Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz keskke insallah yaaa canimm😍😍😍 o kadae guzel hayallerim ruyalarim var ki gerceklesmeyi hakediyorlar ya hepimizin hayalleri bazi ruyalari gerceklesmek icin o kadar guzel ki 😍 bu ay da kiz bebek doğurduğunu adinin da Aryalina oldugunu soyluyordum cevremdekilere yyaaa uyanmak istemedigim bir ruyaydi 😍
Aynen canim insaAllah bir gün o rüyaları yasarken buluruz kendimizi kim bilir yeter ki inancımız diri olsun 😍 valla böyle zamanlarda insan kendine inanmıyorken bile ona bunlarin bir gün olacağına inandıracak insanlara ihtiyacı oluyor bu sayfada öyle bir sayfa bu yüzden burayi cok sevdim❤ insaAllah rüyaların hayirla gerçeğe çıksın bitanem 🤲❤ inanıyorum ki bu sene güzel duyguyu tadacaksin Rabbimin izniyle kalben söylüyorum ❤🤲😍🤗

Aynen canim insaAllah bir gün o rüyaları yasarken buluruz kendimizi kim bilir yeter ki inancımız diri olsun 😍 valla böyle zamanlarda insan kendine inanmıyorken bile ona bunlarin bir gün olacağına inandıracak insanlara ihtiyacı oluyor bu sayfada öyle bir sayfa bu yüzden burayi cok sevdim❤ insaAllah rüyaların hayirla gerçeğe çıksın bitanem 🤲❤ inanıyorum ki bu sene güzel duyguyu tadacaksin Rabbimin izniyle kalben söylüyorum ❤🤲😍🤗
Yeriiiimm senniii yyaaaaa hele şuna bak neler diyoe yyyyaaaaaaaaaa💖💖💖 insallaaahhhh insalllaaahhhh insallllllaaaahhhh hepimiz tadariz😍😍😍

Tüm testler 🤦‍♀️ gebelik testi aldım ama 16 sı gibi pik olarak devam etmiyor. Etse şüphe edicem yapıcam. İhtimal nedir 😔 böyle sevinip boş kalıyorum boşuna kafama takıyorum sonra. İnsanın elinde olmuyor.
Canim benim insaAllah seninki bebektendir diyorum Rabbimden diliyorum 🤲❤ benim ilk defa ovulasyon testi kullandığım ay ilk yumurtlama dediğim günden 13.günü tekrar kop koyu cikmisti ve ben bi an hamile miyim dedim tabi sevinmek istemedim yine de 3 gun devam edeyim 3. Gun acilirsa yumurtlama diyecektim ama acilmazsa kan verecektim ki 3. Gun acilmisti yani 14 günü hastalanmayi beklerken bi nevi hastalanmadan 1 gun oncesi tekrar yumurtlamam oldu ve boylelikle adetim son yumurtlama dan sonra 14 gun sonrasi geldi. InsaAllah senin ki mucizedir❤🤲😍🤗

Yeriiiimm senniii yyaaaaa hele şuna bak neler diyoe yyyyaaaaaaaaaa💖💖💖 insallaaahhhh insalllaaahhhh insallllllaaaahhhh hepimiz tadariz😍😍😍
Ayyyyy amin inşaAllah Rabbim dilerse olamayacak birşey yok sadece herşeyin zamani var🤲❤ ve bi süreçte bizler için sadece sınav insaAllah kolaylikla geçeriz ve bizlerde o duygugu hayirlisi ile yasarken buluruz kendimizi 🤲🤗😍

Ayyyyy amin inşaAllah Rabbim dilerse olamayacak birşey yok sadece herşeyin zamani var🤲❤ ve bi süreçte bizler için sadece sınav insaAllah kolaylikla geçeriz ve bizlerde o duygugu hayirlisi ile yasarken buluruz kendimizi 🤲🤗😍
Keske her gunumuz bu kadar pozitif geçse 5 gun umutluysak 6. Gun mutlaka umudumuz yerlerde oluyor acaba nerde hata yapiyorum diye 😍😍 yaklaşıyoruz aslinda her gun biraz daha yaklaşıyoruz

Bir yumurta var diğerleri 13 mm de durdu. Diğer yumurtaya dün baktı 16.5 yarın kontrolüm var 18 olmasını istiyor ama bana az geldi
Canim benim arkadasim yumurtasi 14 iken tuttu ve 5. Ayina giriyor ddoktou yumurtanin herkeste farkli boyuta geldigini söylemiş arkadasimin dedigi ben bunu sormustum kendisini oyle demisti

Keske her gunumuz bu kadar pozitif geçse 5 gun umutluysak 6. Gun mutlaka umudumuz yerlerde oluyor acaba nerde hata yapiyorum diye 😍😍 yaklaşıyoruz aslinda her gun biraz daha yaklaşıyoruz
Illaki olacak o gunler ama bir gün bitecek sonra baska telaslar insan geçmez derken neler geçiyor yeterki Rabbimi unutturmasin hiçbirşey inan hersey olur🤲🤗

Cok doğru inanir misiniz esimin mayista izni var ve bu cocuk konusunu annesi yine acarsa o gune kadar olmazsa diye esimle ailesinin yanina gitmeyi dahi istemiyorum. 🤦‍♀️
Ah ah o çevre baskısı.. Benim görümcem de benden küçük yaşı 2 ye hamile martta doğurucak bende o zamana kadar hamile kalamazsam nasıl dayanırım bebek görmeye gitmeye bilmiyorum😑 bunun bide bebek mevlidi var..

Çok tatlisin ya:KK200:
Inanıyorum ve kalben söylüyorum bu çabaların bir gün mülakatla dönecek yeter ki herkesten once buna sen inan canim benim ❤🤗 arkadasim 2 bucuk sene ugrasti ve Rabbim vakti saati dolunca nasip etti omada soylerdim inanıyorum olacak diye bol bol Dua et istiğfar et

Ah ah o çevre baskısı.. Benim görümcem de benden küçük yaşı 2 ye hamile martta doğurucak bende o zamana kadar hamile kalamazsam nasıl dayanırım bebek görmeye gitmeye bilmiyorum😑 bunun bide bebek mevlidi var..
Aynen o insanlardan uzak kalmak kolay olsaydi ahhh.. Bilmiyorum ama senin cok yakında o haberi alacağın geçiyor içimden tatlim insaAllah belki marta da kalmaz Rabbim büyük kalben dile inan ❤🤗🤲

Oy kıyamam kuzum ya Rabbim inş yakın zamanda kavuşturacak bizi yavrularımıza😍
Size Dua atayim isterseniz yapin tesirli inanarak yapin insaAllah tez zamanda kavusursunuz❤🤲

Eklentiler

• 20200110_133329.webp
    20200110_133329.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 15
  • 20200110_133315.webp
    20200110_133315.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 20200110_133301.webp
    20200110_133301.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 20200110_133244.webp
    20200110_133244.webp