- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
Cnm benm randevu yarın.gerginlk çöktü bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benm randevu yarın.gerginlk çöktü bana
Hayırdır ne gerginliği. Ben bugün gittim yarın 3. Gün estrofem e başlayacağımCnm benm randevu yarın.gerginlk çöktü banasende durumlar ne
sanırım banada yrn verir o ilacı ne biliyim ya geriliyrm işte .6gün bugun hala regl bitmedi.yarın 7.gün olacak bu kdr uzun sürmesi ve cok yogun olmasına anlam veremedim bu ayHayırdır ne gerginliği. Ben bugün gittim yarın 3. Gün estrofem e başlayacağım
Ameliyat etkisi stres vs bi sürü etken varsanırım banada yrn verir o ilacı ne biliyim ya geriliyrm işte .6gün bugun hala regl bitmedi.yarın 7.gün olacak bu kdr uzun sürmesi ve cok yogun olmasına anlam veremedim bu ay
14 Aralık transfer tarihim inşallah şuan da estrofem kullanıyorum sen ne durumdasın
Oh maşallah. Tarihi neye göre belirliyor.?14 Aralık transfer tarihim inşallah şuan da estrofem kullanıyorum sen ne durumdasın![]()
Valla ilk gün aradım merkezi randevu için dedim reglm başladı bugün bana kalktı 7.güne randevu verdi.dedm regl iken bakılması gerekmıyormu die dr dedi 5.-6günler bakıyor dedi böle diip 7.güne randevu verdi valla bende anlamadım.zaten bi sıkıntı cıkarsa yarın o randevu veren kadını bulup cidden cok fena yaparım.ben 1ay daha beklememek için devlet raporu bile çıkartmadım randevu yüzünden beklersem o kadının vay halineAmeliyat etkisi stres vs bi sürü etken varazıcık rahatla iyi güzel düşün
sana 7. Gün mü başlatacak Allah Allah
bana bugün 2 diye başlatması 3. Gün başlatıyoruz dedi
Adet kanamasının başladığımdan itibaren sayıp 20. Gün transfer yapıyor doktorum hayırlısıyla az kaldı inşallahOh maşallah. Tarihi neye göre belirliyor.?
Beni adetliyken çağırdı ikinci günü gittim ilaca başladı. Her doktorun kendine göre bir taktiği var demekkiValla ilk gün aradım merkezi randevu için dedim reglm başladı bugün bana kalktı 7.güne randevu verdi.dedm regl iken bakılması gerekmıyormu die dr dedi 5.-6günler bakıyor dedi böle diip 7.güne randevu verdi valla bende anlamadım.zaten bi sıkıntı cıkarsa yarın o randevu veren kadını bulup cidden cok fena yaparım.ben 1ay daha beklememek için devlet raporu bile çıkartmadım randevu yüzünden beklersem o kadının vay haline
yani umarım öyledir.aksini düşünmek istemiyorum cidden.bir randevu hatası olmasında önemi yok günün.Beni adetliyken çağırdı ikinci günü gittim ilaca başladı. Her doktorun kendine göre bir taktiği var demekki
İnş değildir inşallah sorun yoktur. Yoksa dediğğn gibi baya baya sıkıntı çıkacak.yani umarım öyledir.aksini düşünmek istemiyorum cidden.bir randevu hatası olmasında önemi yok günün.
20. Gün ise benimde 18 ile 20 Aralık arasında olacak transferBeni adetliyken çağırdı ikinci günü gittim ilaca başladı. Her doktorun kendine göre bir taktiği var demekki
İnş değildir inşallah sorun yoktur. Yoksa dediğğn gibi baya baya sıkıntı çıkacak.
Aynen öyle hele de kalınlaşmasın hiç sorunu olmayanlar. Amma velakin şu sreeli süreçte birşey olur ters gider kalınlaşma olmaz ise hopp 1 ay daha bekleme olacağı içinbakalım yrn ola hayrola.aslında regl düzensizliği yaşamayan kadınlarda hormon takviyesine gerek kalmadan kendi doğal sürecindede transfer yapılması uygun.ama işte prosedürler vsvsvs
Evt dr larda bunu riske etmiyorlar dediğin gibi terslik ne zamn gelir belli olmuyorAynen öyle hele de kalınlaşmasın hiç sorunu olmayanlar. Amma velakin şu sreeli süreçte birşey olur ters gider kalınlaşma olmaz ise hopp 1 ay daha bekleme olacağı içinriske girmeye gerek yok
![]()
Yoktur bence zaten şuan verilen ilaç öyle illa olacak bi ilaç değil bence transfer yakını verilmesi de uygun olur bana kalırsa benimki baya erken başlattıyani umarım öyledir.aksini düşünmek istemiyorum cidden.bir randevu hatası olmasında önemi yok günün.
Yaa berabe olsun da beraber bekleyelim ben zaman nasıl geçecek bilmiyorum20. Gün ise benimde 18 ile 20 Aralık arasında olacak transferberaber olacak seninle
Bana keşke hiç vermese yrn bi şansımı denicem içmesem olmazmı dieYoktur bence zaten şuan verilen ilaç öyle illa olacak bi ilaç değil bence transfer yakını verilmesi de uygun olur bana kalırsa benimki baya erken başlattı
Sen hep ilaçsız transfer dedin belki kalbine göre olur gidince yaz bize haber bekliyorumBana keşke hiç vermese yrn bi şansımı denicem içmesem olmazmı diegenelde 3.gün başlamış herkes ilaca prosedür böyle demekki