2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar kimyasal gebelikle alakalı bilginiz varmı agrı yapiyormu testlerde ki silik çizgi koyulaştımı transfer sonrası hiç kasık ağrısı oldumu..Teyzemin kızı galiba dış gebelik geçiriyo dediğine göre test gününe 5 gün var kanda baktırmamış
Dis gebelikte bildigim kadariyla gebelikte oldugu gibi degerler artiyorrr..ama kese gorunmuyor..yada kalp atisi..dis gebelik bunun gibi bisey..kimyasalda..zaten hemen farkediyosun..2-3 kan testinde belli oluyo..degerler duameye basliyo bianda..

Canim ben ilk degeri aldiktan sonra hic idrarda baktirmadim..hatta hemen hemen hergun 2 ayri merkezde kan baktirdim..kimyasalda degerin cok yavas ve duzensiz artip bi anda dusuyor..bende ilk 2 kan testinde degerim artmisti..dusme basladigi gun ve onceki gun onanilmaz bir adet sancisi ve inanilmaz bir halsizlik olmustu..zaten onu uasadim degerim dusmeye basladi..bilmiyorum alakasi varmidir..o agrilarla degerin duamesi ...ama sanmiyorum..cunki gebe kalan arkadaslarda bu agrilari cekiyo bildigim kadsriyla..yani kimyasal olmayan durumlardada olabiliyor..kimyasal oldugunu ancak kan testiyle anlayabiliriz sanirim.degerin artip sonrada dusmesini gozlemleyerek..
Canım doktora gidemiyor eşi korona olmuş kardeşi goturucek ama test günü izin aldığı için oncesinden götüremiyor..transfer günden beri test yapiyor ve testi hep sili çikiyor koyulaşma olmadigi için üzuluyor ve olumsuz şeyler düşünüyor..Kasık agrisi transferin ikinci gunu olmus gece onu uyandiricak şekilde sanki rahmimi biri eliyle çamaşır sıkar gibi hissettim dedi

Dis gebelikte bildigim kadariyla gebelikte oldugu gibi degerler artiyorrr..ama kese gorunmuyor..yada kalp atisi..dis gebelik bunun gibi bisey..kimyasalda..zaten hemen farkediyosun..2-3 kan testinde belli oluyo..degerler duameye basliyo bianda..
Teşekkur ederim canım verdigin bilgiler icin 🤗💐

Canım doktora gidemiyor eşi korona olmuş kardeşi goturucek ama test günü izin aldığı için oncesinden götüremiyor..transfer günden beri test yapiyor ve testi hep sili çikiyor koyulaşma olmadigi için üzuluyor ve olumsuz şeyler düşünüyor..Kasık agrisi transferin ikinci gunu olmus gece onu uyandiricak şekilde sanki rahmimi biri eliyle çamaşır sıkar gibi hissettim dedi
Canim kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum ama oyle bir hamilelik belirtisi duymadim bende de olmadi
Sende hic belirti varmi
Bende kasiklarda kramp oluyor baska bisey yok

Canim kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum ama oyle bir hamilelik belirtisi duymadim bende de olmadi
Sende hic belirti varmi
Bende kasiklarda kramp oluyor baska bisey yok
Hamilelik degilde acaba tutunma belirtisimi o rahim kasılması bilemedim...Benim çok fazla kasık agrim var yarın adet günüm oyuzdenmi bilmiyorum..Sendeki kramplar nasıl süreklimi

Hamilelik degilde acaba tutunma belirtisimi o rahim kasılması bilemedim...Benim çok fazla kasık agrim var yarın adet günüm oyuzdenmi bilmiyorum..Sendeki kramplar nasıl süreklimi
Yok surekli degil ani hareket yaptigimda oluyor genelde
Kasik agrin varsa büyük ihtimalle tutunmustur kesin kuzun

Dış gebelik le normal gebelik aynı başlıyor hcg artıyor kese olusuyor bebek kalp atısıda duyuluyor tek fark rahim içine değilde ya tüplere yada rahim dısına tutunuyor.oyüzden adı dış gebelk ben bebegmın kalp atıslarını bile dinlemiştim 7haftalktı dış gebelık geçirmiştim.

Dış gebelik le normal gebelik aynı başlıyor hcg artıyor kese olusuyor bebek kalp atısıda duyuluyor tek fark rahim içine değilde ya tüplere yada rahim dısına tutunuyor.oyüzden adı dış gebelk ben bebegmın kalp atıslarını bile dinlemiştim 7haftalktı dış gebelık geçirmiştim.
Rahmin dışında olduğu anlaşılmıyormu ultrasonda

Rahmin dışında olduğu anlaşılmıyormu ultrasonda
Eğerki hcg değerleri normal seyirdeyse kese yada kalp atışı oluşana kdr farkedilmiyor maalesef heleki tüpteyse.ama benm kalp atısıyla tespit edebildiler.7hafta cok sancı çektim ve direk amelıyata aldılar iç kanamayla

Eğerki hcg değerleri normal seyirdeyse kese yada kalp atışı oluşana kdr farkedilmiyor maalesef heleki tüpteyse.ama benm kalp atısıyla tespit edebildiler.7hafta cok sancı çektim ve direk amelıyata aldılar iç kanamayla
Canımm rabbim ozamanlarda çektiğin sıkıntıyı en hayirli zamanda sağlıklı hayirli evlatlarla unuttursun inşallah🤲💐

Canim cok uzgunum.gecmis olsun..allah bidahada yasatmasin.🙏.bebegin rahimde olmadigini kese gorunmeden anlamiyorlarmi acaba...yada bu disgebelik doktor hatasi olabilirmi..sence canim.

Tutunuyodr muhtemelen embriyo..bazrn bazinarkadaslarda olabiliyo..rahim ile ilgili agrilar sancilar..insallah degerleri artiyodur..

Canim cok uzgunum.gecmis olsun..allah bidahada yasatmasin.🙏.bebegin rahimde olmadigini kese gorunmeden anlamiyorlarmi acaba...yada bu disgebelik doktor hatasi olabilirmi..sence canim.
Cnm ben doğal yolla gebe kalmıstım.dr larda hcg değerim düzenli arttıgı için kese olusana kdr anlayamadılar tüpte tespit edilmesi çok zor zaten kalp atıslarını dinledgm gun tespit edilebildi acil amelıyata gırdım maalesef nasip

Cnm ben doğal yolla gebe kalmıstım.dr larda hcg değerim düzenli arttıgı için kese olusana kdr anlayamadılar tüpte tespit edilmesi çok zor zaten kalp atıslarını dinledgm gun tespit edilebildi acil amelıyata gırdım maalesef nasip
Gercekten cok zor..bu isler..allah nasip edince kolayliginida veriyor..nasip etmiyeceksede..zorlugunu yasatiyo..ama herserde de bir hayir vardir ...diyip sukrediyoruz..allah bizi koruyor belki bilemeyiz..tekrar allah bidahada yasatmasin..🙏💕

Merhaba kızlar bugünde merkezden aradılar beni
yine aynı 8 tane devam ediyormuş işlemde 2 tanesi geriden gelmeye devam ediyormuş 6 tanesi şimdilik gayet güzel bugün embriyoların 2.gunu 3gün daha takip edip 5 günü tamamlayacagiz dediler sizi yine hergün arayıp bilgilendirmeye devam edeceğiz dediler..
Içim kıpır kıpır çok heyecanliyim ama çokta umutlanmak istemiyorum rabbim hayirliysa nasip etsin inşallah 🤲

yine aynı 8 tane devam ediyormuş işlemde 2 tanesi geriden gelmeye devam ediyormuş 6 tanesi şimdilik gayet güzel bugün embriyoların 2.gunu 3gün daha takip edip 5 günü tamamlayacagiz dediler sizi yine hergün arayıp bilgilendirmeye devam edeceğiz dediler..
Içim kıpır kıpır çok heyecanliyim ama çokta umutlanmak istemiyorum rabbim hayirliysa nasip etsin inşallah 🤲
Çoğu gitmiş azi kalmis tedavinde, bak cok şükür sayida gayet guzel. Savirla, duayla imsallah pozitifi görürsün arkadasim.

Masallaj canim evet 5.gune gelebilenin daha fazla tutma olasiligi oluyor
Rabbim ilk denemede pozitivi gordursun ins

Back
X