2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Genotropin sulandırdıktan sonra 4 hafta ıcınde kullanılması gerekıyormus. Gonalf sulandırılmış o mayısa kadar. O zaman ona bırsey olmaz. Gecen sefer gonalf 1 kere kullandım 2 ay sonra kullanma tarihi gecınce attım. O moral bozukluguyla hıc dusunmedım 😞
Genotropin bendede az miktarda kalmisti..hic tarihine bakmadim..az miktarda duruyor..en son haziranda kullanmistim..atiyim ommassa bende onu..gonalfe bisey olmaz kuzum..hatta bu tedavimde maden bulmus gibi olmustum🤗🤗bi cok igne vardi bende onceki tedavilerimde raporluydu fazla fazla almisiiz birde..bu tedavimden aonra bile gonalf gonapeptyl merional cetrotid kaldi yani o derce fazla almisim..

Cnm bende bu sefer rapor cıkarttım. Raporlu haliyle 3 bın odedık. Ozeldekı hemsıre de zaten raporlu butun ılacları yazım kullanırsın dedı. Saolsun 3 poşetle eve geldım. Eczacı kız hatta abla sızın surec baya uzun galiba dedı ıcıne dogmus heralde 🙏🙂 ama genotropin karsılamıyordu onu parayla aldık.

İnşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız. Ya ben birşey sormak istiyorum. Adetle hani vücut temizleniyor ya, böyle daha da temizleyen bi bitki karışımı vs biliyor musunuz 😅 hani öaydanoz suyu iç iltihap için iyidir derler ya

İnşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız. Ya ben birşey sormak istiyorum. Adetle hani vücut temizleniyor ya, böyle daha da temizleyen bi bitki karışımı vs biliyor musunuz 😅 hani öaydanoz suyu iç iltihap için iyidir derler ya
daha temizini domestos sağlar😂😂😂 bi rahat bırak rahmini o kendini temizler rahim florası yaradılıştan kendini temizleme özelliğine sahip;))

Hayıt suyu kullanmak rahmi temizlemekte en etkili yöntemlerdendir. Sabah, öğlen akşam bir çay bardağının dörtte bir oranında hayıt suyu kalanını normal su doldurup en az 21 gün bunu için. Düzenli kullanın, en az 3 ay düzenli kullanımda bir kadının rahmi anasından doğduğu gibi temiz hale gelir. Hayıt suyu yapmak için 1 su bardağı kaynar suya, 1 tatlı kaşığı hayıt otu konur, 15 dakika sonra süzülür.(saraçoğlu kürü)😂al gönlün olsun

Kızlar bende bugün kontrole gittim 40 yumurta var toplamda ama küçükler var dedi. Ah bu pcos beni mahvetti. Cuma cumartesi toplarmışız inşallah sağlıklı olur hepimizinkiler 🙏🏼 Patlamak üzereyim hormonlardan . Sürekli acıkıyorum ağlıyorum yumurtalar büyüdükçe iyice kötü oldum. Midem cok kötü bulanıyo. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı hiç aranızda :(

daha temizini domestos sağlar😂😂😂 bi rahat bırak rahmini o kendini temizler rahim florası yaradılıştan kendini temizleme özelliğine sahip:KK66:)
Hahah canım benim ya 😅😝 ya hu bende tüpte sıvı birikimi varya belki onu birşeylere ile yok edebilirim diye düşünüyorum 😅derin temizlik isteği ondan.

Hayıt suyu kullanmak rahmi temizlemekte en etkili yöntemlerdendir. Sabah, öğlen akşam bir çay bardağının dörtte bir oranında hayıt suyu kalanını normal su doldurup en az 21 gün bunu için. Düzenli kullanın, en az 3 ay düzenli kullanımda bir kadının rahmi anasından doğduğu gibi temiz hale gelir. Hayıt suyu yapmak için 1 su bardağı kaynar suya, 1 tatlı kaşığı hayıt otu konur, 15 dakika sonra süzülür.(saraçoğlu kürü)😂al gönlün olsun
Hayıt otu 👍🏻💪🏻tmmdr aktar yolları taştan 😁👌🏻

Kızlar bende bugün kontrole gittim 40 yumurta var toplamda ama küçükler var dedi. Ah bu pcos beni mahvetti. Cuma cumartesi toplarmışız inşallah sağlıklı olur hepimizinkiler 🙏🏼 Patlamak üzereyim hormonlardan . Sürekli acıkıyorum ağlıyorum yumurtalar büyüdükçe iyice kötü oldum. Midem cok kötü bulanıyo. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı hiç aranızda :KK43:
Yani normalde o aldığımız ilaçlar ve gelişen bir sürü yumurta bile bu etkileri yapıyor sende 40 maşallah 🤭normaldir canım. Sen yine de doktora sor istersen ters birşey olmasın

Hahah canım benim ya 😅😝 ya hu bende tüpte sıvı birikimi varya belki onu birşeylere ile yok edebilirim diye düşünüyorum 😅derin temizlik isteği ondan.
Ya bebem yaa kelin ilacı olsa kendine sürer hesabı ben o sıvıyı temizlettim gene oldu baktım bana ayakbagı tüpü bağlattım kurtuldum😂

Selam kizlar idrar testi yaptim negatif..bugun gonapeptyl yapmistimm..belki onun etkisiylede olsa.cift cizgiyi gorurrum diyodum..malesef negatif..

Ya bebem yaa kelin ilacı olsa kendine sürer hesabı ben o sıvıyı temizlettim gene oldu baktım bana ayakbagı tüpü bağlattım kurtuldum😂
Ya ben tüp işine girişmek istemiyorum zaten biri gitti diğeri sağlam kalsın bari. Herşeyde yumurtalıklara az çok zarar oluyor 🥺😥 umudum tüp bebek ile bile hamile kalsam 2. İçin doğal hamilelik ihtimali az da olsa kalsın 🤲🏻

Back
X