2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Idrarda yada kanda test yaptirip pozitif goren arkadaslar..belirtileriniz neler oldu..en belirgin..yada oldumu..mesela lekelenme..halsizlik..kasik agrisi..ates..ishal...vs..
Benim suan hicbir belirtim yok..kasik agrisida..ilactan..oldu.icer icmez basladi cunki estrofemi..

Sanki bundan sonrası daha zor gibi geliyor bana bir korku oluyor insanda artacak mı değer kese görünecek mi kalp atışı olacak mı falan diye
başından sonuna kdr zor diken üstünde olmak durumumuz ama sakin ve stresten uzak olmakta lazım.iyi düşün olumlu düşün hep minik kuzucun seninle olsun hep

Sanki bundan sonrası daha zor gibi geliyor bana bir korku oluyor insanda artacak mı değer kese görünecek mi kalp atışı olacak mı falan diye
Canimm..insallah katlanarak articak..icini rahat tutmak cok zor..biliyorum..surekli yuregemiz agzimizda bu sureclerde..ama iyi olucak hersey..rabbimin izniyle..gonlunu ferah tut olurmu..

Benim 2. Denemem birinci denemem haziran ayında oldu 4 yumurta toplandı 3 tane döllendı. İkisi 5.gne gitmıstı. Iyı kalite olanı taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. Orta kalite olanda donduruldu. Ekim ayında ikinci opu oldum malesef 1 yumurta toplandı. Oda olmadı zaten. Sımdı doktordan haber bekliyorum. Muhtemelen tekrar opu yapalım dıcek. Millet 2 opu oluyor ama 5 10 emrıyo oluyor sadece transfer oluyor her seferınde hormon almak istemiyorum acıkcası. Ama artık vardır bundada bir hikmet diyorum. Hayat Bı sekılde devam ediyor. Insallah sizinde bu sefer son bulur.

Amin ınsallah canım. Vardır herşeyde bir hayır diyorum

Canimm..insallah katlanarak articak..icini rahat tutmak cok zor..biliyorum..surekli yuregemiz agzimizda bu sureclerde..ama iyi olucak hersey..rabbimin izniyle..gonlunu ferah tut olurmu..
Anladığım tek şey her aşama zor ilerledikçe panik korku daha fazla rabbim biran önce yoluna koysun her şeyi kuzum benim

Bukadar geç yapıldığını bilmiyordum canım şaşırdım oyüzden açıklamada yapamıyorum bilmediğim için sayenizde birşeydaha öğrendim

Merhaba kizlar benim bugun yumurta toplama oldu cok şükür 13 yumurtam toplanmis eger hersey yolunda giderse cumartesi transferim olcak insallah
Bugün benimde opu oldu 6 yumurta toplanmış sanırım sende benim gibi taze embriyo transferi olacaksın hakkımızda hayırlısı olsun sizin kaç yumurta toplandı kızlar 6 yumurta toplanmasi normalmi doktor sayı degil kalitesi önemli dedi 15 yumurtanın 15 de boş çıktığını gördüm dedi içim biraz rahatladi

Evet canim kalitesi onemli bende yarin dort gozle telefon bekliyorum nasil ilerledigiyle ilgili insaalah hayirli haberler aliriz saniri. Taze transfer deniliyor buna ilkkez yaptigim icin hic bir bilgim yok ne ilaclari verdi sana

Evet canim kalitesi onemli bende yarin dort gozle telefon bekliyorum nasil ilerledigiyle ilgili insaalah hayirli haberler aliriz saniri. Taze transfer deniliyor buna ilkkez yaptigim icin hic bir bilgim yok ne ilaclari verdi sana

İlaclarim bunlar canım senin kaç yumurta toplandı

Kuzum kendi yazdigimi ben bile okuyamadim..kimilerinde eksik yazmisim kimilerinde fazla..kusura bakma..masallahh..fistik gibi olmus..yumurtalar..haklisin..hormonlar beni mahvetii..bende o yuzden hem 40a dayandim artik hemde hormonlar mahvetti..daha denemem diye ondan dedim..yas faktorude var bende tabi..kesinlikle herseyde bir hayir vardir kuzum..ben duzeldim..normal hayatima devam ediyorum..rapor alcaktim..rapor bile almadim..o derece yani..hatta bugun kanal tedavimi bile yaptirdim doktora gidip..olacaksa her turlu olur..diye dusunuyorum.hayatimi 1 sene erteledim..dahada ertelemeye niyetim yok...sende oyle yap olurmu..hayat guzell..ve onune bak..ve ben inaniyorum..senin bebisin olucak..rabbim kismet edicek..kuzum..keske senin yaslarinda olsaydimmdaha da cok denerdim..ama dedim ya herseyde bir hayir var..olmamasi demekki hayirliai benim icinde..

Anladığım tek şey her aşama zor ilerledikçe panik korku daha fazla rabbim biran önce yoluna koysun her şeyi kuzum benim
Tahmin edebiliyorum...canim..bende kaygi bozuklugu var bide..bende hamis olsam kendimi dusunemiyorum bile...cok zor..ama ferahlikla gecirmeyi nasip eder insallah guzel allahim..kuzumm benim

Bunlar transfer öncesimi? Progestan iğne kaç adet?
Evet canım bugün yumurta toplamadan sonra verdiler progestan yarın basliyoruz 1 şırıngaya 2 adet ampül olacak şekilde vurulucak transfer sonrası gebelik testi yapılana kadar devam edicez tutarsa 3 ay devam sanırım emin degilim negatif olursa ilaçları keserler

yaaa 3ay neden devam iğneye çok ağır bir iğne oyüzden soruyorum.bende öbür ay regl ile gidicem o iğneden acaip korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…