Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi 😁😊
Pipicaaannnn😃😃😃💖💖💕

Kızlar ya ben hergün işten geldikten sonra 5ten sonra, sıvı almadan dikkatlice testleri yapıyorum, yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim ama kaç defadır ovu yapıyorım geçen 2 ayda yapmştm ki yumurtlama görmüştüm, ama hepsinde lh hormonu minicikte olsa vardır, ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştm lh hoemonu hiç yok :KK70: bembeyaz.. Sizce neden
Çok sıvı alınca böyle çıkardı benim geneldee

Günaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi 😁😊
Erkek mi😍

Kizlar cok moralim bozuk 😔 smir test sonucumu aldim hpv tip 16 pozitif cıktı. Düsük dereceli. P.tesi biyopsi olucam . Bebek calismasini bir sure askiya aldım. Hpv tip 16 olan varmi aramızda? Korkulacak birsey mi?

Kizlar cok moralim bozuk 😔 smir test sonucumu aldim hpv tip 16 pozitif cıktı. Düsük dereceli. P.tesi biyopsi olucam . Bebek calismasini bir sure askiya aldım. Hpv tip 16 olan varmi aramızda? Korkulacak birsey mi?
Gecmis olsun benimde pazartesi smear testim var . Ne oluyor o cikan sonuc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X