2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bilmem burdaki diger arkadaslardan istedilermi bilmiyorum acaba siz hasta oldugunuz icin istemis olabilirlermi
Sadece kan testi verdim persembe gunu
Kanda bakmazlar sanirim
Demek ki hastaneye göre değişiyor. Doktoruma halsizlik olduğunu söylemedim bakalım hayırlısı oşsyn ikimiz için de

Kızlar bugun 5.gunumdu emrıyolog aradı biliyorsunuz 1 yumurtam toplanmıstı dollenmıstı orta kalite dediler bugun 5.gun aradılar gebelık ıcın ıyı bir emrıyo değildi gelısımını durdurduk dediler. Aglamaktan gözlerim şişti. Maddi manevi çökmüş durumdayım😞

Kızlar bugun 5.gunumdu emrıyolog aradı biliyorsunuz 1 yumurtam toplanmıstı dollenmıstı orta kalite dediler bugun 5.gun aradılar gebelık ıcın ıyı bir emrıyo değildi gelısımını durdurduk dediler. Aglamaktan gözlerim şişti. Maddi manevi çökmüş durumdayım😞
çok üzüldüm inanın,ben de eşim de kendimizi hep şöyle alıştırmaya çalışıyoruz sağlıksız olup gebelikte sonlanmak zorunda kalacağına en başından olmasın diyoruz.Ölü olarak doğum yapan arkadaşlarım oldu benim o çok çok daha korkutucu ve üzücü maalesef.Maddi olarak çok yüklü bir süreç biliyorum manevi açıdan da keza aynı şekilde ama hep sağlıklısını diledik hepimiz vardır bir hayır.Allah üzülmemizi istemez elbet bir sebebi var bunun da.Çok üzüldüğünüzü tahmin ediyorum bugünü ağlayarak eşinize sarılarak geçirin yarın yeni bir gün belki de son ağlamanız olacak bundan sonra her şey yolunda gidecek.Umut edelim hep.

çok üzüldüm inanın,ben de eşim de kendimizi hep şöyle alıştırmaya çalışıyoruz sağlıksız olup gebelikte sonlanmak zorunda kalacağına en başından olmasın diyoruz.Ölü olarak doğum yapan arkadaşlarım oldu benim o çok çok daha korkutucu ve üzücü maalesef.Maddi olarak çok yüklü bir süreç biliyorum manevi açıdan da keza aynı şekilde ama hep sağlıklısını diledik hepimiz vardır bir hayır.Allah üzülmemizi istemez elbet bir sebebi var bunun da.Çok üzüldüğünüzü tahmin ediyorum bugünü ağlayarak eşinize sarılarak geçirin yarın yeni bir gün belki de son ağlamanız olacak bundan sonra her şey yolunda gidecek.Umut edelim hep.

Allah razı olsun🌼❤️ evet bende hep umut var diyorum. Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Geçmiş olsun canım. Vardır herşeyde bir hayır. Arkadaşın dediği gibi sağlıksız olarak devam etseydi belki ileride sana daha büyük zararlar verebilirdi. Yani tüplerin alınması yada mazallah bedene başka zararlar veren durumlar da var. Sizin için en hayırlı vakit ne zamansa Rabbim o zaman size yavrunuzu verecek 🤲🏻 maddi olarak da işiniz kolay olur inşallah madenî olarak da Rabbimize sığın 🤗 o herşeyin maliki o ne derse o olur. Ondan gelene teslim olduk🤲🏻

Geçmiş olsun canım. Vardır herşeyde bir hayır. Arkadaşın dediği gibi sağlıksız olarak devam etseydi belki ileride sana daha büyük zararlar verebilirdi. Yani tüplerin alınması yada mazallah bedene başka zararlar veren durumlar da var. Sizin için en hayırlı vakit ne zamansa Rabbim o zaman size yavrunuzu verecek 🤲🏻 maddi olarak da işiniz kolay olur inşallah madenî olarak da Rabbimize sığın 🤗 o herşeyin maliki o ne derse o olur. Ondan gelene teslim olduk🤲🏻

🌼❤️ Allah razı olsun. Herseyın basi Rabbim vardır bir bildiği diyorum. İnşallah sonu güzel olsun.

Canim cok gecmis olsun..dun bende tam transfer esnasinda ogrendim..digerinin gitmedigini.5. Gune...eve geldimm..cok agladim..kuzum..hersey olacagina varir dedim..nasip dedim..ama sonra topladim kendimi..daha once hep 1 transfer oldu..ve tutmadi..benimde..allahima transfer oncesi cok dua etmistim..allahim dedimm..hamile kalmiyacaksam..5. Gune gitmeainler dedim..cunki 3 kere o bekleme travmasini yasadigim icin..simdiki transferimin basinda oldu travmam..kuzum.bak ben 40 a geldim..hala umut var.sen benden kucuk olabilirsin..benim daha onceki 2 tup denememde hep 1 toplandi.oda 3. Gun transferinoldu..olmadi..bu sefer 3 toplandi..yani sayin artabilir..gerci embriyo sayisi cok artmadi benimde..ama dilerim sende kalitrli embriyo cok olur..sakin umudnuu kaybetme..olurmu..

Allah razı olsun cnm. Evet o ilk travmayı atlatmak zor oluyor. Yasım 32 ama bu yasda bu azlıkda ıyı deıl😞 tesellim yaşımın genc olması ama iyiden kotuye gidiyorum. Senin peki taze transfer mi oldu. Insallah senden guzel haber alırız. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Gercekten cok zor surecler. Bakalım transfer asamasına gelebılecekmıyım😑😞

İyi günler kızlar arkadaşımın sorusunu size iletmek istiyorum..ekim 18 inde adet olmuş..19.unda doktora gitmiş ve tüp bebeğe başlamışlar kasım 3 de yumurta toplama işlemi var döllenirse 3 yada 5 günde transfer olucak..Havuz olayını istememiş...Sormak istediği yumurta toplama işlemi adetin 17. günü olucak 3_5 gun sonrada transfer olucak normalmi..Çünkü çok araştırmış toplama ve transer işlemi bukadar uzun olmuyormuş sizce normalmi..İnşallah anlatabilmişimdir soruyu..

Allah razı olsun cnm. Evet o ilk travmayı atlatmak zor oluyor. Yasım 32 ama bu yasda bu azlıkda ıyı deıl😞 tesellim yaşımın genc olması ama iyiden kotuye gidiyorum. Senin peki taze transfer mi oldu. Insallah senden guzel haber alırız. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Gercekten cok zor surecler. Bakalım transfer asamasına gelebılecekmıyım😑😞
Oyy prensesimm benim.sen daha kucuksun..yasinin genc olmasi tabikide cok iyii..masallah..az bile olsa.kalite anlaminda..iyi kalite yumurta elde edebilirsin diger denemelerinde.kacinci denemen bilmiyorum ama.ben 1 senenin icinde bununla birlikte 4 oldu.1 asilama 3 .tup bebek denememdi bu..dahada yapmam..daha oncekilerde.1 edildi..ben 2 koydurmak istiyodum..cunki 1 transferde keisnlikle olmadi benim..bundada tam ameliyat odasina girdim..doktorum koymadan hemen once..soyledi..1 inin oldugunu..belki havuz dusunurdum bilemiyorum..doktroumunda bir bildigi vardir elbet..kendimi oyle kosullamisim ki.1 olunca olmaz diye..o yuzden orran ciktik eve geldim..2.3 saat sonra sinirlerim bosaldi birden..asimde bir yere kadar gitmisti..cok agladim..ama sonra toparladim..bazen kuzum..hayatta hayirlisi olmuyoda olmuyoooooo...o yuzden..kenimizi yipratmadan hayatimiza devam etmeli..inan rapor alcaktimm..bugun dersim vardi..4 saat..almadim..benim hayatimi bu tedavilerin kisitlamasina daha fazla izin vermic3m..hayatima bakicam..doktorumdada demisti zatrn iaine git.devam et diye ama.ben dusubmuyodum..rapor alicaktim..inan almivam kuzum..yarinda bu haftada dersim var..hayatimin dhaa fazla iptal olmasina izin vermicem bu tedaviler.yuzunden..en cokta..bu dhea dan felan kurtulduguma sevindim..🤗🤗aylardir adetli gibi dolaniyodum ortalikta😎😎olan esime oluyodu tabi evde..😎😎

İnşallah canım. Senin yorumları okuyunca merak ettim. Hem çok yumurta çıkmış, hem 5 günü görmüş kaliteli embriyo olmuşlar. 3 sefer neden tutmamış? Çok özel değilse, kusura bakma soruyorum çünkü fazla umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum. Doktor bir neden söyledi mi?
bu sorun bana galiba :) yillardir hem yurtici hemde yurt disinda drlara gorunduk hepsinin soyledigi sen ve esinde hersey gayet guzel. bizde bu bizim imtihanimiz dua edip bekliycez dedik... evleneli 12 sene oldu 3 tup bebek yaptirdim hepsinde 5AA kaliteli yumurtalar oldu. ama Rabbim nasip etmediyse cokta sebep aramaya gerek yok. yakin arkadasima yillar once senin tupun kapali asla hamile kalamazsin dendi simdi 3 tane cocugu var. simdi drlarin taktigi sey cok kucuk fark olan troidim ama bana gore o sadece bahane :) eger vakti zamani geldiyse kapali tuplerine ragmen de oluyor, 1 saglikli sperm bulununca da oluyor en guzeli tevekkul edip beklemek :KK200:

bu sorun bana galiba :) yillardir hem yurtici hemde yurt disinda drlara gorunduk hepsinin soyledigi sen ve esinde hersey gayet guzel. bizde bu bizim imtihanimiz dua edip bekliycez dedik... evleneli 12 sene oldu 3 tup bebek yaptirdim hepsinde 5AA kaliteli yumurtalar oldu. ama Rabbim nasip etmediyse cokta sebep aramaya gerek yok. yakin arkadasima yillar once senin tupun kapali asla hamile kalamazsin dendi simdi 3 tane cocugu var. simdi drlarin taktigi sey cok kucuk fark olan troidim ama bana gore o sadece bahane :) eger vakti zamani geldiyse kapali tuplerine ragmen de oluyor, 1 saglikli sperm bulununca da oluyor en guzeli tevekkul edip beklemek :KK200:
Çok güzel anlatmışsın gerçekten Allah ol dedikten sonra olmayacak bişey yok Allahım sağlığımızla imtihan etmesin yeter ki ne yapalım inşallah nasip eder hayırlısıyla deyip beklemekten başka çare yok ♥️

Kizlar birsey sorucam transfer icin rahim dinlendirmede 2 adet mi beklediniz ben opudann cikinca doktor adetle gel dedi ama ben mi yanlis anladim size opudan sonra hangi ilacar vermislerdi bana adet dokturucu ve antibiyotik vermisti zaten 8 10 gune kalmaz adet olursun demisti

Gerçekten çok etkiledi yazınız beni tebrik ediyorum tevekkülünüz takdir edilesi rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın🤲🏻

Merhaba arkadaşlar 5.gün embriyo transferi olup 6.7. gün idrarda negatif görüp test günü kanda pozitif alanlar varmı?

Ne güzel söyledin. Ne fazla umutlanıp oldu bitti diye düşünmek gerek, ne de asla olmayacak diye karalar bağlamak. Bakalım rabbim bizim yolumuzu nasıl çizdi 🙏🏼

Back
X