- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
benmde kabaca 15-18i gibi sanırsam bi aksilk cıkmassaYaa berabe olsun da beraber bekleyelim ben zaman nasıl geçecek bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde kabaca 15-18i gibi sanırsam bi aksilk cıkmassaYaa berabe olsun da beraber bekleyelim ben zaman nasıl geçecek bilmiyorum![]()
Yok birşey demedi 12sine randevu verdi de ctesi yasak var nasıl gitcem bilmiyorum taaa kartal tarafından florya yaEvt dr larda bunu riske etmiyorlar dediğin gibi terslik ne zamn gelir belli olmuyortransfer ne zamn senin bişe dedimi dr
Aynen umarım öyle olur yrn saat 5te randevum görüşeyim hemn yazarım.snra beraber bekleriz artık heyecanlı günleri kader arkadaşlarım benmSen hep ilaçsız transfer dedin belki kalbine göre olur gidince yaz bize haber bekliyorum![]()
Yani mazeretli olduğunuz için yasak sizi etkilemez.ama bayada uzaktasınız gerçi trafik vs olmaz arabanz varsa rahatca gelirsnz bu tarafa.12sinde kontrolun ozamn ay hepimz peş peşe heyecan vericiYok birşey demedi 12sine randevu verdi de ctesi yasak var nasıl gitcem bilmiyorum taaa kartal tarafından florya ya![]()
Bir polis olarak ben cevaplayayım o zaman hiç bir sıkıntı yaşamazsınız randevu mesajını gösterineet ya opular arasında 3 5 gün vardı ama transfer zamanı açık kapanıyor gibi
hastane gelen randevu mesajını gösterin polise gelin dedi ama ne kadar güvenilir bilemedim polsie sormak gerek ama 155 i de meşgul etmek istemiyorum
![]()
Çok iyi denk geldi böylesi artık burdan kaynatırız sıkıldıkçabenmde kabaca 15-18i gibi sanırsam bi aksilk cıkmassa
Cuma da benim kontrolüm var heralde ekstra ilaçlar verecek yineAynen umarım öyle olur yrn saat 5te randevum görüşeyim hemn yazarım.snra beraber bekleriz artık heyecanlı günleri kader arkadaşlarım benm![]()
bebem ben sordum mrk etme sorun olmazmıseet ya opular arasında 3 5 gün vardı ama transfer zamanı açık kapanıyor gibi
hastane gelen randevu mesajını gösterin polise gelin dedi ama ne kadar güvenilir bilemedim polsie sormak gerek ama 155 i de meşgul etmek istemiyorum
![]()
aman ilaç ilaç vermesinler ya yeterCuma da benim kontrolüm var heralde ekstra ilaçlar verecek yine
bende evdeki polise sordumBir polis olarak ben cevaplayayım o zaman hiç bir sıkıntı yaşamazsınız randevu mesajını gösterin![]()
aman ilaç ilaç vermesinler ya yeterbelki sadece kntroldür ilaç deme yaaa
![]()
Boşversnee battı balık yan gider yeter ki hayıra sonuçlansın içelim biraz daha ilaçlarıaman ilaç ilaç vermesinler ya yeterbelki sadece kntroldür ilaç deme yaaa
![]()
Polisi yerde ararken forumda buldumçok iyi oldu okeydir
valla benim kontrolüm 12 sinde olması çok iyi oldu Marmarayla git gel işkence sabah 7 de kalabalık oluyor zaten
ama 11 den sonra eşim 2 hafta evde oh mis
![]()
Bağımlı olmayalımdaBoşversnee battı balık yan gider yeter ki hayıra sonuçlansın içelim biraz daha ilaçları![]()
5te gidicem tahlil neden yapsınlarkiTahlil falan yaptıran olursa da söyleyinbana şimdiye kadar hiç tahlil yapılmadı
gerek görmemişler
Ayni merkez benim kide gelecek tup bebek mrkezi doktorum mete ışıkoglu memnunmusunuz sonucunuz ne oldu acabaAntalya gelecek tüp bebek merkezi bilgi açısından biraz memnun değilim bakalım hakkımda hayırlısı
Olmayız inşallahBağımlı olmayalımda![]()