• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
Hayırlı olsun insallah. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bekleyen her arkadas 🙏
Bekleme kısmı cok zor geçiyor kafa dağıtacak seyler lazim bence herkese bu süreçte. Ilgi alanınız neyse iste örgü kitap puzzle kafayı rahat tutmak onemli. iyi düşünün iyi olsun

Selam kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin sabrimizin mükâfatını kucagimizla doldursun bende dün regl 2 günü hormon tahlili verdim sonuçlar normal çıkınca tüp bebeğe basladik sanırım gonal-F başladık 325 cumartesi sabah kontrol var bundan sonra neler olacak kızlar çok merak ediyorum ilk denemem hiç bir bilgim yok bu konularda

Kızlar birşey danışabilir miyim bu konuda aktif bir konu bulmaktansa burda daha önce cok kişiden yardım gördüğüm için bilginiz vardır diye sormak istedim. Bana bilmeyenler için söyliyim doktor tüp bebek öncesi lucrin depot 3 aylık doz iğne vurdurdu sonrasında hsg çekilmemi söyledi ama bu iğne adeti keseceği söyleniyor ben il dışında cektireceğim için hsgyi tarihi ayarlamam gerekiyor simdi ya ben adet olmazsam hsg nasıl cekilicem bilen var mı acaba ?
hsg için adet görmene gerek yok ki , zaten hsg nin düzgün çekilebilmesi açısından kanama yada lekelenme olmaması gerekli ... uygun zamanında çektir bence

Arkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
normalmiş , akıntı için bende korkmuştym :D benmde 10.gün 2 gündür bel kasık ağrım arttı adet olcakmışım gibi

Selam kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin sabrimizin mükâfatını kucagimizla doldursun bende dün regl 2 günü hormon tahlili verdim sonuçlar normal çıkınca tüp bebeğe basladik sanırım gonal-F başladık 325 cumartesi sabah kontrol var bundan sonra neler olacak kızlar çok merak ediyorum ilk denemem hiç bir bilgim yok bu konularda
Yumurtaların büyütecek kuzum 10 gün falan iğneler sonra büyüyen yumurtaların toplanacak doktorun 3 yada 5. Gün inşallah transfer edecek yorucu heyecanlı ama güzel bir yok hayırlı olsun inşallah

Yumurtaların büyütecek kuzum 10 gün falan iğneler sonra büyüyen yumurtaların toplanacak doktorun 3 yada 5. Gün inşallah transfer edecek yorucu heyecanlı ama güzel bir yok hayırlı olsun inşallah
Ama iğneleri dün bugün yarın için verdi cumartesi kontrole çağırdı acaba yumurta gelisimine göre devammi ettirecek çok sağol kuzum Allah razı olsun🤗

normalmiş , akıntı için bende korkmuştym :KK70: benmde 10.gün 2 gündür bel kasık ağrım arttı adet olcakmışım gibi
Aynen benim de daha bugun 6.ignemi vuruldum kasik bel hafif adet olacakmisim gibi agriyo birde akintim var dediginiz gibi zaten ignelere baslayali adetimde kesildi 😊korktum yumurta kendine catlar vs diye

Back
X