2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Yaaa bende Uğur değere gidiyorum aynı hastanede
Bana yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum iki tupumde yok uğur değeri düşünüyorum bennorda oturmuyorum ama ailem oraya yakın oldgu için orayı tercih etmek istiyorum biraz bilgi verir misiniz

Merhabalar. Medline da sevgi sari demir var. Ona gidiyorum. Ayni sitede oturuyoruz, komsum benim. Siz de mi tüp bebek yaptirdiniz
Ben geçen yıl Bülent hocada yaptırdım ama ikizlerimin kalbi durdu şimdi volkan hocaya mı gitsem diye bakarken size denk geldim. Tutarsa sonrasında kime devam edeceğimden emin değilim tabii konu oraya kadar gelsin de..

Ben geçen yıl Bülent hocada yaptırdım ama ikizlerimin kalbi durdu şimdi volkan hocaya mı gitsem diye bakarken size denk geldim. Tutarsa sonrasında kime devam edeceğimden emin değilim tabii konu oraya kadar gelsin de..
Bizim ilk denemede tuttu cok şükür.
Insallah sizin de tutar volkan hocada. Ikizdi, birinin kalbi 10. Haftada durdu. Nasip. Oglum haziranda dogacak insallah.
Ben doktorumdan memnunum. O asamaya gelince, tavsiye ederim sevgi hanimi.

Merhaba bende aizinle aynı furumu yaşadım doktor taze transfer için muayne edecek sizce tazd yaparmı

Ya benim 3 gün oldu ama sanki gittikçe karnım daha çok şişiyor be bulantım başladı

Yumurtalıklarınız aşırı geliştiyse karın şişer, kilo almaya başlarsınız, bulantı da olabilir. Doktorunuzu haberdar edin. Kilonuzu her gün takip edin.

Bide yaşım 21 toplanan yumurta sayısı 18 korkuyorum da ohss olmaktan

İnşallah olmazsınız ama devam ederse bence doktora gidin. Sıvı kısıtlaması, protein ağırlıklı beslenme falan öneriyorlardı sanırım.

Benim hiç olmadı benim zaten yumurtam az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…