay rüyamda gördüm araştırırken sayfaya denk geldim okumuştum orada 1 seneye yakin rüyalar görüp ayni bizler gibi sonra hamile kalmis kadin hatta ruyalarini bile özetlemiş o derece o yüzden biz hayira yoralim da insaAllah cok yakin zamanda hepimiz 2020 ya hamile yada doğumla kapatiriz hayirlisiyla sağlıkla insaAllah ben inanıyorum ki buradaki tüm kizceler o duyguyu tadacaklar❤🤲😍
Kiz keskke insallah yaaa canimm😍😍😍 o kadae guzel hayallerim ruyalarim var ki gerceklesmeyi hakediyorlar ya hepimizin hayalleri bazi ruyalari gerceklesmek icin o kadar guzel ki 😍 bu ay da kiz bebek doğurduğunu adinin da Aryalina oldugunu soyluyordum cevremdekilere yyaaa uyanmak istemedigim bir ruyaydi 😍

Kızlar bi el atın ben hasta olmadım 🤦‍♀️ Şu ovu testlerini yorumlayabilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_20200115_120403_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200115_120403_com.android.chrome.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200113_034148.webp
    IMG_20200113_034148.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200113_034225.webp
    IMG_20200113_034225.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu 23 günün ilk hali altta iki resimde 23 e ait bir dk sonra daha koyuydu ikinci yumurtlama dedim ama

Eklentiler

• Screenshot_20200115_120258_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200115_120258_com.android.chrome.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu da dün gece ki 🤦‍♀️ bi siliniyor bi artıyor bu ay normalden çok geçti. 16 sı pikse 14 gün sonra regl olmam gerekirdi. Yine mi yumurtlicam yoksa tavuk gibi 😅

Eklentiler

• IMG_20200114_210922.webp
    IMG_20200114_210922.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 19
Kan vermelisin bencesiiiiii:halay: ya da 1 hafta olmasini bekle 1 hafta sonra kan veeerr
Tüm testler 🤦‍♀️ gebelik testi aldım ama 16 sı gibi pik olarak devam etmiyor. Etse şüphe edicem yapıcam. İhtimal nedir 😔 böyle sevinip boş kalıyorum boşuna kafama takıyorum sonra. İnsanın elinde olmuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200115_161743_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200115_161743_com.android.chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 28
Tüm testler 🤦‍♀️ gebelik testi aldım ama 16 sı gibi pik olarak devam etmiyor. Etse şüphe edicem yapıcam. İhtimal nedir 😔 böyle sevinip boş kalıyorum boşuna kafama takıyorum sonra. İnsanın elinde olmuyor.
2 kere yumurtlamissin en son gec yumurtladigin icin adetin gecikebilir . Uzmek icin soylemiyorum sakin yanlis anlama beni . Ben de gec yumurtladigim icin gecen ay 3 gun gec oldum .normal dongum 28 gun 14. Gunde pik olasi gerekirken 17 . Gunde oldu o nun icin 3 gun gec oldum adet . Belki senin de oyle olabilir. Ki tabi insallahhj bebektir oyle bisey yoktur💖🤗

2 kere yumurtlamissin en son gec yumurtladigin icin adetin gecikebilir . Uzmek icin soylemiyorum sakin yanlis anlama beni . Ben de gec yumurtladigim icin gecen ay 3 gun gec oldum .normal dongum 28 gun 14. Gunde pik olasi gerekirken 17 . Gunde oldu o nun icin 3 gun gec oldum adet . Belki senin de oyle olabilir. Ki tabi insallahhj bebektir oyle bisey yoktur💖🤗
Bakayım bekliyorum işte o yüzden gebelik testinide yapmadım. Çünkü sanmıyorum gebelik olsun ama anlam veremedim ilk denemem bu lh testlerinide bi koyu bi açık 😅 Kendimi tavuk gibi hissettim valla. 😂

Bugün daha silikleşti test 35 yazan bugün çaylamış olabilir mi silik olunca çatlamış oluyor diye biliyorum önceki günlere göre silik 2 3 saat önce çay su tükettim şimdi bi tane daha yaptım böyle değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• 15790952010063898287173805748786.webp
    15790952010063898287173805748786.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 20
Bugün daha silikleşti test 35 yazan bugün çaylamış olabilir mi silik olunca çatlamış oluyor diye biliyorum önceki günlere göre silik 2 3 saat önce çay su tükettim şimdi bi tane daha yaptım böyle değerlendirmeli miyim
Catlamis oluyor bence degerlendirmelisin . Bu arada hic kur falan denedin mi ya da doktora gittin mi yumurtalarina baktirman icin cunku birden cok geliştiği icin de testlerinde boyle dengesizlik olmus olabilir. Biri olgunlasir bir ksc gun sonra catlar sonrasında obur olgunlasan yumurta çatlayabilir. Bu yuzden de testlerinde bi koyu bi silik cikmasi

Catlamis oluyor bence degerlendirmelisin . Bu arada hic kur falan denedin mi ya da doktora gittin mi yumurtalarina baktirman icin cunku birden cok geliştiği icin de testlerinde boyle dengesizlik olmus olabilir. Biri olgunlasir bir ksc gun sonra catlar sonrasında obur olgunlasan yumurta çatlayabilir. Bu yuzden de testlerinde bi koyu bi silik cikmasi
Yok canım kür denemedim hiç. Bu ay bitsin denicem diyordum ama. Biraz enfeksiyon var ama gelemedi regl bi türlü. Gittim işte bu ayın 9 unda alttan muayene oldum vajinal kültür verdim enfeksiyon için. Rahim duvarı 10 mm dedi endometrius mu ne yazıyordu sonuçta. Adet ne zaman oldu dedi 29 gün geçti dedim yakın gibi gözüküyor dedi evet dedim çünkü 2 gün sonrası olmam lazımdı. Ama olmadı yumurta için birşey demedi. 2 gün sonra sonucu göstermeye gidicem gidince sorucam 🤦‍♀️

Yok canım kür denemedim hiç. Bu ay bitsin denicem diyordum ama. Biraz enfeksiyon var ama gelemedi regl bi türlü. Gittim işte bu ayın 9 unda alttan muayene oldum vajinal kültür verdim enfeksiyon için. Rahim duvarı 10 mm dedi endometrius mu ne yazıyordu sonuçta. Adet ne zaman oldu dedi 29 gün geçti dedim yakın gibi gözüküyor dedi evet dedim çünkü 2 gün sonrası olmam lazımdı. Ama olmadı yumurta için birşey demedi. 2 gün sonra sonucu göstermeye gidicem gidince sorucam 🤦‍♀️
Insallah guzel sonuc alirsin bi an da hamilesin tebrikler der doktor 😍😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X