2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Gunaydin kizlar.💕💕.az once erken gebelik testi yaptim..negatif..cikti..bugun 5. Gunumdu..ciksa cikardi..👊ilaclara devam edicem tabikide test gunune kadar..bana nasippp olmadi..ama dilerimm.sizlere nasip olur..🙏🙏umut hep var...cok tesekkur ederim..guzel destekleriniz icin..allah razi olsun hepinizden..guzel annisler...dualarim sizinle olucak🤗💕😗

Gunaydin kizlar.💕💕.az once erken gebelik testi yaptim..negatif..cikti..bugun 5. Gunumdu..ciksa cikardi..👊ilaclara devam edicem tabikide test gunune kadar..bana nasippp olmadi..ama dilerimm.sizlere nasip olur..🙏🙏umut hep var...cok tesekkur ederim..guzel destekleriniz icin..allah razi olsun hepinizden..guzel annisler...dualarim sizinle olucak🤗💕😗
Ama çok erken değil mi 😢 bence de devam edin idrara hemen geçmiyormuş zaten

çok erken yapmışsınız hemen de üzülmüşsünüz yapmayın böyle. Gününde yaptırın. Hayırlısı olsun.

İnşallah sonuçların güzel çıkar bizi yanıltır. Bir sonrakinde dondurulmuş transfer yaptır şansı daha da arttırıyor.

Bende 10 Kasım’da Kan testi yaptıracağım kaçta vereceksin kan birde sağlık ocağına mı yoksa özel hastaneye mi vereceksin
Kuzum eskiden ozel hastanede verdim hep..ama bu sefer saglik ocagina verebikirim..sonucu birasda bildigim icin..saglik ocaginda sabah 10 a kadar aliyolar tahlil sabah veririm sanirim.

İnşallah sonuçların güzel çıkar bizi yanıltır. Bir sonrakinde dondurulmuş transfer yaptır şansı daha da arttırıyor.
Cok tesekkur ederim canim..insallah...kuzum dondurulmus yapamiyorum ben yumurtam cok az cikiyor..bi sure yaptirmicam..1 senedir ugrasiyodum..ocakta tam 1 sene olacak.insallah sizlere.olsun..son tedaviniz olsunda bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah.💕💕💕

Kuzum eskiden ozel hastanede verdim hep..ama bu sefer saglik ocagina verebikirim..sonucu birasda bildigim icin..saglik ocaginda sabah 10 a kadar aliyolar tahlil sabah veririm sanirim.
Öylemi bende öğleden sonra vereceğim sabah çalışıyor olacağım inşallah hayırlısı

İyi günler kızlar yumurta toplama işleminden sonra doktor nezaman arar yani döllenip döllenmediğini nezaman öğrendiniz
Canim beni ertesi günü aradilar 12 tanesi kaliteli cikti 10 tanesi dollendi dediler dun aradilar 2.gun oluyor 9 tanesi ilerledi cumartesi transfer saatini soylediler persembe cuma aramicaz dediler degisiyor

Allahtan umut kesılmez🙏❤️🌼 dualarım seninle cnm.

Kuzum bir fitil var bir estrofem hap var bide iğne vardı ama o iğneyi transferden sonra 3. Gün vurdum başka bir şey yok canım bu iğne de normalde vurulduğumuz 7 tane bir kutuda iğne var ya ismi neydi hatırlamıyorum
Transfere gitmeden önce fitil kullandinizmi yani transfer gunu transferden önce

Back
X