- 9 Ekim 2020
- 5.904
- 7.911
- 148
ya çokta bekleme ilaç kullanıyorsan en azından sonuca göre ya devm edersin ya bırakırsın inşlh gzldir sonuçEşimden gizli yapicam çünkü o zamanını bekleyelim diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya çokta bekleme ilaç kullanıyorsan en azından sonuca göre ya devm edersin ya bırakırsın inşlh gzldir sonuçEşimden gizli yapicam çünkü o zamanını bekleyelim diyor
Genotropin bendede az miktarda kalmisti..hic tarihine bakmadim..az miktarda duruyor..en son haziranda kullanmistim..atiyim ommassa bende onu..gonalfe bisey olmaz kuzum..hatta bu tedavimde maden bulmus gibi olmustumGenotropin sulandırdıktan sonra 4 hafta ıcınde kullanılması gerekıyormus. Gonalf sulandırılmış o mayısa kadar. O zaman ona bırsey olmaz. Gecen sefer gonalf 1 kere kullandım 2 ay sonra kullanma tarihi gecınce attım. O moral bozukluguyla hıc dusunmedım![]()
İnşallah canım inşallah iki gün sonra yaparımya çokta bekleme ilaç kullanıyorsan en azından sonuca göre ya devm edersin ya bırakırsın inşlh gzldir sonuç![]()
İnşallah hepsi 5 . Güne sağlıkla gider canımMerhaba kizlar dun yumurta toplama olmustu 23 yumurtam toplanmisti bugun aradilar 12 tanesi kaliteliymis 10 tanesi dollenmis bakalim hangisiyle sonuca baglancak
İnsallah canimİnşallah hepsi 5 . Güne sağlıkla gider canım![]()
daha temizini domestos sağlarİnşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız. Ya ben birşey sormak istiyorum. Adetle hani vücut temizleniyor ya, böyle daha da temizleyen bi bitki karışımı vs biliyor musunuzhani öaydanoz suyu iç iltihap için iyidir derler ya
Hayıt suyu kullanmak rahmi temizlemekte en etkili yöntemlerdendir. Sabah, öğlen akşam bir çay bardağının dörtte bir oranında hayıt suyu kalanını normal su doldurup en az 21 gün bunu için. Düzenli kullanın, en az 3 ay düzenli kullanımda bir kadının rahmi anasından doğduğu gibi temiz hale gelir. Hayıt suyu yapmak için 1 su bardağı kaynar suya, 1 tatlı kaşığı hayıt otu konur, 15 dakika sonra süzülür.(saraçoğlu kürü)İnşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız. Ya ben birşey sormak istiyorum. Adetle hani vücut temizleniyor ya, böyle daha da temizleyen bi bitki karışımı vs biliyor musunuzhani öaydanoz suyu iç iltihap için iyidir derler ya
Hahah canım benim yadaha temizini domestos sağlarbi rahat bırak rahmini o kendini temizler rahim florası yaradılıştan kendini temizleme özelliğine sahip
)
Hayıt otuHayıt suyu kullanmak rahmi temizlemekte en etkili yöntemlerdendir. Sabah, öğlen akşam bir çay bardağının dörtte bir oranında hayıt suyu kalanını normal su doldurup en az 21 gün bunu için. Düzenli kullanın, en az 3 ay düzenli kullanımda bir kadının rahmi anasından doğduğu gibi temiz hale gelir. Hayıt suyu yapmak için 1 su bardağı kaynar suya, 1 tatlı kaşığı hayıt otu konur, 15 dakika sonra süzülür.(saraçoğlu kürü)al gönlün olsun
Yani normalde o aldığımız ilaçlar ve gelişen bir sürü yumurta bile bu etkileri yapıyor sende 40 maşallahKızlar bende bugün kontrole gittim 40 yumurta var toplamda ama küçükler var dedi. Ah bu pcos beni mahvetti. Cuma cumartesi toplarmışız inşallah sağlıklı olur hepimizinkilerPatlamak üzereyim hormonlardan . Sürekli acıkıyorum ağlıyorum yumurtalar büyüdükçe iyice kötü oldum. Midem cok kötü bulanıyo. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı hiç aranızda
![]()
Ya bebem yaa kelin ilacı olsa kendine sürer hesabı ben o sıvıyı temizlettim gene oldu baktım bana ayakbagı tüpü bağlattım kurtuldumHahah canım benim yaya hu bende tüpte sıvı birikimi varya belki onu birşeylere ile yok edebilirim diye düşünüyorum
derin temizlik isteği ondan.
valla inanmıcan bende babamı gönderdim aktara sana yazarken benmde kafama yattıHayıt otutmmdr aktar yolları taştan
![]()
Ya ben tüp işine girişmek istemiyorum zaten biri gitti diğeri sağlam kalsın bari. Herşeyde yumurtalıklara az çok zarar oluyorYa bebem yaa kelin ilacı olsa kendine sürer hesabı ben o sıvıyı temizlettim gene oldu baktım bana ayakbagı tüpü bağlattım kurtuldum![]()