2020 Dondurulmuş embriyo transfer yaptıranlar

merhaba bende temmuz ayında dondurulmus embriyo transferi yaptiracagim 4.tedavim olacak 3.de tutmustu ama 5aylikken kalbi durdu oğlumunmalesef
benimde 5.transfer olcak. sonuncuntuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu.acısı çok allah sağlıklı bebekler bağışlasın inşallah.

Merhaba ben 16 Haziran'da 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum çok şükür transfer in beşinci günü idrarda çift çizgiyi gördüm kanda güzel yukseliyo keseyi görmek için bekliyorum. Daha önce üçüncü gün taze transfer olmuştum o tutmamisti. Beşinci gün daha iyi diye biliyorum

Merhaba, bugün regli oldum yarın için randevu alacağım. Sürece başlıyorum hayırlısıyla. Bu süreç, kontroller , tranfer nasıl oluyor? ilaç falan kullandınız mı? beni biraz bilgilendirir misiniz?

Dondurulmuş embriyo ise ilk önce rahim kalınlığına bakıyor. Estrofem veriyor. 10 gün sonra tekrar randevu verip kontrol ediyor. Kan tahlilinde lh e2 progestan bakıp sonuçlara göre progestan hap ve iğne verip transfer gününü söylüyorlar. Tabi her doktorun farklı olabilir yöntemi.

Ne güzel allahım tamamına erdirsin inşallah benimde bgn 5. Gün test yaptırmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Amiiiiin inşallah hepimizin güzel haberlerini burdan alırız Allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı nasip etsin

bende transfer günümü bekliyorum 10temmuz transfer gunum pztsi gunu progestan caps vajinal olarak kullanacagim daha once kullanan varmi yapinca belli bi süre yatmak gerekiyormu ben daha onceki tedavilerde baska progesteron fitilleri kullanmistim bunu ilk kez kullanacagim hemsireyede sormayi unuttum bu konuyu bide transfer gunu ve 4gun sonra gonopeptyl kullanan varmi bana o sekilde yazildi

Benin kullandığım vajinal jelin adı farklı ama genel olarak 1-2 dk yatıp sonra ev içinde biraz yürümen gerekiyor

Dondurulmuş yumurta transferi olan ya da bekleyen var mı? Ben rahmimin kalınlaşmasını bekliyorum estrofem kullanarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…