2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Benim bildiğim %30unu ödüyoruz toplamın. Ama tam emin değilim ben aldığımda eczaneye hesaplatmıştım. Normalde 7500 falan tutuyordu. 2070₺ ödemiştim raporla.
Canım nasıl yaptınız yani bizde ilaçların ne dozda olacağı opu dan 2 gün önce belli oldu rapor da ondan sonra hazırlandı. Hani ne kadar kullanılacağı kesinleşinsin diye de bende tam para ile aldım eczanede geri ödeyecek ama keşke ne kadar karşılıyor bilebilsek😅

Benim bildiğim %30unu ödüyoruz toplamın. Ama tam emin değilim ben aldığımda eczaneye hesaplatmıştım. Normalde 7500 falan tutuyordu. 2070₺ ödemiştim raporla.
Ve sanırım dediğin gibi 30 unu ödüyoruz

Merhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.😇
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım 🙏🏼

Canım nasıl yaptınız yani bizde ilaçların ne dozda olacağı opu dan 2 gün önce belli oldu rapor da ondan sonra hazırlandı. Hani ne kadar kullanılacağı kesinleşinsin diye de bende tam para ile aldım eczanede geri ödeyecek ama keşke ne kadar karşılıyor bilebilsek😅
Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Bizde rapor çıktı ilaçları aldık öyle başladık tedaviye. Sen özeldesin sanırım kullandığın ilaç kadarını yazdılar büyük ihtimal rapora. Benim aldığım ilaçlardan kalanlar oldu mesela hepsini kullanmadım 😬

Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Bizde rapor çıktı ilaçları aldık öyle başladık tedaviye. Sen özeldesin sanırım kullandığın ilaç kadarını yazdılar büyük ihtimal rapora. Benim aldığım ilaçlardan kalanlar oldu mesela hepsini kullanmadım 😬
Aynen 😅 belki doz arttırılır diye baştan yazmadılar 🙈

Kızlar selam ben pazartesi yumurta toplama içlemine başlıyorum inşallah. Bugün covid testi yaptırdım. Tek korkum o şimdi ya pozitif çıkarsa. Birkaç gündür vücudum çok halsiz. Üşütmüş gibi. Eğer pozitif çıkarsam herşey iptal ve buyüzden çok stresliyim😭😭😭😭

Kizlar transferden ciktimm...1 embriyom devam etmemis..o yuzden 1 embriyo transferi oldum..ba kalit3deymis..yuzde 50 sansin var dedi bana..sukurler olsun..🙏💕💕

Bir tane olsun bizim olsun canım 🤗rabbim sıkı sıkı tutunma sını nasip etsin yavrunun🍼👶

Canim insallah..ama en ufacik umidim bile kalmadi benim..4ba kalitedeymis..durumu cok kotu..cok uzgunum..

Öyle düşünme yumurtaya can veren rabbimin yanında her şey çok.. Hiç belli olmaz kaliteli olup tutmayanda var orta kaliteli olup tutanda..bu sitede çok örneklerini gördük. Mesela bana da 5.gün 2 embriyo transfer edildi.. Biri iyi dedi embriyolog 2.sinnde gelişimi diğerine göre yavaş dedi.Yarın test günüm ve umutla mucizelerimi bekliyorum 🍼🍼👶👶Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede 🤲yeter ki allah ol desin...

Canim insallah..ama en ufacik umidim bile kalmadi benim..4ba kalitedeymis..durumu cok kotu..cok uzgunum..

Bundan daha iyisi sadece 4aa değil mi? Gayet iyi kalite olarak geçiyor 4ba. 3bb nin üstündeki embryoların canlı doğum oranı %41den başlıyor. Seninki %50 civarı bence iyi oran. Sakın moralini bozma. Aklını dağıtacak aktivitelerde bulun. İnşallah olacak.

Bundan daha iyisi sadece 4aa değil mi? Gayet iyi kalite olarak geçiyor 4ba. 3bb nin üstündeki embryoların canlı doğum oranı %41den başlıyor. Seninki %50 civarı bence iyi oran. Sakın moralini bozma. Aklını dağıtacak aktivitelerde bulun. İnşallah olacak.
4ab de var canim..yani tam 3 olcakmis koseden donmua sanki..ben cok umutluydum..o yari olgun yumurtaninda dollenmesi beni cok umutlandirmisti aslinda..ama suan malesef umidim yok..hersey allahttan..nasibimizde yokmus dicem..4ba olupta hamile kalanida gormedim acikcasi..aratirdim.biraz doktorumda yuzde 50 oran verdi..ama sen bu bilgiye nerden umastin canim..ilk ba dediginde ben ab anladim..meger ba da varmis.4ba oldugunuda embriyologumdan ogrendim.cok uzgunum..bunu 3 negatif yasayan biri olarak soyluyorum.sakin yanlis anlasilmasin..cift olmadi zaten orda bi moralim coktu..kaliteside 4ba ymis..cok uzuldum.

4ab de var canim..yani tam 3 olcakmis koseden donmua sanki..ben cok umutluydum..o yari olgun yumurtaninda dollenmesi beni cok umutlandirmisti aslinda..ama suan malesef umidim yok..hersey allahttan..nasibimizde yokmus dicem..4ba olupta hamile kalanida gormedim acikcasi..aratirdim.biraz doktorumda yuzde 50 oran verdi..ama sen bu bilgiye nerden umastin canim..ilk ba dediginde ben ab anladim..meger ba da varmis.4ba oldugunuda embriyologumdan ogrendim.cok uzgunum..bunu 3 negatif yasayan biri olarak soyluyorum.sakin yanlis anlasilmasin..cift olmadi zaten orda bi moralim coktu..kaliteside 4ba ymis..cok uzuldum.
Canım sıkma nolur canını olacaksa kalitesiz olsa da olur olmayacaksa çok kaliteli olsa da nolur ki rabbim ne isterse dua ve stresten uzak en önemlisi bunlar şimdi strese girme hiç güzel enerji yolla

Kalitesi gayet iyi kız niye üzülüyorsun 4 Ba olup o kadar tutan var ki kalitesi süper

Back
X