Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende diyorum bu artimessisipi kim🤣
Masallah kuzum rahminin temiz olmasına kendinide iyi hissetmene sevindim bence hic korunma ama sen daha iyi bilirsin kuzum😘
Gerçi evet hamile kalamıyorum zaten korunmasam ne korunsam ne. Keşke doktora doğal korumam var hocam olmuyo olmuyo deseydim. :D

Gerçi evet hamile kalamıyorum zaten korunmasam ne korunsam ne. Keşke doktora doğal korumam var hocam olmuyo olmuyo deseydim. :KK70:
Sen degilmiydin bana nanam hamile kalacaksın saglıklısın herseyin vakti hesabı var kendini olumsuza sartlama diyen
Korunma cicegim sende hamile kalacaksın rabbim saglıklı evlat verecek sana en kısa zamanda insallah🥰🥰🥰🥰

Sen degilmiydin bana nanam hamile kalacaksın saglıklısın herseyin vakti hesabı var kendini olumsuza sartlama diyen
Korunma cicegim sende hamile kalacaksın rabbim saglıklı evlat verecek sana en kısa zamanda insallah🥰🥰🥰🥰
Umutsuz degilim kız. Tabiki vakti zamanı var herşeyin. Rabbim sağlıklı bebisler versin de beklerik biz. Zor hamile kalan birine üç ay korun dedi ya doktor ona şey yapıyorum ben.

Yok yok maşallah çok iyisin ben 6 kilo almışım şimdiden🤭
Oo masallh 😊😊
Bu arada ben eski karakarsu. Kendime yeni bir ben yaptım. Kürtaj sonrası kontrolumu de dün oldum. Rahim temiz bir sıkıntı yok dedi. Üç ay korun dedi. Tabi ben dinler miyim hayiiir. İlk adeti gördükten sonra bırakacağım korunmayı.
Anaaa 😊 sen miydin qıı.
Ben de diom bu kiz nerden buldu topigimizi

Umutsuz degilim kız. Tabiki vakti zamanı var herşeyin. Rabbim sağlıklı bebisler versin de beklerik biz. Zor hamile kalan birine üç ay korun dedi ya doktor ona şey yapıyorum ben.
Anladım cicegim sen hic sey yapma korunmada bence akısına bırak insallah sevineceksin cok kısa zamanda öyle hissetim😇🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X