- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 31
Anladım canım çok teşekkür ederim yarın kontrolde ilgilenicem bu meseleyleTabiki bilirdin genetik tahlil diyolar zaten ekstra ücretli çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım çok teşekkür ederim yarın kontrolde ilgilenicem bu meseleyleTabiki bilirdin genetik tahlil diyolar zaten ekstra ücretli çünkü
Bende mesela kan pıhtılaşma testini yapmadı doktor ama kan sulandırıcı ilaca başladık acaba her gittiğimde ben kan veriyorum orda mı belli oluyor bu kan pıhtılaşma olayıcnm oksapar hamilelik boyu sadece gen mutasyonu olan kullanıyor.sana da gebelik boyunca kullandırmazlar.düşük va olursa ozamn gen testi istiyorlar.ben senin yerinde olsam kan pıhtılaşma testini yaptırırım bir kayıp yaşayınca araştırıolr sımdıden yap sgk da ücretsiz yapıo cok pahalı birşeyde değil.baştan önlem almak herzamn daha iyi.benm kzenm ilk bebegını düşük yaptı dr lar arastırmadı kız gitti kendı yaptırdı sorun vrmıs yanı sımdı bebegını iğneyle rahatca büyüttü
Onu bilmiyorum ama ayrı bir testi vr gen testinde çıkıyor.ben hepsini tedaviye başlamadan yaptırdım.herkese verıolr o kan sulandırıcıyı tedavıde ama ihtiyacı olmayana neden veriyorlar bir fıkrım yok onu bana verirse sorcam draBende mesela kan pıhtılaşma testini yapmadı doktor ama kan sulandırıcı ilaca başladık acaba her gittiğimde ben kan veriyorum orda mı belli oluyor bu kan pıhtılaşma olayı
Ben sordum neden kan sulandırıcı başlıyoruz diye kan pıhtılaşmasını engellemek için düşük tehlikesi yaşamamak için dediOnu bilmiyorum ama ayrı bir testi vr gen testinde çıkıyor.ben hepsini tedaviye başlamadan yaptırdım.herkese verıolr o kan sulandırıcıyı tedavıde ama ihtiyacı olmayana neden veriyorlar bir fıkrım yok onu bana verirse sorcam dra
ee kan pıhtılaşma sorunu olmayanlara neden veriyorlar aklım almıyrBen sordum neden kan sulandırıcı başlıyoruz diye kan pıhtılaşmasını engellemek için düşük tehlikesi yaşamamak için dedi![]()
Sonrasında sorun olmasın diye sanırımee kan pıhtılaşma sorunu olmayanlara neden veriyorlar aklım almıyr
Gittiğim merkezde eşimle ikimizin 900 lira tuttu devlet hastaneleride yapıyor ama randevu almak malesef zor ve sonuç biraz uzun sürüyor gittiğim merkezde 1 ayda çıktı sonuç devlette sanırım daha uzun süre sonra sonuç çıkıyorKan sulandırıcı genelde coraspirin oluyor yani onun zarardan çok yararı var diye biliyorum. Bende de şu pıhtılaşma değerlerine bakılmıştı devlette rapor hazırlarken orda hızlı pıhtılaşma çıkmıştı ama kimse birşey demedibirde bu gen testleri ücreti ne kadar oluyor biliyor musunuz hanımlar?teyzem baktırmış genetik birşeyler çıkmış ama başka kimsede şikayet yok
kararsız kaldım
Her merkezin tedavisi sanırım farklı daha ilk görüşmede istedi benden gen tahlili opu işlemim falan olmamıştı yaniEmbiryolarda bir sorun yokken istenmiyor galibaben gidince yine sorarım doktora. Malum benim sorunum başka
birde genetik çıkmaz inşallah
![]()
MaşallahPlutonMerkez
AghA
Ssevincli kızlar gittim ben kontrole her şey güzel ilaçlara devam dedi ekstra bişey vermedi kan pıhtılaşması olayını sormayı unuttum ya
9unda tekrar gidicem
ilaçlar da kan sulandırıcı iğnedemi vr.testi diosan onu yaptır bence semoşPlutonMerkez
AghA
Ssevincli kızlar gittim ben kontrole her şey güzel ilaçlara devam dedi ekstra bişey vermedi kan pıhtılaşması olayını sormayı unuttum ya
9unda tekrar gidicem
benmde bugün kntrol.sen şuan hangi ilaçları kullanıosun ilave verdimi?PlutonMerkez
AghA
9unda tekrar gidicem
Sende aret hocadaydın demi.senin durumlar ne suan cnm ?hangi ilaçları kullanıosun?Her merkezin tedavisi sanırım farklı daha ilk görüşmede istedi benden gen tahlili opu işlemim falan olmamıştı yani
cnm kasım-aralık 2020 transfer olacaklar ordaki forumda cok kişi vr pco oraya yazarsan daha cok cvp alırsın.yani okuduguma göre değişken cok embrıyo olanda var azalanda vr kalıte ve spermle alakalı bez.senin nasıl oldu adet döllenme vs?Kizlar merhaba
Benim de Sali gunu yumurta toplama islemim oldu. Aranizda pco olanlar var mi? Kac yumurta toplandi acaba ve gun gun nasil azaldi
Bilgilendirirseniz cok sevinirim![]()
canm bende tedavıye başlamadan daha verdim o testleri ne olur ne olmaz die.genetik ve kan pıhtılaşma.başta tedbir almak daha iyi.bir sorun cıkınca keşke dememek adınaEmbiryolarda bir sorun yokken istenmiyor galibaben gidince yine sorarım doktora. Malum benim sorunum başka
birde genetik çıkmaz inşallah
![]()
ilaçlar da kan sulandırıcı iğnedemi vr.testi diosan onu yaptır bence semoş
Henüz iğne kullanmıyorum iğne transferden sonra başlayacak nasipse. Şuan folbiol coraspin ve estrofem kullanıyorum ben sadecebenmde bugün kntrol.sen şuan hangi ilaçları kullanıosun ilave verdimi?
estrofem yok bendede dekort vrHenüz iğne kullanmıyorum iğne transferden sonra başlayacak nasipse. Şuan folbiol coraspin ve estrofem kullanıyorum ben sadece