- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Kullandım canımTransfere gitmeden önce fitil kullandinizmi yani transfer gunu transferden önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandım canımTransfere gitmeden önce fitil kullandinizmi yani transfer gunu transferden önce
Benimde 11 normalde bat tarihi 10 kasim ama o zmaan mi gelecek bilemedim artikBenim bugun 10. Gün hala olmadım hemşireyle konuştum şimdi pazartesiye kadar bekleyelim dedi
Bende bilemedim ki 1 haftadır adet sancısı çekiyorum resmenBenimde 11 normalde bat tarihi 10 kasim ama o zmaan mi gelecek bilemedim artik
Cevabın için teşekkür ederimKullandım canım
Aynen bende tam oldu diyorum bu sefer gelen yokBende bilemedim ki 1 haftadır adet sancısı çekiyorum resmen![]()
Aynen bende tam oldu diyorum bu sefer gelen yok![]()
Aynenbir an önce olsakta kurtulsak
Cnm şuan kaçıncı haftadasın??arkadaslar, canim sıkıldı bugün biraz. Doktordan geldik bugün, tek kese tutmus cok şükür, cok sevindim ama sadece keseyi gördü, ben kalp atisini da duyariz diye ümit etmistim. Hatta kesenin icindeki yolk kesesini bile zar zor birseyler var gibi, 1 hafta ya da 10 gün sonra kadin dogumcuna git dedi. Sizce normal mi arkadaşlar kesede 13 mm dedi.
Benm 12.gün geldi reglm normal döngüme 2gün kala oldu siZ kaçncı gündesinİzbir an önce olsakta kurtulsak
12.gün oldum normal döngüme 2gün kalaKizlar opudan kac gun sonra det oldunuz doktor 8 9 gun sonra gelir demisti ama hala gelen giden yok bende![]()
Himm az daha bekliyim o o zaman12.gün oldum normal döngüme 2gün kala
bekle cnm normal döngüne yakın olursun zatenHimm az daha bekliyim o o zaman![]()
Aynen bekliyoruz yaoacak birsey yok ya birde çalışınca okul gunune denk gelmesin diye dua eder oldum her an her saniye izin cok zor oluyobekle cnm normal döngüne yakın olursun zaten![]()
zor mu geçiyor regl günlerin izin alacak kadarAynen bekliyoruz yaoacak birsey yok ya birde çalışınca okul gunune denk gelmesin diye dua eder oldum her an her saniye izin cok zor oluyo![]()
Bugun 10. Gün ama normal döngüme 8-9 gün varBenm 12.gün geldi reglm normal döngüme 2gün kala oldu siZ kaçncı gündesinİz
Hayir o anlamda zor degil 2.gunu doktora gidecem ya o yuzden haftasonu tatil birde carsambalari o zmaana gelse doktora gitmem rahat oluyozor mu geçiyor regl günlerin izin alacak kadar![]()
Hımm anladm şimdiHayir o anlamda zor degil 2.gunu doktora gidecem ya o yuzden haftasonu tatil birde carsambalari o zmaana gelse doktora gitmem rahat oluyo![]()
yani 1hafta ya kadar olursun bence.herkesin değiliyo kiminin erken geliyor benm döngü zamnmdı senınde öle olabilirBugun 10. Gün ama normal döngüme 8-9 gün var