• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Catlatmama ignesi sanirim..zaten minnacik sivisi..3 damlasida cikinca aklimda kaldi..daha once erken catladigi icin yarida kalan tedavim olmustu..yine ayni sey olur diye korkttum canim.
😱Ooo hadi ya bak bende panik yaptım şimdi.ben iğnelerde hava alırken 3 5 damla harcıyorum 😅 ay inş sorun olmaz

Geçmiş olsun. Boş yumurta lafı etmişti doktor da. Opu esnasında yumurtanın boş mu dolu mu olduğu belli oluyor mu acaba birşey dedi mi doktorunuz? benimde yarın olacak
evet canim belli oluyor embriyolohda oluyor o esnada bakiyorlar benim 7 tane dollenmeue hazir yumurtam cikmjs

Kızlar birşey danışabilir miyim bu konuda aktif bir konu bulmaktansa burda daha önce cok kişiden yardım gördüğüm için bilginiz vardır diye sormak istedim. Bana bilmeyenler için söyliyim doktor tüp bebek öncesi lucrin depot 3 aylık doz iğne vurdurdu sonrasında hsg çekilmemi söyledi ama bu iğne adeti keseceği söyleniyor ben il dışında cektireceğim için hsgyi tarihi ayarlamam gerekiyor simdi ya ben adet olmazsam hsg nasıl cekilicem bilen var mı acaba ?

Arkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim

Arkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
Normal canım korkma hiç

Kızlar opu olanlar ve transfer olanlar hepinize geçmiş olsun.sabah ağrılardan hastaneye geldim iğne serum vs biraz su toplamış over.hala hastanedeyım .birde az önce labortuvr aradı bugün 2embriyo donsurmuşlar 6tane daha vardı onlarıyarına bırakmışlar günlerine göre yavaşmış takibe aldk dedi sanırım diğerlerinden ümidi kesmem gerek

Back
X