• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar yarın opu olacağım da.yanıms götürmem gereken öncesi ve sonrası için lazım olan olacak şeyler var mı tecrübelerinizden söyler misiniz ? Ve nasıl oluyor evrak doldurulacakmış sonra ne oluyor ?
Canım ped al yanına asla takı olmasın üzerinde başka bir şeye gerek yok gece 12 sen sonra su yemek yok

Takip evrakında hidrosalpinks gibi bişey yazıyor mu peki ? Aslında evet hsg için 6 aylık diyorlar ama aslında inşallah tuttsun da biran önce olması daha iyi canım bende salı günü binbir umutla iğnelere başlıcam diye gittim 2 ay erteledi 😔
Canım benim elimde hiç birşey yok receteden başka dün çok kalabalıktı çoğu kişiyi erteledi iki kişiye tedavi başladı sanırım onların sonuçlarında sorunlar çıkmış başka tedavi uygulayacak sonra tüp bebek tedavisine geçecek benden rapor için evraklar istendi resim evlilik cüzdanı fotokopisi gibi şeyler

Canım benim elimde hiç birşey yok receteden başka dün çok kalabalıktı çoğu kişiyi erteledi iki kişiye tedavi başladı sanırım onların sonuçlarında sorunlar çıkmış başka tedavi uygulayacak sonra tüp bebek tedavisine geçecek benden rapor için evraklar istendi resim evlilik cüzdanı fotokopisi gibi şeyler
Benimde o iki kişi gibi oldu canım işte yaa öncesinde ilk muayene de adetin ikinci günü gel tüp bebeğe baslayalım dedi salı günü 2. Günüydü gittim hemşire evraklar hazır mı dedi rapor için evet dedim kan aldılar tamam dedim iğnelere baslıcaz heralde Yakup hoca muayene etti verdiği lucrin iğnenin 3 aylık doz olduğunu söyledik dedi ki 2 ay sonra hsg cekil gel bakalım ameliyat mı tüp bebek mi karar verelim. Cok korkuyorum yaaa inşallah aralık sonu gibi gittiğimde hsg de bişey cıkmaz da baslarız cok heveslenmiştim 🙄

Arkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
Seninle aynı gidiyoruz diye bende sana sorcaktım canım bunu benimde bi kaç kere şeffaf akıntım oldu bi korktum açıkcası ama inşallah normaldir. adet olacakmış gibi ağrı biraz bugün bende de oldu kasıklarımda daha hassas

Kızlar ben bugün transfer oldum pembe renkli akıntı geldi çok tedirgin oldum hiç duydunuz mu böyle bir şey yada yaşadınız mı içinde çok çok hafif kırmızılıkta vardı damar gibi

Benimde o iki kişi gibi oldu canım işte yaa öncesinde ilk muayene de adetin ikinci günü gel tüp bebeğe baslayalım dedi salı günü 2. Günüydü gittim hemşire evraklar hazır mı dedi rapor için evet dedim kan aldılar tamam dedim iğnelere baslıcaz heralde Yakup hoca muayene etti verdiği lucrin iğnenin 3 aylık doz olduğunu söyledik dedi ki 2 ay sonra hsg cekil gel bakalım ameliyat mı tüp bebek mi karar verelim. Cok korkuyorum yaaa inşallah aralık sonu gibi gittiğimde hsg de bişey cıkmaz da baslarız cok heveslenmiştim 🙄
Bende tam tersi önce hsg istesin ameliyat gerekirse olurum demiştim ama direk tedaviye başladı ben kendiliğinden olmasini dilerdim çok yıpratıcı bir süreç tüp bebek tedavisi dün nerdeyse vaz geciyordum bu güne kadarda hep o yüzden bekledim kendiliğinden olacakmış gibi hissediyordum ama yaşım geciyor diye başladım hayirlisi olsun hakkımızda ins Allah hsg de sorun çıkmaz kendiliğinden hamile kalirsin tüp bebeğe gerek kalmaz canım

Kızlar ben bugün transfer oldum pembe renkli akıntı geldi çok tedirgin oldum hiç duydunuz mu böyle bir şey yada yaşadınız mı içinde çok çok hafif kırmızılıkta vardı damar gibi
Kuzum korkma..tutunuyo bebislerin allahin izniyle..bebisin rahmine yerlesmeye calisiyo.. :nazar: :nazar:

Seninle aynı gidiyoruz diye bende sana sorcaktım canım bunu benimde bi kaç kere şeffaf akıntım oldu bi korktum açıkcası ama inşallah normaldir. adet olacakmış gibi ağrı biraz bugün bende de oldu kasıklarımda daha hassas
Aynen oyle bendede oyle yazilanlara gore normal birseymis ama bendede hala ara ara akintim oluyo ve hafif agri

Canm transferin hayırlı olsun blast embriyo 1-2gün içinde tutunabiliyor.tutunmadan değilsede transfer sırasnda hafif bir zorlamadan kaynaklı ufak bir lekede olabilir

Bende tam tersi önce hsg istesin ameliyat gerekirse olurum demiştim ama direk tedaviye başladı ben kendiliğinden olmasini dilerdim çok yıpratıcı bir süreç tüp bebek tedavisi dün nerdeyse vaz geciyordum bu güne kadarda hep o yüzden bekledim kendiliğinden olacakmış gibi hissediyordum ama yaşım geciyor diye başladım hayirlisi olsun hakkımızda ins Allah hsg de sorun çıkmaz kendiliğinden hamile kalirsin tüp bebeğe gerek kalmaz canım
Bende ilk kez tecrübe ediyorum canım 2.5 senedir kistlermi biliyorum ama bir türlü cesaret edememiştim simdide zaten ilerlemiş baya hsgden felan da acayip korkuyorum zaten bakalım Allahım yardımcımız olsun inşallah. Bizde hem erkek faktörü hem kadın faktörü var oyüzden doğal yolla gebelik mucize olur ama Allah nelere kadir tabi olmayacak hiçbirşey yok dünya da

Merhaba, buralarda henüz yeniyim. Yaklaşık iki senelik evliyim, bir yıldır çocuk istemimiz var. 0,5 amh ve 8 antral folikülden sonra jinekoloğum ivf tedavisine yönlendirdi. 10 ekimde iğne tedavisine başladım. 200 gonal-f ve 75 menopur'u beş gün kullandıktan sonra cettrotide eklendi ve beş gün de hepsini beraber kullandım. 10. gün akşam saat 9'da ovitrelle'i yaptım ve ertesi günüm iğnesiz -sadece folik asitle- geçti. sonraki gün sabah opu için tüp bebek merkezine gittim. işlemi bayıltarak yaptılar ve yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Uyandığımda ağrım yoktu sadece sağ kasığımda oturup kalkarken ve yürürken gerçekleşen batma hissi vardı. Opu günü parol kullanma ihtiyacım olmadı çok şükür ki. bugün opunun ertesi günüydü sabah vajene yapılan jel progesteronu kullanmaya başladım, transfere kadar her gün kullanacağım.
Opu'da 8 yumurta toplandı ve embriyoloğumuz, eşimin sperm örneğinde bazı morfolojik bozukluklar görüldüğünü ve kalsiyum içerikli bir solüsyonla işlem göreceğini söyledi. Bugün merkezden aradılar ve 8 yumurtadan 7'sinin sağlıklı bir şekilde döllendiği bilgisini verdiler. Pazartesi kısmetse transfer gerçekleşecek, çok çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bende ilk kez tecrübe ediyorum canım 2.5 senedir kistlermi biliyorum ama bir türlü cesaret edememiştim simdide zaten ilerlemiş baya hsgden felan da acayip korkuyorum zaten bakalım Allahım yardımcımız olsun inşallah. Bizde hem erkek faktörü hem kadın faktörü var oyüzden doğal yolla gebelik mucize olur ama Allah nelere kadir tabi olmayacak hiçbirşey yok dünya da
Hsg den hiç korkma regl sancısı gibi anlık bir karin ağrısı oluyor hemen geçiyor ben tek seferde iki defa çekildim biri iyi çıkmadı diye ikinci defa de ediler birde ayrıca cekilmistim hemde narkozsuz zatın tüpler kapaliysa hiç ağrı yaşamazsın umarım açıktır hafif kapalılık varsa zatın açılıyor ama emin olmuş olursun ben şuan muallaktayim mesela kapalıysa kimyasal gebelik nasıl oldu açıksa neden gebelik olmadı en güzeli tadbiri almak takdiri Allaha bırakmak ins Allah sürecin en güzel şekilde geçer ve hayaline kavuşursun senin içinde dua edicem canım

Back
X