2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Amin canim..insallah guzel gecrr..hepsi dolu ve olgun cikarr..ve kaliteli dollenir..cok rahat geciyo..anestezi alacagin icin..panik yapma hic..
Aslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum ben🤣 kaliteli yumurta çıkar mı döllenir mi diye. Birde transferi 2 adet dönemi sonra olcam sürekli kafamda kurarım artık😂😂

kızlar bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.
işte bişeyler taktılar. sonra temizlediler silip içeriyi.
sonra plastik bir boru ile ilaç verdiler 2 kere
ve ben o boruyu hissettim.
yanlış tabirler kullanıyor olabilirim . kendimi de cok kastım gevşek bırakamıyorum. 3 yıldır evligim ilişki sırasında da bazen böyle oluyor.
2 kere ilaç vermek zorunda kaldılar . ilkinde bir tüpüm kapalıydı 2 inci de açıldı.
işlem sonunda acıdan korkudan bayılmışım.

sorum şu transferde bu şekilde mi oluyor .
aynı şeyleri oraya sokuyorlar biliyorum fakat o içeri giren boruyu hissettiniz mi.
işlemden beri aglıyorum . en güzel şey transfer ve ben teansferden korkuyorum .
Korkmanıza hiç gerek yok inanın ultrasyon muayenesi gibi. Tüpler tıkalı olunca çok acıyormuş o yüzden ben anestezik çekildim rahim filmini ama transfer hiç bişey değil ben cook mutluydum hiç birşey hissetmedim.

Aslında opu yu değilde sonrasını düşünüyorum ben🤣 kaliteli yumurta çıkar mı döllenir mi diye. Birde transferi 2 adet dönemi sonra olcam sürekli kafamda kurarım artık😂😂
Sende aralık ayı transferisin demek;) burda bazılarımız aralık ayını bekliyor yalnz değilsin biride ben;)

Korkmanıza hiç gerek yok inanın ultrasyon muayenesi gibi. Tüpler tıkalı olunca çok acıyormuş o yüzden ben anestezik çekildim rahim filmini ama transfer hiç bişey değil ben cook mutluydum hiç birşey hissetmedim.
içeri salınan boruyu hissediyormusunuz embrıyoyu tasıyan .

Bende de olmuştu. Kuru kayısı falan yemeye çalıştım sabahları. İşe yaradı gibi. Ama tabi opu geçti transfer olalı 6 gün geçti ama karnım şiş ve hala bende de benzer ağrılar oluyor😔😔
Dmeekki ilaclarin etkisi anca atiliyor bende kefir rezene kuru kayisi vs yiyorum ama siskinlik gaz sancisi lavabiya cikarken aci agri var bakalim inslalah gecer sizinde insallah sonucu olumlu olur hayirlisiyla 🤗🤗

Hemde anestesiz çektirdim bende
Aslında ben 2 kez çekildim ikisinde de anestezi olmadı. C kollu cihaz diyorlar incecik ağrısız. Bende hafif tıkanıklık vardı mesela zorladı biraz böyle adet ağrısı olur ya o şekilde oldu sonra geçti. Eski cihazlarla sanırım ağrı oluyor

Dmeekki ilaclarin etkisi anca atiliyor bende kefir rezene kuru kayisi vs yiyorum ama siskinlik gaz sancisi lavabiya cikarken aci agri var bakalim inslalah gecer sizinde insallah sonucu olumlu olur hayirlisiyla 🤗🤗
🙈Ben hiç dikkat etmedim gaz işine 😂normalde de hergğn turp vs gibi gaz yapıcı şeyler yiyince farkedemedim 🙈🤣

Canim pozitif oll hep..bak benim 3 taneydi 1 tanesi dollenmedi..1 taneis dollendi..bir taneside tam olgunlasmamis ama yinede dollenmis..o tam olgunlasmamistan cok umutlu degilim ama..ilk bi moralim bozuldu..ama sonra o minnak dollenen icin duygusala bagladim..cirpiniyor yavrum dedim..insallah birakmaz ama hersey allahtan..rabbim insallah kismet eder bana..sende icini hep rahat tut..beklemk cok zor..cok iyi biliyorum..4 ay bekledim ben..ilac tedavisi aliyodumm..cok zoe gecri o 4 ay..

Back
X