• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Herkese merhaba, benimde bugün tedavide 8. günüm. İğnelerimi vuruldum ve bugünki kontrolümde cuma günü opu işlemi yapılacağı söylendi. Pco hastasıyım ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺🙏
canimm hayirli olsun en cok korktugum islem opu,hem anesteziden hem de yumurtlarin bos cikmasindan,bende de pco var benim de igmede 4. gunum cumartesi kontrolum var kac doz igne vuruldun gujde ve kac yumurtan olustu su an

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Aynrn uzun protokol ilk başta canım sıkıldı uzayınca ama napalım vakit geçti öyle böyle:)) Yumurtalarım erken gelişiyormuş ondan dolayı uzundan başladık şimdi doktordayım sıra bekliyorum😂
haberdar et bizi canimm,hayirli haberler insallah

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Aynrn uzun protokol ilk başta canım sıkıldı uzayınca ama napalım vakit geçti öyle böyle:)) Yumurtalarım erken gelişiyormuş ondan dolayı uzundan başladık şimdi doktordayım sıra bekliyorum😂
canım benim senin de benim de ilk denemem pozitif düşüneceğiz hep ve olumlu olacak ben inanıyorum .
ben şuan 3 farklı iğne olarak devam ediyorum biraz beslenme şeklimi değiştirdim süreç zor ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmayalım regl kaçıncı günü başladın sen gonaptyle

Ben endometriozis hastasıyım, o yüzden çikolata kistim yumurta kalitemi etkiliyor. 14 yumurtadan sadece biri birinci kaliteydi. Onu da 4 aylık geçici menopoz tedavisinden sonra transfer ettiler.
kan verdin mi canim?bence hamilesin net cikmis ikinci cizgin

İlk görüşmeye gittiğimizde çok heyecanlanmıştım doktorun odasında kayboldu. Şimdide heyecandan ziyade hafif bir korku var. 😊
BEN COK FAZLA İĞNE İLAÇ KULLANIYORUM CANIM SORUN OLMAMASINA RAGMEN ZORLU BİR SÜREÇ AMA HEP POZİTİF DÜŞÜNCEĞİZ İNŞALLAH ALLAHIMIN İZNİ İLE OLUMLU OLACAK NEREDE TEDAVİN BAŞLADI

canım benim senin de benim de ilk denemem pozitif düşüneceğiz hep ve olumlu olacak ben inanıyorum .
ben şuan 3 farklı iğne olarak devam ediyorum biraz beslenme şeklimi değiştirdim süreç zor ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmayalım regl kaçıncı günü başladın sen gonaptyle
Aynen canım güzel düşünelim güzel oşsun. Adete 1 hafta var şuan erken başladık biz. Ben yoğun iş hayatından dolayı ne beslenmemi düzene sokabiliyorum ne spor yapabiliyorum en çok dert ettiğim bunlar

Aynen canım güzel düşünelim güzel oşsun. Adete 1 hafta var şuan erken başladık biz. Ben yoğun iş hayatından dolayı ne beslenmemi düzene sokabiliyorum ne spor yapabiliyorum en çok dert ettiğim bunlar
BENDE SENİN GİBİ COK YOĞUN ÇALIŞAN BİRİYİM ARTIK SABAHLARI DAHA ERKEN KALKIP , YÜZÜMÜ YIKAYIP HEMEN YUMURTAMI OCAĞA KOYUYORUM AKŞAMDAN PEYNİRİMİ SALATAMI DOLABA KOYUP SABAH ALIP CIKACAK GİBİ HAZIRLIYORUM . SÜT ALDIM GÜN İÇİN DE SÜT KURU İNCİR SİYAH ÜZÜM YİYİYORUM AKŞAM DA ELMDEN GELDİĞİ KADAR SALATA BALIK KURU BAKLAGİL YEMEYE ÇALIŞYORUM CANIM SENDE ELİNDEN GELDİĞİ KADAR YAP LÜTFEN SONRA BESLENMEDİM ONDAN OLMADI DİYE AKLINDA ŞÜPHE KALMASIN YAŞ KAÇ CANIM KAÇ YILDIR EVLİSİN SORUN NEDİR

Back
X