- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
Deme öyle kuzum ya umutsuz olma inş tüp bebeğe gerek kalmadan olucakUmudum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme öyle kuzum ya umutsuz olma inş tüp bebeğe gerek kalmadan olucakUmudum yok
Sağlıkla artsın değerin cnm bize de dua etKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana @Fatma KTL @ dostumdostum @Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Allah razı olsun kuzum benim tekrardan hayırlı olsunİnsallah melodiam allah sana ve isteyen herkeze nasip etsin hepiniz icin okadar dua ediyom ki
Yollar bitirdi beni kuzu il değiştiriyorum kaç saat yol gidiyorum e ış var Allah'tan tatile giriyoruz. Insallah dediğin gibi olur balımDeme öyle kuzum ya umutsuz olma inş tüp bebeğe gerek kalmadan olucak![]()
12 bitti kendi kendine de aynı zamanda yumurtlama oluyordu zaten. iğnenin karı nerde anlamadımVar olsun kac gundur igne kullanıyorsun
hhaaammiiiilleeesssiiiiinnnnn bebegimm cok sukur ya cok şükür![]()
Sen devam et yinede belli olmaz benceSilikleşti kuzum bugün akşama doğru galiba bugün de yumurtlafım23. Günümde de aynısı oldu 16 sında da
Işte herkesin imtihanı farklı, doğurmakla bitmiyor malesef, sen kalbini ferah tut, gelicek inşallah yakın zamanda minik mucizenSuriyeliler o kadar kotu sartlar altinda sapasaglamlar ustelik tavşan gibi doguruyorlar biz öleeekk
Geçmiş olsun, doktor bana biosal natur şurup vermişti baya kemik aromalı bir surup onu kullanmistim iyi geldi, tabi birde dikkat etmek çok önemli, buzdolabından direk biseyi alıp yiyip içmemek lazım, ben surekli sicak tuttum göğsümü polar atkiyla yattim kalktim cok iyi geldi. Doktor birde sicak sute bal tereyag koy ic demisti onuda yaptim. Gunde 1 fincan ayvali balli ihlamur yada kusburnu ictim. Cok uzamadan gecti cok sukur.Kizlarr cok kotu oksuruyorum cigerden hamilelerin uygulayabilecegi iyi gelen seyler neler deliricem surekli bir gicik bogazimdayardim edin nolur
![]()
Ozellikle dut pekmezi çok iyi gelir şimdi görünce aklıma geldi.18+3 teyiz canim valla deneyeyim pekmezi eve gecince![]()
Hayırdır kuzum nereye gidiyorsunYollar bitirdi beni kuzu il değiştiriyorum kaç saat yol gidiyorum e ış var Allah'tan tatile giriyoruz. Insallah dediğin gibi olur balım![]()
Haklisin vallaha igneler bosuna ya12 bitti kendi kendine de aynı zamanda yumurtlama oluyordu zaten. iğnenin karı nerde anlamadım
Aayyyyyyjhhhhhh kizlar omrumde ilk defa avokado yedim midem alt ust oldu yoğurtla karistiridim biraz limon sıktım biraz biber biraz tuz karistirdim biraz tadi yerine geldiIşte herkesin imtihanı farklı, doğurmakla bitmiyor malesef, sen kalbini ferah tut, gelicek inşallah yakın zamanda minik mucizen![]()
Ben doktora Trabzon â gidiyorum kendim Başka şehirdeyimHayırdır kuzum nereye gidiyorsun
Ederim canim❤❤❤Sağlıkla artsın değerin cnm bize de dua et![]()
İnsallahh canimBen kullndim 2 kutu. Bi zararini gormedim
Yaaaaaaa okudguma inanamadim cnm yaa
Masallh 61 hic de az deil. Kesin hamilesin bak solim sana. Cok sevndm vallhii. Hayrli olsn saglikla artsin insllh
Teşekur ederim canisi❤❤Ay canım çok sevindim iyi çıkmıs değerin maşallah inşallah güzel ilerler çok sevindimmm☺![]()
Öyle mi nerde yaşıyorsun normalde yaşadığın yerde yok muydu güzel imkanlarBen doktora Trabzon â gidiyorum kendim Başka şehirdeyim![]()
Maalesef canım bi tane özel hastane var berbat devlette de randevu vs her zaman uymuyor çalışıncaÖyle mi nerde yaşıyorsun normalde yaşadığın yerde yok muydu güzel imkanlar
Oy kıyamam zor olur Habire yollarda. Allah yardımcın olsun cnm inş karşılığını alırsın meleğini kucağına alarakMaalesef canım bi tane özel hastane var berbat devlette de randevu vs her zaman uymuyor çalışınca
Hepimiz güzelim ya hepimiz biran önceOy kıyamam zor olur Habire yollarda. Allah yardımcın olsun cnm inş karşılığını alırsın meleğini kucağına alarak![]()