Merhaba, buralarda henüz yeniyim. Yaklaşık iki senelik evliyim, bir yıldır çocuk istemimiz var. 0,5 amh ve 8 antral folikülden sonra jinekoloğum ivf tedavisine yönlendirdi. 10 ekimde iğne tedavisine başladım. 200 gonal-f ve 75 menopur'u beş gün kullandıktan sonra cettrotide eklendi ve beş gün de hepsini beraber kullandım. 10. gün akşam saat 9'da ovitrelle'i yaptım ve ertesi günüm iğnesiz -sadece folik asitle- geçti. sonraki gün sabah opu için tüp bebek merkezine gittim. işlemi bayıltarak yaptılar ve yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Uyandığımda ağrım yoktu sadece sağ kasığımda oturup kalkarken ve yürürken gerçekleşen batma hissi vardı. Opu günü parol kullanma ihtiyacım olmadı çok şükür ki. bugün opunun ertesi günüydü sabah vajene yapılan jel progesteronu kullanmaya başladım, transfere kadar her gün kullanacağım.
Opu'da 8 yumurta toplandı ve embriyoloğumuz, eşimin sperm örneğinde bazı morfolojik bozukluklar görüldüğünü ve kalsiyum içerikli bir solüsyonla işlem göreceğini söyledi. Bugün merkezden aradılar ve 8 yumurtadan 7'sinin sağlıklı bir şekilde döllendiği bilgisini verdiler. Pazartesi kısmetse transfer gerçekleşecek, çok çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.