2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Merhaba 19 kasımda 3. Gün embriyosu 2'li transfer yaptırmıştım.bende bugün ilk test sonucumu aldım 145 çıktı. İlk transferimdi hala şoktayım. 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam değerimin kaç olması lazım?

Merhaba 19 kasımda 3. Gün embriyosu 2'li transfer yaptırmıştım.bende bugün ilk test sonucumu aldım 145 çıktı. İlk transferimdi hala şoktayım. 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam değerimin kaç olması lazım?

Ikiye katlamasi ya da iki katina yakin bi deger olmasi lazim. Tebrik ederim gözünüz aydin 😊

Merhaba kızlar biz dün hastanedeydikk aklınız çıktı dah minicikizz ama erken doğum riskiniz vardı dua edin bize ikizlerin acele edio

ikiz oldugu icin mi kasilmalar baslamis doktorun ne diyor ? Bende de artik yorgunluk basladi gecen haftayla birlikte. işten gelince pek bisey yapicak halim kalmıyor
Kasılmalar düzenli olursa hemen beni ara dedi doktorum eğer düzensizse korkulacak bir şey yok dedi normal olduğunu söyledi
Ben 5 ayımda işten ayrıldım Allah yardımcın olsun çok zor olmalı 🤲🤲🤲

Kizlar ben cuma aksamdan beri kusyrum su icsem gidiyor dun hastanede serum taktilar icine metpamid koydular doktor zarari yok dedi ilac olarakta gunde bir tane al dedi ama serum ise yaramadi bu metpamid kullananiz var mi bebege zarari olurmu ki nette zarari olur yaziyor cok caresizim halsizlikten bayilcam

Kizlar ben cuma aksamdan beri kusyrum su icsem gidiyor dun hastanede serum taktilar icine metpamid koydular doktor zarari yok dedi ilac olarakta gunde bir tane al dedi ama serum ise yaramadi bu metpamid kullananiz var mi bebege zarari olurmu ki nette zarari olur yaziyor cok caresizim halsizlikten bayilcam
Merak etme bende de çok fazla oldu 6 haftadan 13 haftama kadar bulantıdan mahfoldum baya da kilo verdim o dönem ama ikizlerim de problem olmadı gayet iyilerdi
31 haftama girmeme rağmen hala bulantım oluyor mide yanmasıyla beraber

Merak etme bende de çok fazla oldu 6 haftadan 13 haftama kadar bulantıdan mahfoldum baya da kilo verdim o dönem ama ikizlerim de problem olmadı gayet iyilerdi
31 haftama girmeme rağmen hala bulantım oluyor mide yanmasıyla beraber
Cinsiyeti ney bebeginizin ? Allah yardimcimiz olsun gercekten zor

Yaptırdım canım 1.19 benim. Benim o tahlillerden alt yüksek geldi sadece. Onu da vurulduğum iğne ya da tüp bebek ilaçlarımdan birkaçı yapıyor olabilir dedi doktorum. Folik asiti kesti, estrofem i 3 e düşürdü. İki hafta estrofem i tamamen kesecek. Düşüşe geçer dedi. Transfer öncesi 17 olan değer 80 olmuş. Ne gibi etkisi var fsh bu kadar canını sıktı.
Canm sana nar yenmemesi gerektigini soyledi banada tam tersi hergun nar yemem gerektigi soylendi bende hergun nar yiorm ama

Benim doktorum Cemil Kaya muayenehanesi var çukurambarda. TOBB’un doktoru değil ama orayla anlaşmalı operasyonları orada yapıyor.
Selam🌸allah sağlıkla kucağınıza bebişini almayı nasip etmiştir inş🌸bi sorum olucak bende araştırma yapıyorum,Cemil bey daha çok sezeryana mı yöneliyor? Bu konu halkında bilginz var mı

Back
X