Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doverek sevmek 🤣🤣🤣🤣 o dislerimi sıka sıka sevmek 🤣🤣🤣 ayy ne oyle minnos amaninda amanin sevmek🤣🤣 o kadar beklemisim icimde sevgi patlamasi yasarim
Kucagıma alıp böyle bakırköydeki deliler gibi kendileriini sallıyorlar ya hani öyle sallayıp sevgimi hissettirmek istiyorum beybime :KK70: :KK200::anneadayı:

Kizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin 😍
Sukur rahtladik yaa 😀 hadi gozun aydin
Buda oglumun pipisi 😍 kalemle cizdi doktor 😂😂 Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah 🤲🏻
Kiz senin oglan da bnmki gibi yerinde durmuo masllh. Poza bak hele iki buklum yapmis kendini 😀
Kızlar bu topikte çok erkek var biraz da kızlarımız olsun sıra bizde 😍
Evt yaa gelin lazm bize geliin 😎

Sukur rahtladik yaa 😀 hadi gozun aydin

Kiz senin oglan da bnmki gibi yerinde durmuo masllh. Poza bak hele iki buklum yapmis kendini 😀

Evt yaa gelin lazm bize geliin 😎
Evet babasi gibi burnu masallah kutuk Trabzon yaa illa o burun bi yerden cikcak 😂😂 ayy gelin diyince bi an kendimi kaynana olarak dusundum dee yazik geline 😂😂

Evet babasi gibi burnu masallah kutuk Trabzon yaa illa o burun bi yerden cikcak 😂😂 ayy gelin diyince bi an kendimi kaynana olarak dusundum dee yazik geline 😂😂
Sen kendin bunu diosan gercktn Allh yardim etsin geline 😁😁
Bide bisey dicem. Bu gittgin doktorlarin ultrason aletleri cok kotu yaa. Hic net bi fotosu yok. Ben de devlte gittim ama bu kdr deildi.

Sen kendin bunu diosan gercktn Allh yardim etsin geline 😁😁
Bide bisey dicem. Bu gittgin doktorlarin ultrason aletleri cok kotu yaa. Hic net bi fotosu yok. Ben de devlte gittim ama bu kdr deildi.
Yok ben sismanim 😂😂 aletlere suc atamicam oteki doktor alet eski demisti ama bunu bilmiyorum genelde sismanlarda net gozukmuyo yaa 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X