- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmaz yüreğini ferah tut Allahım hayırlı eylesinArkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
İnşallah olmaz yüreğini ferah tut Allahım hayırlı eylesin![]()
Hayırlı olsun insallah. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bekleyen her arkadasArkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
Hayırlısı olsun inşallah benimde bu gün transfer oldu hemen kaldırdılar yürüyerek odaya gittim. Bir yarim saat yattım doktor hiç bişey olmaz dediArkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
hsg için adet görmene gerek yok ki , zaten hsg nin düzgün çekilebilmesi açısından kanama yada lekelenme olmaması gerekli ... uygun zamanında çektir benceKızlar birşey danışabilir miyim bu konuda aktif bir konu bulmaktansa burda daha önce cok kişiden yardım gördüğüm için bilginiz vardır diye sormak istedim. Bana bilmeyenler için söyliyim doktor tüp bebek öncesi lucrin depot 3 aylık doz iğne vurdurdu sonrasında hsg çekilmemi söyledi ama bu iğne adeti keseceği söyleniyor ben il dışında cektireceğim için hsgyi tarihi ayarlamam gerekiyor simdi ya ben adet olmazsam hsg nasıl cekilicem bilen var mı acaba ?
normalmiş , akıntı için bende korkmuştymArkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
hayırlısı olsun inşallah :) taze transfer mi?Arkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
maşallah çok güzel :) daha önce kaç folikül gözükmüştü ?evet canim belli oluyor embriyolohda oluyor o esnada bakiyorlar benim 7 tane dollenmeue hazir yumurtam cikmjs
Hadi bakalım güzel haberlerle şenlensin buralarHayırlısı olsun inşallah benimde bu gün transfer oldu hemen kaldırdılar yürüyerek odaya gittim. Bir yarim saat yattım doktor hiç bişey olmaz dedi
Yumurtaların büyütecek kuzum 10 gün falan iğneler sonra büyüyen yumurtaların toplanacak doktorun 3 yada 5. Gün inşallah transfer edecek yorucu heyecanlı ama güzel bir yok hayırlı olsun inşallahSelam kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin sabrimizin mükâfatını kucagimizla doldursun bende dün regl 2 günü hormon tahlili verdim sonuçlar normal çıkınca tüp bebeğe basladik sanırım gonal-F başladık 325 cumartesi sabah kontrol var bundan sonra neler olacak kızlar çok merak ediyorum ilk denemem hiç bir bilgim yok bu konularda
Taze kuzum doktor öyle istedi öyle uygun gördü bakalımhayırlısı olsun inşallah :) taze transfer mi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın :)Taze kuzum doktor öyle istedi öyle uygun gördü bakalım
Canim hayirli ugurlu olsun transferin...hicbisey olmaz kuzum..Arkadaşlar transferim oldu dua bekliyorum ama dayanamadım doktor git dedi 10 dk sonra tuvalete gittim bir şey olur mu acaba
Ama iğneleri dün bugün yarın için verdi cumartesi kontrole çağırdı acaba yumurta gelisimine göre devammi ettirecek çok sağol kuzum Allah razı olsunYumurtaların büyütecek kuzum 10 gün falan iğneler sonra büyüyen yumurtaların toplanacak doktorun 3 yada 5. Gün inşallah transfer edecek yorucu heyecanlı ama güzel bir yok hayırlı olsun inşallah
Evet öyle canım 3 kere falan gideceksin gelişimine bakacaklarAma iğneleri dün bugün yarın için verdi cumartesi kontrole çağırdı acaba yumurta gelisimine göre devammi ettirecek çok sağol kuzum Allah razı olsun![]()
Sağol canım benimCanim hayirli ugurlu olsun transferin...hicbisey olmaz kuzum..
İnşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın :)
Aynen benim de daha bugun 6.ignemi vuruldum kasik bel hafif adet olacakmisim gibi agriyo birde akintim var dediginiz gibi zaten ignelere baslayali adetimde kesildinormalmiş , akıntı için bende korkmuştymbenmde 10.gün 2 gündür bel kasık ağrım arttı adet olcakmışım gibi