• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.
20201007_205630.webp

Arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.Eki Görüntüle 2701564
Gözün aydın canım bence hamilesin yarın direk git bir kan testi ver cok erken ama ver derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darızı bizim başımıza😊🥰

Arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.Eki Görüntüle 2701564
Hayırlı olsun canım besbelli belli hamilesin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ salim kucagına alırsın. Transfer sonrası zaten belirtiler adet belirtisi gibi oluyor. Kaçıncı gün embriyosuydu? 8.gün net sonuç çıkar zaten kesinlikle test yaptır

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ salim kucagına alırsın. Transfer sonrası zaten belirtiler adet belirtisi gibi oluyor. Kaçıncı gün embriyosuydu? 8.gün net sonuç çıkar zaten kesinlikle test yaptır
5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu ama hala inanasım yok çünkü lekelenme devam ediyor ve tutunma ağrısı bu kadar şiddetli olmaz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu kadar yaklaşmışken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu ama hala inanasım yok çünkü lekelenme devam ediyor ve tutunma ağrısı bu kadar şiddetli olmaz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu kadar yaklaşmışken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Yumurtanın durumu nasıldı canım kalitesi nasıldı

Hayırlı olsun inşallah 😍 bebiş el sallıyor annesi🙈

Ağzınızdan bal damlıyor kızlar, inşallah boşa ümit etmiyorumdur. Lelelenme ve sancı devam ediyor.

Yumurtanın durumu nasıldı canım kalitesi nasıldı
Ben endometriozis hastasıyım, o yüzden çikolata kistim yumurta kalitemi etkiliyor. 14 yumurtadan sadece biri birinci kaliteydi. Onu da 4 aylık geçici menopoz tedavisinden sonra transfer ettiler.

Eğer o kadar fazlaysa ağrınız falan kesinlikle zaman kaybetmeyin. Kan testiyle kesinleştirin sonra doktorunuzla görüşün duruma müdahale etsin tedavinize eklemeler yapar belki

merhaba arkadaslar bende sizinle aynı durumdayım 2.5 yıllık evliyim korunmadık hiç olmadı
bir başarısız aşılama hikayem var
buda ilk tüp bebek denemem

gonapeptyl günde 1 adet göbekten
gonal f 150 cc bugün başladım göbekten
merional 150 cc bugün başladım göbekten

bakalım yumurtlarımız büyüyecek mi var mı tavsiye kocaman ve saglıklı yumurtalar için :)
Merhaba ben de yarın gonapeptyle başlıyorum ilk denemem çok heycanlıyım

Bende 15 ekimde ilk görüşmeme gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah nasıl olacak çok heyecanlıyım

HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENİM ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN SEN DE Mİ UZUN PROTOKOL OLARAK BAŞLADIN TEDAVİNE
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Aynrn uzun protokol ilk başta canım sıkıldı uzayınca ama napalım vakit geçti öyle böyle:)) Yumurtalarım erken gelişiyormuş ondan dolayı uzundan başladık şimdi doktordayım sıra bekliyorum😂

Back
X