Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninki gobek degil bebek sisman deme seni doverim 😡 bak daha 2.5 aylikken olan fotomu aticam senden daha beterim 😩
E kiz ben verdim 3 kilo falan. Bide ben tatli hamur isi yemek falan yiyemedim o yuzden gobusum gitmisti.ondan simdi boleyim.😊 Allhtan da yiyememisim
Ama ilk gordugumdee ayy cok guzelll 😍 dedim masallah ikinizede ballarim ♥
Cok tskkr ederim canisii ❤❤❤ sonuc nolursa olsun siz de cok tatlisinz 😊🤗 veriirsin sonradan dert etme bosver.
2.5 aylikken boyleydim anacim 😂😂
O zamnlar bende de cok sisiklik vardi. Sennki de ondan cok sismis bence

E kiz ben verdim 3 kilo falan. Bide ben tatli hamur isi yemek falan yiyemedim o yuzden gobusum gitmisti.ondan simdi boleyim.😊 Allhtan da yiyememisim

Cok tskkr ederim canisii ❤❤❤ sonuc nolursa olsun siz de cok tatlisinz 😊🤗 veriirsin sonradan dert etme bosver.

O zamnlar bende de cok sisiklik vardi. Sennki de ondan cok sismis bence
Yaaa nasil da guzel moral veriyo bana ♥️ Yerim kiz sizi 😍😍

Hic deme ya 😒 daha 4.5 aylk bebeden koca gobek bekliolrdi. Hic yemiosun yemiosn deyip durdular. Cevap vermkten yorulmustm vallhi. Agiz dolusu laf edesim geliodu yutuyodum
Ayy afedersin de onlar sizin totonuzu yesinn soyle insanlara uyuz oluyorum herseyi hep kendileri biliyo biz bu yasa bisey yasarak gelmedik en iyisini onlar bilir 😒

Kuzum illa yarmagül gibi olmana gerek yok doktorun saglıgı yerinde diyorsa sorun yok ve ne kadar güzelki sadece bebege kilo alıyorsun tütütütü masallah sana masallah osmana :KK200: :KK200: :KK200:
😀😀😀😀😀 yarmagul aklima geldi okudugumdaa. Nasil biseydi yaa tobee.
Ben de diom olmya gerek yok ne guzl kilo almiorm. Cocuk da saglkli. Ama yoook illa laf sokacaklar. " ama sen gercktn az yiyosun yaa "😒
Artik ben de aliorm lop lop kilolari 😀 cok guzel istahim acildi ne yesem tatmin olmuorm.
Yaaa nasil da guzel moral veriyo bana ♥ Yerim kiz sizi 😍😍
Oyyyyyss 🤗🤗 gorevimz yavrm😍😍😍 dogumdan sonra korse kullanirz bide oldu bitti 😊

Ayy afedersin de onlar sizin totonuzu yesinn soyle insanlara uyuz oluyorum herseyi hep kendileri biliyo biz bu yasa bisey yasarak gelmedik en iyisini onlar bilir 😒
Ayyynen ole valla. Bisey bilmioz sanki 😒
Iki hafta zor durdum orda. Allhtan uzagim

😀😀😀😀😀 yarmagul aklima geldi okudugumdaa. Nasil biseydi yaa tobee.
Ben de diom olmya gerek yok ne guzl kilo almiorm. Cocuk da saglkli. Ama yoook illa laf sokacaklar. " ama sen gercktn az yiyosun yaa "😒
Artik ben de aliorm lop lop kilolari 😀 cok guzel istahim acildi ne yesem tatmin olmuorm.

Oyyyyyss 🤗🤗 gorevimz yavrm😍😍😍 dogumdan sonra korse kullanirz bide oldu bitti 😊
Yinede sen fazla abartmamaya bak cicegim🤪🤪

Yinede sen fazla abartmamaya bak cicegim🤪🤪
😀 yok yok. Sonuc olrak ben aliorm cogunu cocuk almio. Inanir misin 6 aydir ilk defa gecen gun kendime serbetli tatli yaptm. Esim baklava tatli getiriodu evde ben tek oldgum icin ve yiyemedgim icin hep cope gidiodu. Kiz insan baklavadan sogur mu yaa 😒

Benimki de kendiliğinden çatlamış kuzum öyle 19-20 falan olmadı boyut, Hayırlısı artık bugün yapılacak aşılama sürpriz oldu
InsaAllah tutar kuzucum❤🤲 iste bende 18 20 arasi nette yazan durumu sordumdu arkadasima ona doktoru herkeste boyutun farkli büyüdüğünü söylemiş onun aşılama zamani 14mus ve dediğim gibi suan 5.ci ayında Rabbim dilesin yeter ki hersey mümkün insaAllah bizlerde yakin zamanda hayırlısıyla vuslata erenler oluruz yarabbimmm🤲😍

Maşallah canım şimdiki halin mi bu 😍
Evt cnm taze tAze 😊 hatta bu ay birden bole sistim bilio musun?
20191220_154624.webp

Bu da bir ay oncesi

😀 yok yok. Sonuc olrak ben aliorm cogunu cocuk almio. Inanir misin 6 aydir ilk defa gecen gun kendime serbetli tatli yaptm. Esim baklava tatli getiriodu evde ben tek oldgum icin ve yiyemedgim icin hep cope gidiodu. Kiz insan baklavadan sogur mu yaa 😒
Hormon bu kocadan bile sogutuyormus :KK70:

Hormon bu kocadan bile sogutuyormus :KK70:
Ayy evet yaa ben cok korktm ondan ya bende de olursa diye. Kocama da solemistim tepkisi OHA yok artk olmustu 😁😁 kocaaya yine isinirsin da konu yemek olunca uzuluyorm 😀
Ne güzel canım bosver çıksın karnın çok hosuma gidiyor benim şişlikte oluyor tabi mutlaka😍
Ben de dedim ciksin daa sonra dedim bide dogurmasi var bunun 😀 norml dogum olursa eger saglikli olsn da varsin cok cikmasin gobegm 😊 yeter ki pırt diye ciksin

Ayy evet yaa ben cok korktm ondan ya bende de olursa diye. Kocama da solemistim tepkisi OHA yok artk olmustu 😁😁 kocaaya yine isinirsin da konu yemek olunca uzuluyorm 😀

Ben de dedim ciksin daa sonra dedim bide dogurmasi var bunun 😀 norml dogum olursa eger saglikli olsn da varsin cok cikmasin gobegm 😊 yeter ki pırt diye ciksin
Üzülme bebegim bebeginle beraberde yersiniz insallah tüm yiyemediklerini🥰😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X