- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen bize yapılırmı buBizimle alay ettiler, ortada koyup gittiler.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bize yapılırmı buBizimle alay ettiler, ortada koyup gittiler.![]()
En cok ben en cok beeennn ugrastimEvet tabisidekızarlar bana şimdi böyle dedim diye hepinize ediyom valla
![]()
Sen hepsini okut günlük gibiBebisim olursa vercem eline telefonu bak bakkkkkkkk anan ne badireler attlaattiii bbbaaaakkkkkkkkkkkk diycemacaba evladim 20 yasina gelince bu kk hala durucak mi
AyEn cok ben en cok beeennn ugrastimsaka,saka ben de dua edince kuran okuyunca hepimize ediyorum
![]()
Aynen tam o sahnelikBize bize bihterine![]()
![]()
Aynen bende vallaa ediyorumEn cok ben en cok beeennn ugrastimsaka,saka ben de dua edince kuran okuyunca hepimize ediyorum
![]()
TOPIKTEKI KIZLARRRRRRR AYNI BIZ BUNLARSU AN MODUM BU
6 gun gectiSilik çıkmıs kaçgün vardı adetine hamişsin bence
Ben de gordum testini. Bebek gorunmez ki zaten simdi. Keseyi de makinesi cok eski deilse gorrdu. Ki bnm kesemi de gec gordu makine eski diye. Sen hemen yarin yaptir kan tahlilini6 gun gectitum adet belirtilerim var ogun miyom goren dr bebek gormedi kafam cokkarisik
Bi gun nasip olur bulusuruz belki boyle muziklerle kurtişlerimiz dokerizAy vallhi su an bole bi ortam olsydi keske. Cok ihtiyacim var kurtlarimi dokmye
Ben de gordum testini. Bebek gorunmez ki zaten simdi. Keseyi de makinesi cok eski deilse gorrdu. Ki bnm kesemi de gec gordu makine eski diye. Sen hemen yarin yaptir kan tahlilini
Eskişehir ses veeer.Bi gun nasip olur bulusuruz belki boyle muziklerle kurtişlerimiz dokeriz![]()
Ki ki kiii eski eski essEssss eeesss eeessss![]()
![]()
Nerde oldugumu bul bakiyim sana bir bilmeceKi ki kiii eski eski ess
Tas yere düşmeden cingirdar mı? Ateş olmayan yerden duman çıkar mi? İstanbul.Nerde oldugumu bul bakiyim sana bir bilmece
Lamba düştü İS dedi
Tabak dustu TAAN desi
Annem bana BUUL dedibil bakalim hangi sehir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()