- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Dualarım tüm isteyenlerle canımİnşlhhh![]()
Bekliyoz bakalım transferi herkeste bir heyecan umut
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım tüm isteyenlerle canımİnşlhhh![]()
![]()
Tabiiii mutlu olmaz mı insan inşallah koyulaşarak devam edecekYa amin kuzum..inan ignein etkisi yada kuruma cizgisi olma ihtimali yuksek olmasina ragmen..okadar negatif denememde bu hayali cizgiyi bile gormemistim..ya insani bu bile mutlu ediyor yemin ederim.
Ya kuzum dedim ya goruyorum ama ispatlayamiyorum...bak bunda bende gördüm nihayethayalet bir çizgi var görünüyor
Insallah canimmm..aminnnnnTabiiii mutlu olmaz mı insan inşallah koyulaşarak devam edecek
Ya bırak şurda az sevibelim ne karıştırıyon şimdi kuruma çizgisi ilacı felanYa kuzum dedim ya goruyorum ama ispatlayamiyorum...sonunda ...ama tabi igne ve kuruma nin etkisi olabilir ..insallah degildir canim ya
Aynen canimm..herkesin yuregi agzinda ...insallah hepimiz guzel guzel haberler aliriz..rabbin insallah hepimizee nasip eder..İnşlhhh![]()
![]()
Ya agzindan bal damliyor..kuzum yaYa bırak şurda az sevibelim ne karıştırıyon şimdi kuruma çizgisi ilacı felanhamilesin işte ahada gör
![]()
AMİNNNNNAynen canimm..herkesin yuregi agzinda ...insallah hepimiz guzel guzel haberler aliriz..rabbin insallah hepimizee nasip eder..![]()
devamıda gelir inşlh kan tahlilini alınca hemen buraya foto at tüm kızlar halaya durcazYa agzindan bal damliyor..kuzum ya..cok tesekkur ederim..allah razi olsun..sunu gormek bile yetti bana..biliyomusun..
![]()
Ya keske kzuumda ..insallah..guzel sonuclar alirim..aliriz..sevinecek cevremde..sizlerdede emin vardir..cok insan var..insallah rabbim..hepimize nasip eder..devamıda gelir inşlh kan tahlilini alınca hemen buraya foto at tüm kızlar halaya durcaz![]()
şimdilik sakin sakin dinlen stres yapma içini rahat tutYa keske kzuumda ..insallah..guzel sonuclar alirim..aliriz..sevinecek cevremde..sizlerdede emin vardir..cok insan var..insallah rabbim..hepimize nasip eder..![]()
Yok kuzum suan sakinim..mantikli dusununce..tabikide..suan bisey belli degil..henuz..en gec 2 gune kan testi yaltirirm ben .şimdilik sakin sakin dinlen stres yapma içini rahat tut![]()
Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla canımYok kuzum suan sakinim..mantikli dusununce..tabikide..suan bisey belli degil..henuz..en gec 2 gune kan testi yaltirirm ben .
Ya simdi onu dusunuyodumm..kuzum.Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla canım
Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorumYa simdi onu dusunuyodumm..kuzum..allahim dua et olurmu...insallahh cikar...insallah...ben umudumj kaybedince iice salmistim..beslenmeme felanda dikkat etmiyordum..ebaydi zoomdu yuzyuzeydi..ev isiydi..kosusturuyodum surekli..insallah..rabbim..bu sefer nasip etmistir..banada..
![]()
Yaa cidden boyle olmazmiii.....kuzum ...yaa..valla hayaliyi gordugumden beridir..5-6tane havuc yedimKuruma çizgisi bu şekilde olmaz canım sen testin içini açıp flas olmadan çekip atar mısın
Ya çok tatlısın yarasın bebişeYaa cidden boyle olmazmiii.....kuzum ...yaa..valla hayaliyi gordugumden beridir..5-6tane havuc yediminan bugun dogru duzgun bisey yememistim..uyuyana kadar ceviz..kabak cekirdegi..avakado ..ne varsa evde yicem..beslenememe hic dikkat etmedimm..hatta dun kanal tedavisine bile gittim..o mecburiydi ama.bulent hocadan izin almistim..uyuyana kadar..zafiyet gecirmezsem iyidir..kuzusum..
![]()
Cnm erken deılmıSelam kizlar idrar testi yaptim negatif..bugun gonapeptyl yapmistimm..belki onun etkisiylede olsa.cift cizgiyi gorurrum diyodum..malesef negatif..
Canınızı sıkmayın,aldığınız hormonların size pek bir zararı yok,imkanlarınız müsade ettiği ve istediğiniz sürece devam edebilirsiniz. Benim doktorum her zaman “ihtiyacım olan tek bir yumurta” diyor. Altın yumurta. Bende de 1-2 yumurta çıkıyor,moral bozmak yokBenim 2. Denemem birinci denemem haziran ayında oldu 4 yumurta toplandı 3 tane döllendı. İkisi 5.gne gitmıstı. Iyı kalite olanı taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. Orta kalite olanda donduruldu. Ekim ayında ikinci opu oldum malesef 1 yumurta toplandı. Oda olmadı zaten. Sımdı doktordan haber bekliyorum. Muhtemelen tekrar opu yapalım dıcek. Millet 2 opu oluyor ama 5 10 emrıyo oluyor sadece transfer oluyor her seferınde hormon almak istemiyorum acıkcası. Ama artık vardır bundada bir hikmet diyorum. Hayat Bı sekılde devam ediyor. Insallah sizinde bu sefer son bulur.![]()