• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

ben sordm bugün ilk 3ay belirli aralıklarla iğnelere devam ettirolarmıs.snrası risklere bağlıymış.nefret edıyrm iğnelerden😩
Napalim mecbur direnicez iglenelere opu isleminden once 2 hafta her gün 3 tane vurdum kendime artık sağlam yer kalmadı göbeğim hep morarmisti 🙈🙈
Sonu güzel olsun dayanicaz inşallah 😍😍

ya valla jel i bende duydum ama dr iğnede kararlı birdahaki kontrolde sorayım jeli.gövekten olan iğne 7li fiyat 177tl yazıo int te ve gnde 2kez vuruluyormus kızlar yazmıs.acaba transferden snra ne kdr süre kullanılıyr bu iğneler vs bilgin vrmı
2 sene önce bi tanıdığım tüp benek yaptı o demişti progesteron iğneleri pahalı ve acıtıco diye 🤪😅 artık kısmette ne varsa battık tam batalım🤣

Valla bana şu an zaman hiç gecmiyo gibi ne olucak ne biticek derken 2 ay oldu nerdeyse çok şükür sonuna yaklaştık hayırlısıyla transferimizde olalım sonra neler bekliyor görücez bakalım 🙈🤭
Sizin transfer tarihiniz belli oldu mu 🥰

Yani ben yaptırmadığım için o testi bana kullandırır mesela ya varsa diye bence siz yaptırdınız mı bilmiyorum ama
gen testinde çıkıyor ama extrada bakılmasını istemiştim kuzenimde oldugu için.şükür sıkıntı yok.sen hangi testleri yaptırdın peki?gen testi yapılmadımı

gen testinde çıkıyor ama extrada bakılmasını istemiştim kuzenimde oldugu için.şükür sıkıntı yok.sen hangi testleri yaptırdın peki?gen testi yapılmadımı
Yok bana hiç gen testi yapılmadı ekstra bi testte yapılmadı hep bildiğimiz hormon tahlilleri falan sadece . O zaman sana ilk 3 ay verir belki sonra vermez yine şanslısın ☺️

Yok bana hiç gen testi yapılmadı ekstra bi testte yapılmadı hep bildiğimiz hormon tahlilleri falan sadece . O zaman sana ilk 3 ay verir belki sonra vermez yine şanslısın ☺️
Nereye gidiyorsunuz doktora ben tedaviye başlarken daha ilk istedi doktorum gen tahlillerini

cnm oksapar hamilelik boyu sadece gen mutasyonu olan kullanıyor.sana da gebelik boyunca kullandırmazlar.düşük va olursa ozamn gen testi istiyorlar.ben senin yerinde olsam kan pıhtılaşma testini yaptırırım bir kayıp yaşayınca araştırıolr sımdıden yap sgk da ücretsiz yapıo cok pahalı birşeyde değil.baştan önlem almak herzamn daha iyi.benm kzenm ilk bebegını düşük yaptı dr lar arastırmadı kız gitti kendı yaptırdı sorun vrmıs yanı sımdı bebegını iğneyle rahatca büyüttü

cnm oksapar hamilelik boyu sadece gen mutasyonu olan kullanıyor.sana da gebelik boyunca kullandırmazlar.düşük va olursa ozamn gen testi istiyorlar.ben senin yerinde olsam kan pıhtılaşma testini yaptırırım bir kayıp yaşayınca araştırıolr sımdıden yap sgk da ücretsiz yapıo cok pahalı birşeyde değil.baştan önlem almak herzamn daha iyi.benm kzenm ilk bebegını düşük yaptı dr lar arastırmadı kız gitti kendı yaptırdı sorun vrmıs yanı sımdı bebegını iğneyle rahatca büyüttü
O zaman ben yarın kontrole gidince soruyum bi doktora yaptırıyım onu yani kimse istemez 9 Ay iğne kullanmayı . Allahım öyle bişey yaşatmasın ya olmaması zor ama kayıp çok daha zor dediğin gibi baştan tedbir almak en güzeli

Back
X