- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlatmama ignesi sanirim..zaten minnacik sivisi..3 damlasida cikinca aklimda kaldi..daha once erken catladigi icin yarida kalan tedavim olmustu..yine ayni sey olur diye korkttum canim.
Kontrol oncesi son ignemdi..artik vucut kabul etmedi demekki..hayirlisi olsun insallah..canim..yarin belli olcak..zaten yarin kontrolum var..Ooo hadi ya bak bende panik yaptım şimdi.ben iğnelerde hava alırken 3 5 damla harcıyorum
ay inş sorun olmaz
2 gün önce yumurtalarım toplandı. Halen kanamam var. normal mi sizce?
eğer yoğun bir kanamanız yoksa normal lekelenme şeklinde oldu benm 2 gün aşırı yoğunsa doktorunuzla görüşün bence2 gün önce yumurtalarım toplandı. Halen kanamam var. normal mi sizce?
Geçmiş olsun. Boş yumurta lafı etmişti doktor da. Opu esnasında yumurtanın boş mu dolu mu olduğu belli oluyor mu acaba birşey dedi mi doktorunuz? benimde yarın olacakARKADASLAR OPUDAN CIKTIM 7 TANE YUMURTAM TOPLANMIS NASIL.SIZCE?
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahTek embriyo mu konuldu
evet canim belli oluyor embriyolohda oluyor o esnada bakiyorlar benim 7 tane dollenmeue hazir yumurtam cikmjsGeçmiş olsun. Boş yumurta lafı etmişti doktor da. Opu esnasında yumurtanın boş mu dolu mu olduğu belli oluyor mu acaba birşey dedi mi doktorunuz? benimde yarın olacak
AA çok iyi maşallahevet canim belli oluyor embriyolohda oluyor o esnada bakiyorlar benim 7 tane dollenmeue hazir yumurtam cikmjs
Oo süper. Odaya alıyorlar mı operasyondan çıkınca?agrim var canim ama oyle cok asiri degil agri kesici serum taktilar simdi ciktim gidiyoruz eve
Ayyy allahım hayırlı evlat eylesin ikisi de tutar inşallah çok heyecanlı yaAmin inşallah canım yok çift embriyo teyzesi![]()
Normal canım korkma hiçArkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
Tesekkur ederimNormal canım korkma hiç