2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

;)))anlıyorum seni heyecan dorukta beklemekte zor ama 1-2gün içinde daha belirgin olur bizede atarsn resmi sevinirz hep beraber❤️🥰🥰
Aslinda heyecanin yaninda bir an once netlessin..hayatimk yonlendiriyimin derdindeyim kuzum 1 senedir..hayatim tup bebek oldu..inanilmaz hayatimi erteledim..1 asilam 3 transfer..o yuzdende..hayatimi daha fazla ertleemek istemiyorumm...bugun dedim cikarsa azda olsa..beslenmeme felan daha bi dikkat ederim diye dusundum..

Kizlar bi bakin..bu flashsiz..telim kafayi yedi..yuzde 15 olmasina ragmen flasi acilmiyor..burda ben bile goremiyorum buarada..asil gordugum burdaki gibi degil..dahada belirgin..ama belki goren olur

Valla gerçekten heyecanlandırmak istemiyorum ama var :) ki varsa bile daha çok bekleyeceksin hiç heyecanlanma. Sakin sakin geçir gebeliğini inşallah :)

Valla gerçekten heyecanlandırmak istemiyorum ama var :) ki varsa bile daha çok bekleyeceksin hiç heyecanlanma. Sakin sakin geçir gebeliğini inşallah :)
Ya canim cidden bu resimden gorebiliyormusun..cunki inan resimde ben bile goremiyorum..ama asli gercekten resimdekinden daha belirgin..boyle hayali bi cizgi gibi..goruyorum ama..ispatlayamiyorum.😎😎.telim kafayi yedi..net gosteremiyorum..kendi gordugum gibi..

Ya kuzusum..insallah ignenin etkisi yada..kuruma cizgisi degildir..cidden sende gordun dimi...ben resimden goremiyorum..ama bu ignelerin kuruma cizgisinin etkisi olabilir diye..cok umutlanamiyorumda..
Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz canım sen testin içini açıp flas olmadan çekip atar mısın

Kizlar esiminde flashi calismiyor ama..esimin telinden de cektim..sanki burda birazcik daha belirgin..asli ama inanin cok daha belirgin..

Eklentiler

• Screenshot_20201103-210826.webp
    Screenshot_20201103-210826.webp
    4 KB · Görüntüleme: 44
Back
X