2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evt dr larda bunu riske etmiyorlar dediğin gibi terslik ne zamn gelir belli olmuyor:KK66: transfer ne zamn senin bişe dedimi dr
Yok birşey demedi 12sine randevu verdi de ctesi yasak var nasıl gitcem bilmiyorum taaa kartal tarafından florya ya🙄🤔

Yok birşey demedi 12sine randevu verdi de ctesi yasak var nasıl gitcem bilmiyorum taaa kartal tarafından florya ya🙄🤔
Yani mazeretli olduğunuz için yasak sizi etkilemez.ama bayada uzaktasınız gerçi trafik vs olmaz arabanz varsa rahatca gelirsnz bu tarafa.12sinde kontrolun ozamn ay hepimz peş peşe heyecan verici🤩

🤫😅eet ya opular arasında 3 5 gün vardı ama transfer zamanı açık kapanıyor gibi 🤭🤐🤩 hastane gelen randevu mesajını gösterin polise gelin dedi ama ne kadar güvenilir bilemedim polsie sormak gerek ama 155 i de meşgul etmek istemiyorum 😭

🤫😅eet ya opular arasında 3 5 gün vardı ama transfer zamanı açık kapanıyor gibi 🤭🤐🤩 hastane gelen randevu mesajını gösterin polise gelin dedi ama ne kadar güvenilir bilemedim polsie sormak gerek ama 155 i de meşgul etmek istemiyorum 😭
Bir polis olarak ben cevaplayayım o zaman hiç bir sıkıntı yaşamazsınız randevu mesajını gösterin ☺️

Aynen umarım öyle olur yrn saat 5te randevum görüşeyim hemn yazarım.snra beraber bekleriz artık heyecanlı günleri kader arkadaşlarım benm😍🥰🥰😍🥰😍
Cuma da benim kontrolüm var heralde ekstra ilaçlar verecek yine

bebem ben sordum mrk etme sorun olmazmıs;)) gidebilirsiniz 155 e gerek yok🤣🤣

Polisi yerde ararken forumda buldum 😝😅çok iyi oldu okeydir👍🏻 valla benim kontrolüm 12 sinde olması çok iyi oldu Marmarayla git gel işkence sabah 7 de kalabalık oluyor zaten 👎🏻🙁 ama 11 den sonra eşim 2 hafta evde oh mis😌🤩🥰🥰🥰

Tahlil falan yaptıran olursa da söyleyin 😅bana şimdiye kadar hiç tahlil yapılmadı 🙈 gerek görmemişler

Polisi yerde ararken forumda buldum 😝😅çok iyi oldu okeydir👍🏻 valla benim kontrolüm 12 sinde olması çok iyi oldu Marmarayla git gel işkence sabah 7 de kalabalık oluyor zaten 👎🏻🙁 ama 11 den sonra eşim 2 hafta evde oh mis😌🤩🥰🥰🥰
😂😂 iyi olmuş her şey böyle gönlünce olsun inşallah 🤲🏻

Back
X