Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım bence hamilesin yarın direk git bir kan testi ver cok erken ama ver derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darızı bizim başımızaArkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.Eki Görüntüle 2701564
Hayırlı olsun canım besbelli belli hamilesinArkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.Eki Görüntüle 2701564
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ salim kucagına alırsın. Transfer sonrası zaten belirtiler adet belirtisi gibi oluyor. Kaçıncı gün embriyosuydu? 8.gün net sonuç çıkar zaten kesinlikle test yaptırArkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.Eki Görüntüle 2701564
5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu ama hala inanasım yok çünkü lekelenme devam ediyor ve tutunma ağrısı bu kadar şiddetli olmaz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu kadar yaklaşmışken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ salim kucagına alırsın. Transfer sonrası zaten belirtiler adet belirtisi gibi oluyor. Kaçıncı gün embriyosuydu? 8.gün net sonuç çıkar zaten kesinlikle test yaptır
Yumurtanın durumu nasıldı canım kalitesi nasıldı5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu ama hala inanasım yok çünkü lekelenme devam ediyor ve tutunma ağrısı bu kadar şiddetli olmaz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu kadar yaklaşmışken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Hayırlı olsun inşallahArkadaşlar merhaba, bugün transferimin 8. Günü ama çok şiddetli bir adet öncesi sancısı başladı, sonra kahverengi lekelenmem de oldu. Ağrı kesici alacaktım ama emin olmak için erken gebelik testi yapayım dedim. Çok silik bir çizgi gördüm gibi. Siz ne diyorsunuz? Kafam çok karışık. Adet belirtilerimin hepsi var, lekelenme de dahil.Eki Görüntüle 2701564
Ben endometriozis hastasıyım, o yüzden çikolata kistim yumurta kalitemi etkiliyor. 14 yumurtadan sadece biri birinci kaliteydi. Onu da 4 aylık geçici menopoz tedavisinden sonra transfer ettiler.Yumurtanın durumu nasıldı canım kalitesi nasıldı
Eğer o kadar fazlaysa ağrınız falan kesinlikle zaman kaybetmeyin. Kan testiyle kesinleştirin sonra doktorunuzla görüşün duruma müdahale etsin tedavinize eklemeler yapar belki5. Gün dondurulmuş tek embriyoydu ama hala inanasım yok çünkü lekelenme devam ediyor ve tutunma ağrısı bu kadar şiddetli olmaz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu kadar yaklaşmışken hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Merhaba, bende iğnelere başlayacağım hasta olmayı bekliyorum.MERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
Ben izmirdeyimSiz hangi illerdesiniz izmirde olanınız varmı kızlar
Merhaba ben de yarın gonapeptyle başlıyorum ilk denemem çok heycanlıyımmerhaba arkadaslar bende sizinle aynı durumdayım 2.5 yıllık evliyim korunmadık hiç olmadı
bir başarısız aşılama hikayem var
buda ilk tüp bebek denemem
gonapeptyl günde 1 adet göbekten
gonal f 150 cc bugün başladım göbekten
merional 150 cc bugün başladım göbekten
bakalım yumurtlarımız büyüyecek mi var mı tavsiye kocaman ve saglıklı yumurtalar için :)
Sen nerde başladın tedaviye canımBen izmirdeyim
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENİM ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN SEN DE Mİ UZUN PROTOKOL OLARAK BAŞLADIN TEDAVİNEMerhaba ben de yarın gonapeptyle başlıyorum ilk denemem çok heycanlıyım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Aynrn uzun protokol ilk başta canım sıkıldı uzayınca ama napalım vakit geçti öyle böyle:)) Yumurtalarım erken gelişiyormuş ondan dolayı uzundan başladık şimdi doktordayım sıra bekliyorumHAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENİM ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA CIKARMASIN SEN DE Mİ UZUN PROTOKOL OLARAK BAŞLADIN TEDAVİNE