2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar bugun 3.gun emrıyolog aradı benide 1 tane yumurta vardı biliyorsunuz dollenmıs orta kalıteymıs 5.gun haber vericez dedı anlamadığım kadarıyla tek yumurta olunca 3.gun dondurmuyolarmı. 5. gun karar verıcez dedı
Merhaba canim..benimde 2. Kalite.5. Gunu bekliyoruz..benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende zaten istemiyodum 3. Gun..gidecekse 5 e kadar tutunma sansida artar diye dusunuyorum..cunki 4. Gun kritik birgun..4. Gune gidip gitmeyecgini bilmeden transfer yaoiliyo 3.gun .ben ticari baktiklatini dusunuyorum..bu benim gorusum..benimde daha onceki 2 denemem de tek embriyom vardi.ve 3. Gun transfer oldu..negatif oldu..tabikide pozitifte olabilit..ama sansin cok dusuk oluyor bu sekilde olunca..kac hucreli dediler peki canim..insallah 5. Gune gider kuzum..bende haber bekliyorum..rabbim nasip eder insallah..💕🙏🙏🙏🙏

Merhaba canim..benimde 2. Kalite.5. Gunu bekliyoruz..benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende zaten istemiyodum 3. Gun..gidecekse 5 e kadar tutunma sansida artar diye dusunuyorum..cunki 4. Gun kritik birgun..4. Gune gidip gitmeyecgini bilmeden transfer yaoiliyo 3.gun .ben ticari baktiklatini dusunuyorum..bu benim gorusum..benimde daha onceki 2 denemem de tek embriyom vardi.ve 3. Gun transfer oldu..negatif oldu..tabikide pozitifte olabilit..ama sansin cok dusuk oluyor bu sekilde olunca..kac hucreli dediler peki canim..insallah 5. Gune gider kuzum..bende haber bekliyorum..rabbim nasip eder insallah..💕🙏🙏🙏🙏

Valla bende artık ticari bakıyorum. Gecen sefer 4 yumurtadan 3ü döllenmişti 2.si 5. Güne gitmişti biri ıyı kalite dıgerı orta kaliteydı tabi ıyı kalite olan taze transfer olup negatifle sonuclandı. Biride geriden geliyor demıslerdı ama 5.gune gelmıstı mesela keske diyorum 6.gunu bekleselerdı dondursalardı. Ya bana ulasamamıslar esımı aramıslar oda zaten o kadar rahat anlattıkkı 50 kere sordum. Orta kalıteymıs gelısımı devam ediyor. 5 gunu bekleyıp pazar haber vericez dondurup dondurmıcamızı demısler. Bende annemdeyım bu surecde bugun gecıcem eve artık pazar ben acarım telefonu. Sorarım detayları😞

Senın ıcınde dua ediyorum kaliteli yumosların olur ınsallah ❤️🌼

Kızlar bugun 3.gun emrıyolog aradı benide 1 tane yumurta vardı biliyorsunuz dollenmıs orta kalıteymıs 5.gun haber vericez dedı anlamadığım kadarıyla tek yumurta olunca 3.gun dondurmuyolarmı. 5. gun karar verıcez dedı
Garantici doktordur canım benim doktorumda öyleydi 2 yumurtayı 5 e kadar götürdü

Kızlar benim de 2 yumurtam döllendi (zaten 3 olgun yumurta toplanmıştı). 2 sinin de 5. güne gitmesini beklediler, 3. gün dondurmadılar. Ben de yüreğim ağzımda bekledim ya gitmezse diye gittiler. 5. güne gidebilen embryonun kalitesi daha çok belli oluyormuş ve daha çok tutunma şansı ve canlı doğum şansı varmış. İnşallah herkesin embryolorı güzel blastokist olurlar :)

Mucizem33 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Ah canım en önemlisi o pozitifi görebilmek sonrasi Allah 'ın izniyle gelir insalah🤗 benimde bu gün 7. Günüm 3. Gün embriyosu cesaret edemedim idrar testine. Karnimda 2 gündür ağrıyor adet olacak gibi Çok korkuyorum..
Yaptiniz mi test

Yaa kızlar cesaretimi topladım şimdi yaptım cok çok silik bir çizgi çıktı o kadar silik ki hayalet bildiginiz😁 inşallah göz yanılması degildir🤲🤗

Eklentiler

• Screenshot_20201030-152012_Gallery.webp
    Screenshot_20201030-152012_Gallery.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
Yaa öylemi canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimize bu duyguları yaşatsın inşallah darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah 😍
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin 🥰 geri kalanlarımıza da bu duyguları yaşamayı nasip etsin ♥️♥️♥️

Kızlar benim de 2 yumurtam döllendi (zaten 3 olgun yumurta toplanmıştı). 2 sinin de 5. güne gitmesini beklediler, 3. gün dondurmadılar. Ben de yüreğim ağzımda bekledim ya gitmezse diye gittiler. 5. güne gidebilen embryonun kalitesi daha çok belli oluyormuş ve daha çok tutunma şansı ve canlı doğum şansı varmış. İnşallah herkesin embryolorı güzel blastokist olurlar :)

Mucizem33 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Amin canim.🙏.masallah kuzum..sukurler olsun .darisi insallah bizimde basimiza..gercekten yuregimiz agzimizda bekliyoruz..10 yil dhaa yaslandim resmen. Su 4 gunde...cok tesekkur ederim canim insallah darisi benimde basima..ve cumlemiizn..aminn 🙏🙏💕💕💕

Merhaba kizlar az once aradilar..4. Gun bakamiyorlarmis..bozmamak adina sanirim..yarin transfer icin cagirdilar..ama anladigim kadariyla yarin netlesecek..transfer olup olamayacagim..rabbim nasip ederse yarin oglen transferim gerceklesecek..lutfen dua edin..cok duygusal sureclerden geciyorum..hersey olacagina variyor diyip hep kendimi teselli etmeye calisiyorum bi tarfatan...dualarinizda olmak dilegiyle..💕💕🙏🙏

Masallah canim..vallahi var..allah devaminida katlanarak getirmeyi nasip etsin..senin 3. Gundu sanirim..cok silik cikmasi normal..hatta bugun cikmasi bile super..kan testide yaptirsana canim..degerin azda olsa cikar sanirim..tebrik ederim..darisi bizlerinde basina insallah🙏💕💕

Back
X