- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Cok haklisin kuzum..inan ben bile resimde goremiyorum..Göremiyorum.zaten çok erken test yapmışınyrn tekrar dene sabah belki daha görünür olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok haklisin kuzum..inan ben bile resimde goremiyorum..Göremiyorum.zaten çok erken test yapmışınyrn tekrar dene sabah belki daha görünür olur
Gonapeptyl ignesi kuzum..belkinondandir diye duaundum..bakmadim..Çok hafif var gibi de o ilaç ne içeriyor amacı ne ? Nette baktın mı
Cok haklisin kuzum..inan ben bile resimde goremiyorum..
Çok net görünüyor oysaki ya bak konsantre olGöremiyorum.zaten çok erken test yapmışınyrn tekrar dene sabah belki daha görünür olur
Gören görmüş maalesef ben göremedimÇok net görünüyor oysaki ya bak konsantre ol![]()
Gözün bozuk demedim canım biz ne çizgiler aradık o testlerde belki o yüzden kolay görüyoruzGören görmüş maalesef ben göremedimdefalarcada baktım gözüm bozuk demekki
Aslinda heyecanin yaninda bir an once netlessin..hayatimk yonlendiriyimin derdindeyim kuzum 1 senedir..hayatim tup bebek oldu..inanilmaz hayatimi erteledim..1 asilam 3 transfer..o yuzdende..hayatimi daha fazla ertleemek istemiyorumm...bugun dedim cikarsa azda olsa..beslenmeme felan daha bi dikkat ederim diye dusundum..))anlıyorum seni heyecan dorukta beklemekte zor ama 1-2gün içinde daha belirgin olur bizede atarsn resmi sevinirz hep beraber
![]()
Kizlar bi bakin..bu flashsiz..telim kafayi yedi..yuzde 15 olmasina ragmen flasi acilmiyor..burda ben bile goremiyorum buarada..asil gordugum burdaki gibi degil..dahada belirgin..ama belki goren olur
Evet ya var kesinlikleValla gerçekten heyecanlandırmak istemiyorum ama var :) ki varsa bile daha çok bekleyeceksin hiç heyecanlanma. Sakin sakin geçir gebeliğini inşallah :)
Ya canim cidden bu resimden gorebiliyormusun..cunki inan resimde ben bile goremiyorum..ama asli gercekten resimdekinden daha belirgin..boyle hayali bi cizgi gibi..goruyorum ama..ispatlayamiyorum.Valla gerçekten heyecanlandırmak istemiyorum ama var :) ki varsa bile daha çok bekleyeceksin hiç heyecanlanma. Sakin sakin geçir gebeliğini inşallah :)
Ya kuzusum..insallah ignenin etkisi yada..kuruma cizgisi degildir..cidden sende gordun dimi...ben resimden goremiyorum..ama bu ignelerin kuruma cizgisinin etkisi olabilir diye..cok umutlanamiyorumda..Evet ya var kesinlikle![]()
Gözün bozuk demedim canım biz ne çizgiler aradık o testlerde belki o yüzden kolay görüyoruz![]()
İnşAllah görmek nasip olur canım tüm isteyenlere ve sana dabende yıllarca aradım hep tek göre göre 2.çizgiyi beynim kabul etmiyor galiba
![]()
Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz canım sen testin içini açıp flas olmadan çekip atar mısınYa kuzusum..insallah ignenin etkisi yada..kuruma cizgisi degildir..cidden sende gordun dimi...ben resimden goremiyorum..ama bu ignelerin kuruma cizgisinin etkisi olabilir diye..cok umutlanamiyorumda..
İnanıyorum inanıyorum Allahım ne olur devamı gelsinKizlar esiminde flashi calismiyor ama..esimin telinden de cektim..sanki burda birazcik daha belirgin..asli ama inanin cok daha belirgin..
İnşlhhhİnşAllah görmek nasip olur canım tüm isteyenlere ve sana da
bak bunda bende gördüm nihayetKizlar esiminde flashi calismiyor ama..esimin telinden de cektim..sanki burda birazcik daha belirgin..asli ama inanin cok daha belirgin..
bak bunda bende gördüm nihayethayalet bir çizgi var görünüyor
Ya amin kuzum..inan ignein etkisi yada kuruma cizgisi olma ihtimali yuksek olmasina ragmen..okadar negatif denememde bu hayali cizgiyi bile gormemistim..ya insani bu bile mutlu ediyor yemin ederim.İnanıyorum inanıyorum Allahım ne olur devamı gelsin