2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Tabiki öyle biz kendimizi parçalasakta herşey nasip. Bir yola çıkıyoruz Allah neyi vesile kılarsa , belki 4ba tutacak belki 5aa tutmayacak. Şuan üzülmek sadece bebişi de seni de olumsuz etkiler. İyi düşünücezki iyi olsun 🙏🏼
Canim tesekkur ederimm...insallah iyi olur...allah razi olsun senden..💕🙏

Merhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.😇
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer u
canim gecen haftalarda ayni bende senin gibiydim. 24 tane toplandi benden de idrara sikisinca hem agrim oluyordu hem de gobegim kocaman olmustu :) ins senin sonucun guzel olur da bu gunleri unutursun

Canim insallah..ama en ufacik umidim bile kalmadi benim..4ba kalitedeymis..durumu cok kotu..cok uzgunum..
bana da gecen hafta 2 tane 5AA transferi yapildi sonuc negatif. benim ki iyi diye tutacak sarti olmadigi gibi seninkinin de tutmaz diye bir durum soz konusu degil. vakti zamani geldiyse o minik sana tutunur canim yeter ki moralini yuksek tut ;)

bana da gecen hafta 2 tane 5AA transferi yapildi sonuc negatif. benim ki iyi diye tutacak sarti olmadigi gibi seninkinin de tutmaz diye bir durum soz konusu degil. vakti zamani geldiyse o minik sana tutunur canim yeter ki moralini yuksek tut ;)
Cok tesekkur ederim..sukur ben 5. Gune gidecegini bile kalbim agzimda bekledim..ya 3 tane negatif denemem olunca aslinda cok uzuldum..yani 2 tane ciksaydi istedim hep..daha incekiler 1 tane olunca hep..haklisin canim..cok gecmia olaun sizede..dilerim tez zmanda rabbim kucaginizada almayi nasip etsin..allah razi olsun sizden ve tum arkadaslardannn...🙏💕💕💕moralim okadar kottuyduki bi ara hatta baya bi aglamistim..ama sonradan toparladim..oyle bir guc verdinizki bana..hersey olacagina variyor gercegini hatirladim..canimm..cok tesekkur ederim size ve tum arkadaslara..💕💕🙏🙏🙏🙏

Kızlar opudan önce eşlere yani baba adaylarına ilaç yada antibiyotik verildimi..yumurta toplanmadan önce veriliyordu sanki
biz ayni gun ve saatte esimle 1 er ilac ictik. extra ondan yumurta toplama gununden once sperm alip dondurdular ki olur da yumurta toplama gunu taze spermde bi dusukluk vs yasarsak diye tedbir amacli dondurdular.

Cok tesekkur ederim..sukur ben 5. Gune gidecegini bile kalbim agzimda bekledim..ya 3 tane negatif denemem olunca aslinda cok uzuldum..yani 2 tane ciksaydi istedim hep..daha incekiler 1 tane olunca hep..haklisin canim..cok gecmia olaun sizede..dilerim tez zmanda rabbim kucaginizada almayi nasip etsin..allah razi olsun sizden ve tum arkadaslardannn...🙏💕💕💕moralim okadar kottuyduki bi ara hatta baya bi aglamistim..ama sonradan toparladim..oyle bir guc verdinizki bana..hersey olacagina variyor gercegini hatirladim..canimm..cok tesekkur ederim size ve tum arkadaslara..💕💕🙏🙏🙏🙏
ne demek :KK200: bende transfer bekleme suresi bu form sitelerinden uzak durmaya calistim son gunlere dogru eski yazilari okumaya basladim. kitap okur gibi hergun birkac sf okuyordum :) baktim bana iyi geliyor sonrasinda siteye kaydoldum :KK48: kismetse bende 4. ye basliycam ama dr ne diycek bakalim..

ne demek :KK200: bende transfer bekleme suresi bu form sitelerinden uzak durmaya calistim son gunlere dogru eski yazilari okumaya basladim. kitap okur gibi hergun birkac sf okuyordum :) baktim bana iyi geliyor sonrasinda siteye kaydoldum :KK48: kismetse bende 4. ye basliycam ama dr ne diycek bakalim..
Canim insallah allahim nasip eder..sana da..🙏💕bana ve tum arkadaslarada..ama herseyde bi hayir varrr...hep buna inandim..guzel haberlerini aliriz insallah..🙏🙏

Kızlar selam ben pazartesi yumurta toplama içlemine başlıyorum inşallah. Bugün covid testi yaptırdım. Tek korkum o şimdi ya pozitif çıkarsa. Birkaç gündür vücudum çok halsiz. Üşütmüş gibi. Eğer pozitif çıkarsam herşey iptal ve buyüzden çok stresliyim😭😭😭😭
Bende pazartesi yumurta toplama olxak inşallah
Benden istemediler korona testi

İnşallah canım. Senin yorumları okuyunca merak ettim. Hem çok yumurta çıkmış, hem 5 günü görmüş kaliteli embriyo olmuşlar. 3 sefer neden tutmamış? Çok özel değilse, kusura bakma soruyorum çünkü fazla umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum. Doktor bir neden söyledi mi?

Back
X