Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benimde gecen hafta yumurtaların toplandı rabbim hakkımzda hayrlısını versn ınsallah bende pko hastasıyımMERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
RABBIM HAYIRLI TRANSFERLER NASIP ETSIN INSALLAH CANIM,AMH KACTI SENIN KAC DOZ IGME VURULDUN KAC YUMURTAN TOPLANDI KUSURA BAKMA CANIM HEYECANLI OLDUGUM.ICIN SORUYORUMMerhaba canım benimde gecen hafta yumurtaların toplandı rabbim hakkımzda hayrlısını versn ınsallah bende pko hastasıyım
Amh kaçtı bilmiyorum canım sormadım 2 bck hafta iğne kullandım kan sulandırıcıyla beraber günde 3 iğne vuruluyordum 11 yumurtam toplandı bugun 3 ü döllenmiş dondurma işlemi uygulandı bu 2 inci denemem canım benım senin kaç yumurta toplandıRABBIM HAYIRLI TRANSFERLER NASIP ETSIN INSALLAH CANIM,AMH KACTI SENIN KAC DOZ IGME VURULDUN KAC YUMURTAN TOPLANDI KUSURA BAKMA CANIM HEYECANLI OLDUGUM.ICIN SORUYORUM
Ben varım canım geçen ay tedavim oldu transfer bekliyorum bu ay olacak bakalım ama tedavi sürecim çok sıkıntılı gecti tabi ilk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı yine öyle olur diye çok korktum opu dan çıktığımda herkesin yüzüne bakıyorum yumurta toplandı mı boş mu acaba diye stresi anlatamamMERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
Canimm ben saha igne asamaaindayim 3. gunu bugun ignenin pco oldugu icin dusuk dozda basladi doktorum sik sik kontrollerim olucakmis en cok.korkuk yumurtalarin bos cikmasi bunu nasil engellerim bir bilgin var miAmh kaçtı bilmiyorum canım sormadım 2 bck hafta iğne kullandım kan sulandırıcıyla beraber günde 3 iğne vuruluyordum 11 yumurtam toplandı bugun 3 ü döllenmiş dondurma işlemi uygulandı bu 2 inci denemem canım benım senin kaç yumurta toplandı
Canim hayirli olsun senle ayni zamanda baslamisiz demek ki benim bugun 3. gunu fustimon 75 mg+menopor 75 mg vuruluyorum pco var bende,senin amh kac?merhaba arkadaslar bende sizinle aynı durumdayım 2.5 yıllık evliyim korunmadık hiç olmadı
bir başarısız aşılama hikayem var
buda ilk tüp bebek denemem
gonapeptyl günde 1 adet göbekten
gonal f 150 cc bugün başladım göbekten
merional 150 cc bugün başladım göbekten
bakalım yumurtlarımız büyüyecek mi var mı tavsiye kocaman ve saglıklı yumurtalar için :)
Canim insallah transferin hayirli gecer benimde en buyuk korkum yumurtalarin bos cikmasi senin neden bos cikti kac yumurtan toplanmisti,ben 3.gunundeyim tedavininBen varım canım geçen ay tedavim oldu transfer bekliyorum bu ay olacak bakalım ama tedavi sürecim çok sıkıntılı gecti tabi ilk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı yine öyle olur diye çok korktum opu dan çıktığımda herkesin yüzüne bakıyorum yumurta toplandı mı boş mu acaba diye stresi anlatamam
Sen kaçıncı gündesin tedavinde
canım merhaba hayırlı olsun inşallah , benim de bugün 2 . günüm umarım herşey güzel olur bir sürü sağlıklı kaliteli yumurtlarımız olur. 2.7 amh canım benim eşim de sperm hareketi sorunu var ama cok yüksek değil şükür nere de başladın hangi şehirdesin ve sana sorum olacak sence bizim yumurtalar toplandıktan sonra dondurulacak mı yoksa direk taze transfer mi olacak doktoruna hiç sordun muCanim hayirli olsun senle ayni zamanda baslamisiz demek ki benim bugun 3. gunu fustimon 75 mg+menopor 75 mg vuruluyorum pco var bende,senin amh kac?
Canım ilk önce aklındakı olumsuzluğu bırak daima olumlu düşün Allah büyüktür bu benim ıkıncı denemem ıkısındede oyle sorun ckmadı zaten sağlam yumurtaları aloyolar doktorlar kı arastırmalarıma göre yumurta konusunda en başarılı olan kısımdayız pko olup bnde ilk 125 le basladm snra 75 ve en son 150 vuruldum gönlünü ferah tutCanimm ben saha igne asamaaindayim 3. gunu bugun ignenin pco oldugu icin dusuk dozda basladi doktorum sik sik kontrollerim olucakmis en cok.korkuk yumurtalarin bos cikmasi bunu nasil engellerim bir bilgin var mi
Amin inşallah hep birlikte yavrularımızın o güzel kokusunu içimize çekmek nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar. Allah hepimizi en kısa sürede bebişlermize kavuştursun. Benim de bugün yumurtalarım toplandı
Hayırlısı olsun inşallah canımHepiniz hayırlı sonuçları alırsınız inşallah bende dün ilk başvuru için gittim ilk adetle gel dediler bakalım ilk olcak pek bilgim yok
Amin canım benim inşallahHayırlısı olsun inşallah canım
Ben ıstanbulSiz hangi illerdesiniz izmirde olanınız varmı kızlar