- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Rekorun ne kaca kadar uyumuyorsunHemen hemen her gün zor uyanıyozzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rekorun ne kaca kadar uyumuyorsunHemen hemen her gün zor uyanıyozzzz![]()
8 9 olmuştu bir ara ama bazen erken uyuyup uyanıyorum oturuyordum sonraRekorun ne kaca kadar uyumuyorsun![]()
Sağol kuzum darısı sana inşallahAllahım saglıkla versin kucagınıza insallah masallahhhhhh![]()
Aynen öyle canım ama kilo da görmedim ben sen deevet canım şimdilik öyle kilom var zaten benim ic karnım geniş demek ki fazla belli olmuyor ilk aylar
Saol kuzum Rabbim sana da isteyen herkese de bu güzel anları yaşatsın insAllah
Hoooo senin rekor benimkini gecmis engec 7de uyurum ben oda dünyamı bozuyor8 9 olmuştu bir ara ama bazen erken uyuyup uyanıyorum oturuyordum sonra![]()
İnsallah narcicegimSağol kuzum darısı sana inşallah![]()
Masallah dümdüzsün kuzumtırnaklarını yemek saglıklı bir davranıs degildir lütfen tırnaklarını yeme cicegim❤
![]()
sıkıyımdr biraz orantılı kilo olunca da belli etmiyorum pek ama var yani 81.2 um şu anAynen öyle canım ama kilo da görmedim ben sen de![]()
Kaçıncı günün canım belki geç yumurtlama olacak kurallara uyduysan sanmıyorum bı sıkıntı olacağınıKızlar ya ben hergün işten geldikten sonra 5ten sonra, sıvı almadan dikkatlice testleri yapıyorum, yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim ama kaç defadır ovu yapıyorım geçen 2 ayda yapmştm ki yumurtlama görmüştüm, ama hepsinde lh hormonu minicikte olsa vardır, ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştm lh hoemonu hiç yokbembeyaz.. Sizce neden
20.gündü dün kuzum ama çok şaşkınım yani minicikte olsa ıh hormonu olurdutırnaklarımı yediğimi nereden çıkardın kız
hayır o emoyi de atmamışim
sıkıyımdr biraz orantılı kilo olunca da belli etmiyorum pek ama var yani 81.2 um şu an
Kaçıncı günün canım belki geç yumurtlama olacak kurallara uyduysan sanmıyorum bı sıkıntı olacağını
Olabilir kuzum geç yumurtlayacaksn demek ki devam et bence her ihtimale karşı da degerlendr20.gündü dün kuzum ama çok şaşkınım yani minicikte olsa ıh hormonu olurdu![]()
Öyle yapaym bari tatlım, teşekkür ederimOlabilir kuzum geç yumurtlayacaksn demek ki devam et bence her ihtimale karşı da degerlendr
Günaydın cnm 14. Az da olsa HCG çıkardı sanki üzmek istemem ama negatif snrm ama adet olmazsan tahlili yenile hiç belli olmaz sürpriz olabilirGunaydın kızlar bhcg testım 0.4cıkmıs hamılelık varmıdır daha adetime 6gun var bgn iğneyi vurdukları tam 14.günüm
Yok cnm Bn cok yıkıldım bu seferde yıne gecer dıgerleri gbı adet olmayı bklıycgm cnm tesekkur ederimGünaydın cnm 14. Az da olsa HCG çıkardı sanki üzmek istemem ama negatif snrm ama adet olmazsan tahlili yenile hiç belli olmaz sürpriz olabilir![]()
Bi zahmet uyu kıs gece gece delirmişsinizTabiiki çiçeğim. Topikte olmayinca sen arıyor gözümüz nerelerde diye. Seviyoruz yani.Yatıyorum ben artık. İyi geceler.
![]()
Kızım sağ olsun bırakır mı hiç deliksiz uyuyayım süt istedi gece geceHoooo senin rekor benimkini gecmis engec 7de uyurum ben oda dünyamı bozuyor
İnsallah narcicegimniye uyandın bakayım
![]()
Ooo varmış baya ama hiç o kadar gibi durmuyorsun canımtırnaklarımı yediğimi nereden çıkardın kız
hayır o emoyi de atmamışim
sıkıyımdr biraz orantılı kilo olunca da belli etmiyorum pek ama var yani 81.2 um şu an
Kaçıncı günün canım belki geç yumurtlama olacak kurallara uyduysan sanmıyorum bı sıkıntı olacağını
Rabbim en hayırlı zamani ayarlıyor cnm eminim olacak insAllah biliyorum hiç kolay değil ama toparlayacaksn çok güçlüyüz biz kadınlarYok cnm Bn cok yıkıldım bu seferde yıne gecer dıgerleri gbı adet olmayı bklıycgm cnm tesekkur ederim
Merhaba canım gözün AydınGünaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi![]()