- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Bilemedim ki canımAğrılı pardon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim ki canımAğrılı pardon
Hemde anestesiz çektirdim bendepeki rahim filmi cektirmişmiydiniz?
Sağol canımOncelikle hayirli olsun canim..dilerim tahmin edilenden daha fazla yumurta toplanir..sadece rahat kiyafetler giy..birde yanina pet al..onun disinda hicbirseye gerek yok
Amin canim..insallah guzel gecrr..hepsi dolu ve olgun cikarr..ve kaliteli dollenir..cok rahat geciyo..anestezi alacagin icin..panik yapma hic..Sağol canımdoktor 7-8 toplarız dedi ama bakalım kısmet. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
![]()
Aslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum benAmin canim..insallah guzel gecrr..hepsi dolu ve olgun cikarr..ve kaliteli dollenir..cok rahat geciyo..anestezi alacagin icin..panik yapma hic..
Bende halsizlik yok canim herkeste farklı demek kiBende de var ama çok değil bende halsizlik inanılmaz boyutta zaten biraz hastayım sanırım başka da bir şey yok![]()
Korkmanıza hiç gerek yok inanın ultrasyon muayenesi gibi. Tüpler tıkalı olunca çok acıyormuş o yüzden ben anestezik çekildim rahim filmini ama transfer hiç bişey değil ben cook mutluydum hiç birşey hissetmedim.kızlar bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.
işte bişeyler taktılar. sonra temizlediler silip içeriyi.
sonra plastik bir boru ile ilaç verdiler 2 kere
ve ben o boruyu hissettim.
yanlış tabirler kullanıyor olabilirim . kendimi de cok kastım gevşek bırakamıyorum. 3 yıldır evligim ilişki sırasında da bazen böyle oluyor.
2 kere ilaç vermek zorunda kaldılar . ilkinde bir tüpüm kapalıydı 2 inci de açıldı.
işlem sonunda acıdan korkudan bayılmışım.
sorum şu transferde bu şekilde mi oluyor .
aynı şeyleri oraya sokuyorlar biliyorum fakat o içeri giren boruyu hissettiniz mi.
işlemden beri aglıyorum . en güzel şey transfer ve ben teansferden korkuyorum .
Sende aralık ayı transferisin demekAslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum benkaliteli yumurta çıkar mı döllenir mi diye. Birde transferi 2 adet dönemi sonra olcam sürekli kafamda kurarım artık
![]()
içeri salınan boruyu hissediyormusunuz embrıyoyu tasıyan .Korkmanıza hiç gerek yok inanın ultrasyon muayenesi gibi. Tüpler tıkalı olunca çok acıyormuş o yüzden ben anestezik çekildim rahim filmini ama transfer hiç bişey değil ben cook mutluydum hiç birşey hissetmedim.
Yok zaten çok ince bişey o katater deniliyo galiba 5 dk sürmüyor bitti dediler anlamadım bileiçeri salınan boruyu hissediyormusunuz embrıyoyu tasıyan .
InsallahHepimizde oldu hemen hemen canım o ağrılar benim 3-4 gün ağrıdı idrar yaparken gaz olayı da zamanla geçiyor
Hım ilkkez duydum doğrudurCanim tam olgunlasmis yumurta m1 mis..tam olgunlasamamis yumurta m2 imis olgunlasmamis yumurta ise ci-vi yumurtaymis..bende bilmiyodum yeni ogrendim..
Dmeekki ilaclarin etkisi anca atiliyor bende kefir rezene kuru kayisi vs yiyorum ama siskinlik gaz sancisi lavabiya cikarken aci agri var bakalim inslalah gecer sizinde insallah sonucu olumlu olur hayirlisiylaBende de olmuştu. Kuru kayısı falan yemeye çalıştım sabahları. İşe yaradı gibi. Ama tabi opu geçti transfer olalı 6 gün geçti ama karnım şiş ve hala bende de benzer ağrılar oluyor![]()
Aslında ben 2 kez çekildim ikisinde de anestezi olmadı. C kollu cihaz diyorlar incecik ağrısız. Bende hafif tıkanıklık vardı mesela zorladı biraz böyle adet ağrısı olur ya o şekilde oldu sonra geçti. Eski cihazlarla sanırım ağrı oluyorHemde anestesiz çektirdim bende
Sen neden bekliyorsun canım. Benim rahim kalınlığım yeterli değilmişSende aralık ayı transferisin demekburda bazılarımız aralık ayını bekliyor yalnz değilsin biride ben
![]()
Dmeekki ilaclarin etkisi anca atiliyor bende kefir rezene kuru kayisi vs yiyorum ama siskinlik gaz sancisi lavabiya cikarken aci agri var bakalim inslalah gecer sizinde insallah sonucu olumlu olur hayirlisiyla![]()
Canim pozitif oll hep..bak benim 3 taneydi 1 tanesi dollenmedi..1 taneis dollendi..bir taneside tam olgunlasmamis ama yinede dollenmis..o tam olgunlasmamistan cok umutlu degilim ama..ilk bi moralim bozuldu..ama sonra o minnak dollenen icin duygusala bagladim..cirpiniyor yavrum dedim..insallah birakmaz ama hersey allahtan..rabbim insallah kismet eder bana..sende icini hep rahat tut..beklemk cok zor..cok iyi biliyorum..4 ay bekledim ben..ilac tedavisi aliyodumm..cok zoe gecri o 4 ay..Aslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum benkaliteli yumurta çıkar mı döllenir mi diye. Birde transferi 2 adet dönemi sonra olcam sürekli kafamda kurarım artık
![]()
Aynen canim dusun bu benim 3.tedavi Ve yeni duydum bu m1 m2 yi..yada ci vi yii..Hım ilkkez duydum doğrudurneler neler var
Aslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum benkaliteli yumurta çıkar mı döllenir mi diye. Birde transferi 2 adet dönemi sonra olcam sürekli kafamda kurarım artık
![]()
rahim filmine de demişlerdi . ama o içeri salınanı hissettim .Yok zaten çok ince bişey o katater deniliyo galiba 5 dk sürmüyor bitti dediler anlamadım bile