- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
maşallah canım kucağımıza almak nasip olur inşallahBen de şimdi dr dan geldim benim de kız dedi kısmetse ☺
Amin canım inşallahmaşallah canım kucağımıza almak nasip olur inşallah
Bana yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum iki tupumde yok uğur değeri düşünüyorum bennorda oturmuyorum ama ailem oraya yakın oldgu için orayı tercih etmek istiyorum biraz bilgi verir misinizYaaa bende Uğur değere gidiyorum aynı hastanede
Merhaba gebelik takibi için kime devam ettiniz?Canim, adana acibademde volkan noyan a yaptirdim. Bugn de randevum vardı kendi kadin dogumcumda cok şükür şimdilik bir sıkıntı yok insallah hic de olmaz. Sen ne yaptin, basladin mi canim tedaviye
Merhabalar. Medline da sevgi sari demir var. Ona gidiyorum. Ayni sitede oturuyoruz, komsum benim. Siz de mi tüp bebek yaptirdinizMerhaba gebelik takibi için kime devam ettiniz?
Ben geçen yıl Bülent hocada yaptırdım ama ikizlerimin kalbi durdu şimdi volkan hocaya mı gitsem diye bakarken size denk geldim. Tutarsa sonrasında kime devam edeceğimden emin değilim tabii konu oraya kadar gelsin de..Merhabalar. Medline da sevgi sari demir var. Ona gidiyorum. Ayni sitede oturuyoruz, komsum benim. Siz de mi tüp bebek yaptirdiniz
Bizim ilk denemede tuttu cok şükür.Ben geçen yıl Bülent hocada yaptırdım ama ikizlerimin kalbi durdu şimdi volkan hocaya mı gitsem diye bakarken size denk geldim. Tutarsa sonrasında kime devam edeceğimden emin değilim tabii konu oraya kadar gelsin de..
Merhaba bende aizinle aynı furumu yaşadım doktor taze transfer için muayne edecek sizce tazd yaparmıKIZLAR OPU İŞLEMİNDE COK YUMURTA TOPLANIRSA 20 VE ÜSTÜ SONRASINDA ŞİDDETLİ BİR KASIK AĞRISI OLUYOR BİLGİNİZ OLSUN BENİM ÖYLE OLDU EN AZINDAN VE AŞIRI GAZ PROBLEMİ YAŞIYORUM .PROGESTAN DİYE VAJİNADAN FİTİL GİBİ ATILAN BİR HAP KULLANIYORUM KULLANMAKTA COK ZORLANIYORUM CUMARTESİ TRANSFER VAR BAKALIM AĞRILI OLACAK MI
Benşmde toplama sonrası aşırı ağrı olmuştu iki gün transfer hiç ağrılı olmadı birşey hissetme miştimMerhaba bende aizinle aynı furumu yaşadım doktor taze transfer için muayne edecek sizce tazd yaparmı
Ya benim 3 gün oldu ama sanki gittikçe karnım daha çok şişiyor be bulantım başladıBenşmde toplama sonrası aşırı ağrı olmuştu iki gün transfer hiç ağrılı olmadı birşey hissetme miştim
Ya benim 3 gün oldu ama sanki gittikçe karnım daha çok şişiyor be bulantım başladı
Ama gelişenler alındı opuyla yinede böle olurmuYumurtalıklarınız aşırı geliştiyse karın şişer, kilo almaya başlarsınız, bulantı da olabilir. Doktorunuzu haberdar edin. Kilonuzu her gün takip edin.
Ama gelişenler alındı opuyla yinede böle olurmu
İnşallah öyle bişey yokturOpudan sonra da maalesef yumurtalıklar su toplamaya devam edebiliyor.
Bide yaşım 21 toplanan yumurta sayısı 18 korkuyorum da ohss olmaktanOpudan sonra da maalesef yumurtalıklar su toplamaya devam edebiliyor.
Bide yaşım 21 toplanan yumurta sayısı 18 korkuyorum da ohss olmaktan
Ben de şişkinlik olmadı ama ağrı çoktu ama ilk iki gün sonra geçti bulantıda transfer hazırlık ilaçları kullanıyorsan yapıyorYa benim 3 gün oldu ama sanki gittikçe karnım daha çok şişiyor be bulantım başladı
Evet sordum dostinex diye ilaç var o yapabilirmiş bulantıyı bende de agrı yok ama şişkinlik var inşallah geçer bi kaç güneBen de şişkinlik olmadı ama ağrı çoktu ama ilk iki gün sonra geçti bulantıda transfer hazırlık ilaçları kullanıyorsan yapıyor
Evet ben de kullanmıştım o ilacı olabilirEvet sordum dostinex diye ilaç var o yapabilirmiş bulantıyı bende de agrı yok ama şişkinlik var inşallah geçer bi kaç güne
Hayırlsı olsun hakkımızda inşallah bebişlere kavuşuruz siz şu an hangi aşamadasınz :))Evet ben de kullanmıştım o ilacı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?