2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla canım
Ya simdi onu dusunuyodumm..kuzum.💕💕.allahim dua et olurmu...insallahh cikar...insallah...ben umudumj kaybedince iice salmistim..beslenmeme felanda dikkat etmiyordum..ebaydi zoomdu yuzyuzeydi..ev isiydi..kosusturuyodum surekli..insallah..rabbim..bu sefer nasip etmistir..banada..🙏🙏🙏💕💕💕

Ya simdi onu dusunuyodumm..kuzum.💕💕.allahim dua et olurmu...insallahh cikar...insallah...ben umudumj kaybedince iice salmistim..beslenmeme felanda dikkat etmiyordum..ebaydi zoomdu yuzyuzeydi..ev isiydi..kosusturuyodum surekli..insallah..rabbim..bu sefer nasip etmistir..banada..🙏🙏🙏💕💕💕
Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorum

Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz canım sen testin içini açıp flas olmadan çekip atar mısın
Yaa cidden boyle olmazmiii.....kuzum ...yaa..valla hayaliyi gordugumden beridir..5-6tane havuc yedim🤣🤣🤣inan bugun dogru duzgun bisey yememistim..uyuyana kadar ceviz..kabak cekirdegi..avakado ..ne varsa evde yicem..beslenememe hic dikkat etmedimm..hatta dun kanal tedavisine bile gittim..o mecburiydi ama.bulent hocadan izin almistim..uyuyana kadar..zafiyet gecirmezsem iyidir..kuzusum..💕💕😎😎

Yaa cidden boyle olmazmiii.....kuzum ...yaa..valla hayaliyi gordugumden beridir..5-6tane havuc yedim🤣🤣🤣inan bugun dogru duzgun bisey yememistim..uyuyana kadar ceviz..kabak cekirdegi..avakado ..ne varsa evde yicem..beslenememe hic dikkat etmedimm..hatta dun kanal tedavisine bile gittim..o mecburiydi ama.bulent hocadan izin almistim..uyuyana kadar..zafiyet gecirmezsem iyidir..kuzusum..💕💕😎😎
Ya çok tatlısın yarasın bebişe 😂

Benim 2. Denemem birinci denemem haziran ayında oldu 4 yumurta toplandı 3 tane döllendı. İkisi 5.gne gitmıstı. Iyı kalite olanı taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. Orta kalite olanda donduruldu. Ekim ayında ikinci opu oldum malesef 1 yumurta toplandı. Oda olmadı zaten. Sımdı doktordan haber bekliyorum. Muhtemelen tekrar opu yapalım dıcek. Millet 2 opu oluyor ama 5 10 emrıyo oluyor sadece transfer oluyor her seferınde hormon almak istemiyorum acıkcası. Ama artık vardır bundada bir hikmet diyorum. Hayat Bı sekılde devam ediyor. Insallah sizinde bu sefer son bulur. ❤️🌼
Canınızı sıkmayın,aldığınız hormonların size pek bir zararı yok,imkanlarınız müsade ettiği ve istediğiniz sürece devam edebilirsiniz. Benim doktorum her zaman “ihtiyacım olan tek bir yumurta” diyor. Altın yumurta. Bende de 1-2 yumurta çıkıyor,moral bozmak yok 🥰

Back
X