- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
İsyan cıkarurukOlmadı çıngar çıkarırız ayrı koğuşlara verirse.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsyan cıkarurukOlmadı çıngar çıkarırız ayrı koğuşlara verirse.![]()
Gerçi evet hamile kalamıyorum zaten korunmasam ne korunsam ne. Keşke doktora doğal korumam var hocam olmuyo olmuyo deseydim.Bende diyorum bu artimessisipi kim
Masallah kuzum rahminin temiz olmasına kendinide iyi hissetmene sevindim bence hic korunma ama sen daha iyi bilirsin kuzum![]()
Sen degilmiydin bana nanam hamile kalacaksın saglıklısın herseyin vakti hesabı var kendini olumsuza sartlama diyenGerçi evet hamile kalamıyorum zaten korunmasam ne korunsam ne. Keşke doktora doğal korumam var hocam olmuyo olmuyo deseydim.![]()
Ben son zamanlarda azıttım zaten tutamıyorum kendimi.İsyan cıkaruruk![]()
Benim bu seferki cok uzun sürecek kacınmaya calısıyordumBen son zamanlarda azıttım zaten tutamıyorum kendimi.Çıkarırız valla.
Umutsuz degilim kız. Tabiki vakti zamanı var herşeyin. Rabbim sağlıklı bebisler versin de beklerik biz. Zor hamile kalan birine üç ay korun dedi ya doktor ona şey yapıyorum ben.Sen degilmiydin bana nanam hamile kalacaksın saglıklısın herseyin vakti hesabı var kendini olumsuza sartlama diyen
Korunma cicegim sende hamile kalacaksın rabbim saglıklı evlat verecek sana en kısa zamanda insallah![]()
Oo masallhYok yok maşallah çok iyisin ben 6 kilo almışım şimdiden![]()
AnaaaBu arada ben eski karakarsu. Kendime yeni bir ben yaptım. Kürtaj sonrası kontrolumu de dün oldum. Rahim temiz bir sıkıntı yok dedi. Üç ay korun dedi. Tabi ben dinler miyim hayiiir. İlk adeti gördükten sonra bırakacağım korunmayı.
Anladım cicegim sen hic sey yapma korunmada bence akısına bırak insallah sevineceksin cok kısa zamanda öyle hissetimUmutsuz degilim kız. Tabiki vakti zamanı var herşeyin. Rabbim sağlıklı bebisler versin de beklerik biz. Zor hamile kalan birine üç ay korun dedi ya doktor ona şey yapıyorum ben.
Takip ettim, iz sürdüm, düştüm yollara geldimAnaaasen miydin qıı.
Ben de diom bu kiz nerden buldu topigimizi
İnşallah inşallah. Şu akıntılar bir bitse de başlasak sürtünme yoluyla hamile kalma çalışmalarına.Anladım cicegim sen hic sey yapma korunmada bence akısına bırak insallah sevineceksin cok kısa zamanda öyle hissetim![]()
Ii yaptin cnmcimTakip ettim, iz sürdüm, düştüm yollara geldim.
İnşallah canım. Sagolasin.Hayırlısı olur inşallah canım hakkında![]()
Sağlıkla gelsin canım insAllah oğlunKizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin![]()
Hoş buldum kız göbişini gördüm ne güzel olmuş maşallah.Ii yaptin cnmcimh.geldin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Kizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin![]()
Tskkr ederm bebegim. Insllh senn gobuslerini de gorcez yaknda ❤❤Hoş buldum kız göbişini gördüm ne güzel olmuş maşallah.![]()
İnşallahTskkr ederm bebegim. Insllh senn gobuslerini de gorcez yaknda ❤❤
O konuya hic girmiyorum girersem ban yiyecem kesin kendi topiginde konu dısı yorumlar ban sebebiymisteİnşallah inşallah. Şu akıntılar bir bitse de başlasak sürtünme yoluyla hamile kalma çalışmalarına.![]()
Sen girme çiçeğim, ben dener sonucu yazarım.O konuya hic girmiyorum girersem ban yiyecem kesin kendi topiginde konu dısı yorumlar ban sebebiymiste![]()
Ben sonuc almıstım bundan cicegim ordan biliyorum dikkatli ol sendeSen girme çiçeğim, ben dener sonucu yazarım.![]()