2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Masallaj canim evet 5.gune gelebilenin daha fazla tutma olasiligi oluyor
Rabbim ilk denemede pozitivi gordursun ins
Amin amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲
2 saatleri var aramaları için çok heyecanliyim çok merak ediyorum bugün 3.gün acaba nasıl gidiyor

Amin amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲
2 saatleri var aramaları için çok heyecanliyim çok merak ediyorum bugün 3.gün acaba nasıl gidiyor
Ins canim hayirli haberler alin bende yarin kan vercem pozitiv mi negativ mi diye hicbir belirtim yok gogus agrisi kasık ağrısı gibi hayirlisi diyelim

Canım doktora gidemiyor eşi korona olmuş kardeşi goturucek ama test günü izin aldığı için oncesinden götüremiyor..transfer günden beri test yapiyor ve testi hep sili çikiyor koyulaşma olmadigi için üzuluyor ve olumsuz şeyler düşünüyor..Kasık agrisi transferin ikinci gunu olmus gece onu uyandiricak şekilde sanki rahmimi biri eliyle çamaşır sıkar gibi hissettim dedi
Canim sen nasilsin o gunden sonra kan verdinmi kan tahlili zamanimiz yarin seninle hayirlisi olsun

Canim sen nasilsin o gunden sonra kan verdinmi kan tahlili zamanimiz yarin seninle hayirlisi olsun
Evet canım yarın akşam vericem iyiyim alerjim çok fazla zorluyor beni..sen nasılsın varmı hissetiğin bişey benim oluyo arada bi

Ins canim hayirli haberler alin bende yarin kan vercem pozitiv mi negativ mi diye hicbir belirtim yok gogus agrisi kasık ağrısı gibi hayirlisi diyelim
Hayirlisi olsun inşallah müjdeli haberlerini alırız heyecanla bekliyorum muhakkak yaz buraya Rabbim hayirliysa nasip etsin ..🤲🤲

Evet canım yarın akşam vericem iyiyim alerjim çok fazla zorluyor beni..sen nasılsın varmı hissetiğin bişey benim oluyo arada bi
Yok canim hicbirsey hissetmiyorum muhtemelen tutunmadilar yoksa ufakta olsa hissetmem lazim hayirlisi yarin gorcez ben gunduz vercem 12 gibi falan

Hayirlisi olsun inşallah müjdeli haberlerini alırız heyecanla bekliyorum muhakkak yaz buraya Rabbim hayirliysa nasip etsin ..🤲🤲
Insallah canim rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin 10 gun gecmek bilmedi zaman durdu resmen
Senin yumoslarda insallah 5.gune ulaşırlar

Insallah canim rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin 10 gun gecmek bilmedi zaman durdu resmen
Senin yumoslarda insallah 5.gune ulaşırlar
Inşallah canım Allah razı olsun ya bende heyecanla bekliyorum daha aramadılar bugün 3.günümüz

Hayırlısı olsun insallah pozitif olur. Hic merak etme canim, bende de hiccc belirti yoktu, göğüslerim bile hassaslasmadi, cok cok az kasik agrisi ama cok az oldu. Merak etme

Kızlar merhaba bi şey sorucam ben 28ekimde opu olmuştum 5 gün sonra regl oldum bitti şimdi bugün normal regl tarihim opu öncesine göre yani, çok afedersiniz çamaşırıma değil ama çok hafif böyle tuvalette kanamam oluyor normal mi yaşayan oldu mu bu şekilde normal döngü olduğu için mi acaba? 🤷🏽‍♀️

Kızlar merhaba bi şey sorucam ben 28ekimde opu olmuştum 5 gün sonra regl oldum bitti şimdi bugün normal regl tarihim opu öncesine göre yani, çok afedersiniz çamaşırıma değil ama çok hafif böyle tuvalette kanamam oluyor normal mi yaşayan oldu mu bu şekilde normal döngü olduğu için mi acaba? 🤷🏽‍♀️
Canim direk transfer oldugum icin bilmiyorum bunlari bir doktoruna danis istersen

Canım bende 13 kasımda opu oldum regl dönemim benimde 4 gün sonra bu ay yoğun geçebilir diye bana söylemişlerdi eğer çok yoğun değil hafif lekelenmelerin varsa önemli değildir ama istersen telefonla arayıp sorabilirsin

Back
X